Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

ewa004 15:02, 05 sty 2015

bleebla napisał(a)
Haha widziałam i ja, ale nic się nie odzywałam, żeby ktoś jeszcze zobaczył

agniecha973 napisał(a)
Ja też siedziałam cicho

No takich numerów to ja się po was nie spodziewałam
Jagodaa 15:07, 05 sty 2015

makkasia napisał(a)
Hi, hi Kondzio ma rację mam wrażenie, że wszyscy mają , wszystko mają zapięte na ostatni guzik tylko nie ja...ale tak już jest, że pokazujemy ładne miejsca i ładne zdjęcia omijając te gorsze. Metamorfoza spektakularna !!!!
Pięknie

Ja pokazuję jak leci i wszystkie kolejne etapy, a nie tylko końcowy, bo to chyba o to chodzi . Przynajmniej ja takie relacje najbardziej lubię u innych .
Jagodaa 15:11, 05 sty 2015

Oj udał Ci się ten busz hortek, udał .
ewa004 15:16, 05 sty 2015

Kondzio napisał(a)
Jestem zdumiony co osiągnęłaś w ogrodzie kopara mi opadła że można tak w szybkim czasie osiągnąć tyle w ogrodzie. Nie powinnaś się wstydzić co masz za płotem czy za murem i to jest duża wada forów. Nikt nie pokazuje całego ogrody tylko części zadbane, a później osoby wpadają w depresję że się nie wyrabiają i myśli jak ktoś inny to robi że ma wszędzie pięknie ładnie. a co tam rób co uważasz twój wątek

Kondzio wiem ze nie powinnam się niczego wstydzić i walczę ze sobą (czego dowodem są wczorajsze zdjęcia ) ,ale taka już jest natura ludzka ...
Wiem że kiedyś będę dumnie patrzeć na mój ogród, z Wami i dzięki Wam
ewa004 15:25, 05 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
Ewka dziewica hi hi z trójką córek I przyznaj , ze nawet M po tych dwóch latach jest zachwycony i łaskawszym okiem latrzy na zmiany?
Dla mnie zmiany u Ciebie to potwierdzenie, ze można, tylko trzeba chcieć. Ogrodowisko to cudowne miejsce gdzie ogrody przeobrażają w perełki.

Buziam i życze kolejnych perełek na rabatach

Marzenko wczoraj pokazałam bez słowa Emusiowi te fotkę najstraszniejsza jaka znalazłam
Emus patrzy i mówi
Ooo zobacz takie krzesła jak u nas !
Zastanawiam się tylko czy poważnie nie poznał że to jego podwórko ,czy ściemniał
A ze łaskawym wzrokiem patrzy to fakt i nawet jak się wydziera czy wkurza ,że coś mu tam przeszkadza to wiem że tylko mnie straszy

A Ogrodowisko to miejsce nie tylko pięknych ogrodów ,to miejsce największej anonimowej(i nie tylko ) grupy przyjaciół
ewa004 15:26, 05 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Zmiany dokonałaś nieziemskie
Kolor elewacji gdzieś Ci napisałam, ale wyślę na priv żebyś nie musiała się przekopywać u mnie

Ewcia doczytałam juz o kolorze ,nawet sprawdzałam w necie ,dzięki
Mam nadzieję że może w tym roku pomaluje tego mojego brudasa( czytaj dom)

AlKa napisał(a)
zmiany super,na drastczne się nie załapałam.
Cudnie wszystko u Ciebie rośnie... lubia cię te roślinki
Najlepszeego w Nowym Roku!

Zdjęc drastycznych może i dobrze ze nie widziałaś a każdym razie nie masz czego żałować .
Wiesz że zawsze mi się wydawało że u mnie wszystko wolno rośnie ,albo zdycha albo jest byle jakie
ewa004 15:30, 05 sty 2015

Jagoda te hortki to wszystkich zachwycają .
Ja jak zrobiłam ten płot to zaraz oczyma wyobraźni zobaczyłam tam wielkie kwiaty Limki które pomimo że są w koncie to zaraz rzucają się w oczy .

ewa004 15:34, 05 sty 2015

Eda te cudowne kule mam dzieki Gabrysi,która mi je u siebie w dobrej cenie kupiła i przysłała.
Teraz czekamy jeszcze na największy rozmiar

Ale prawda one robią świetną robotę na rabacie.
Tess 15:44, 05 sty 2015

ewa004 napisał(a)

Ani mi się waż !!!!!
Ja tak was wszystkich kocham że szkoda by mi było narażać was na podobne traumatyczne przeżycia

Akurat się bojam, ha, ha! Co mi zrobisz, jeśli się odważę?
I żadne takie tam "traumatyczne". Nie takie "pociejowy" tum już widziałam i sama pokazywałam
Madzenka 15:59, 05 sty 2015

Ewcia chyba załozymy wątek "wstydliwe zakątki naszych ogrodów" albo "bajzlowniki ogrodowiskowe" . Oj miałabym co pokazwyać... Oj miałabym....