Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 18:11, 18 sty 2013

...przy okazji małych zakupów w moim pobliskim sklepie " w którym nie da się kartą zapłacić" zakupiłam nowy kfiatek wiosenny...bo hiacynty w koszu od dawna i jakoś smutno...wie pojawily się azalie...dużżżoooo pączków mają więc jak zakwitną będzie pięknie kolorowo - różowo...cena 6 zł...
..są również w kolorze białym...

baraga1904 18:20, 18 sty 2013

....na parapecie córki do wiosny szykują się już szafirki...ale jeszcze nie ma co pokazywać... 4 małe cebulki - 2.99
Gosiniak 18:45, 18 sty 2013

O tych azaliach już słyszała, lecę jutro do biedrony może jeszcze coś zostało
baraga1904 19:06, 18 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
O tych azaliach już słyszała, lecę jutro do biedrony może jeszcze coś zostało

...Gosiu no grzech nie kupić, chociaż azalia to jedna z moich pierwszych roślin w ogrodzie - dostałam w prezencie zaraz po naszej przeprowadzce miałam urodziny...zasadziłam ją w ogrodzie jednak nie przeżyła...taka piękna pędzona chyba jak te w B.... no cóż ja się nie zrażam ...jak przekwitnie sadzić jej nie będę... a wiosnę w domu robi...
baraga1904 19:08, 18 sty 2013

... ciężki weekend się szykuje...choinka do rozbiórki czeka...dopiero wczoraj miałam kolędę... i zostawiłam ją dla atmosfery...i pakowanie syna na białą szkołę do Zieleńca... wnioskuję o trzydniowe weekendy!!!!
kasik778 19:46, 18 sty 2013

Witaj Agnieszko

Jak noga, lepiej?
Azalia śliczna, byłam wczoraj w Biedronce, ale azalii nie zauważyłam, coś mi się wzrok stępił...

Też wnioskuję o trzydniowe weekendy, a najlepiej jeszcze dłuższe
gierczusia 19:46, 18 sty 2013

baraga1904 napisał(a)
... ciężki weekend się szykuje...choinka do rozbiórki czeka...dopiero wczoraj miałam kolędę... i zostawiłam ją dla atmosfery...i pakowanie syna na białą szkołę do Zieleńca... wnioskuję o trzydniowe weekendy!!!!
ja też !! Ja teź ....a może nawet czterodniowe a co ... Jak szaleć , to szaleć ... I też wczoraj miałam kolędę i też mam choinkę jeszcze ... Ale jutro mam gości , to będzie super imprezka...fajnie ,ze jeszcze organizują coś takiego jak zielone / białe szkoły chętnie bym się na takową zabrała
baraga1904 19:51, 18 sty 2013

gierczusia napisał(a)

ja też !! Ja teź ....a może nawet czterodniowe a co ... Jak szaleć , to szaleć ... I też wczoraj miałam kolędę i też mam choinkę jeszcze ... Ale jutro mam gości , to będzie super imprezka...fajnie ,ze jeszcze organizują coś takiego jak zielone / białe szkoły chętnie bym się na takową zabrała

...ja chyba tylko jako uczeń...dwa autobusy pełne 17 -letnich chłopców to chyba nie na moje nerwy... podziwiam odwagę/szaleństwo nauczycieli...
... ja mam super imprezkę 2 lutego...36 par nauczycielskich robi sobie bal karnawałowy....też zaszaleję, a co...
baraga1904 19:53, 18 sty 2013

kasik778 napisał(a)
Witaj Agnieszko

Jak noga, lepiej?
Azalia śliczna, byłam wczoraj w Biedronce, ale azalii nie zauważyłam, coś mi się wzrok stępił...

Też wnioskuję o trzydniowe weekendy, a najlepiej jeszcze dłuższe

....ja tam jak do mojej małej wchodzę to zawsze coś wypatrzę...a najpiękniejsze są bukiety tulipków w B...cudo...uwielbiam tulipki i jak rozbiorę choinkę to zakupię od razu...
Gabrysia_ 20:13, 18 sty 2013

Ja mam kolędę 23-go,choinka już rozebrana tydzień temu...sypała się
Kwiatek bardzo fajny,chyba też kupie.

A jak noga?
Co mówi ortopeda?