Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

ewa004 22:56, 20 sty 2013

Aga możemy podać sobie rękę mi tez przytrafił się wypadek w górach
Ja zjechałam jeszcze sama na dół a wypadek był na początku trasy .Teraz lezę z noga w gipsie ,na szczęście nie ma powikłań ,a u ciebie czytam że nie za ciekawie
Aguś wracaj szybciutko do zdrowia bo wiosna tuż tuż
baraga1904 14:05, 21 sty 2013

kasik778 napisał(a)
Aga znasz może ceny tych kul z chronosa? Jeśli tak, to możesz mi podesłać na priva?

Dzięki z góry

...mam od nich cennik w formacie pfd...zaraz spróbuję wysłac....
baraga1904 14:07, 21 sty 2013

ewa004 napisał(a)
Aga możemy podać sobie rękę mi tez przytrafił się wypadek w górach
Ja zjechałam jeszcze sama na dół a wypadek był na początku trasy .Teraz lezę z noga w gipsie ,na szczęście nie ma powikłań ,a u ciebie czytam że nie za ciekawie
Aguś wracaj szybciutko do zdrowia bo wiosna tuż tuż

...oj...współczuję wiem co to znaczy...jak nie masz powikłań to za kilka tygodni będziesz śmigac jak kózka... jak najszybszego powrotu do zdrowia życzę...pozdrawiam cieplutko...
gierczusia 14:14, 21 sty 2013

baraga1904 napisał(a)

...zwyczajny upadek i trach...zjechałam w mumii na dół prosto do szpitala...

Wypadek paskudna rzecz, bardzo współczuję ...ale określenie " zjechałam w mumii " przyprawiło mnie o atak śmiechu ...,,,.,,., przepraszam
baraga1904 14:20, 21 sty 2013

gierczusia napisał(a)

...zwyczajny upadek i trach...zjechałam w mumii na dół prosto do szpitala...

Wypadek paskudna rzecz, bardzo współczuję ...ale określenie " zjechałam w mumii " przyprawiło mnie o atak śmiechu ...,,,.,,., przepraszam

...hehehe...ja nie chciałam w tym zjeżdzac...prosiłam o worek albo reklamówkę żeby zjechac na tyłku z usztywniona nogą...ta mumia kojarzy mi się z jakimiś akcjami ratunkowymi w górach a nie ze złamana nogą... jeszcze pytałam czy mogę iśc do pracy w poniedziałek bo oceny na semetr muszę wystawic...panowie puknęli mi w czółko i zapakowali na sanki...wszyscy się gapili na dole i była straszna siara....P)P) teraz się śmieję ale nikomu nie życzę...
gierczusia 14:48, 21 sty 2013

Aga no coś Ty ...wyobraź sobie , jak ktoś zjeżdża na pupie albo na tzw. Dupolocie z góry ze złamaną nogą zawiniętą w worek !!! No to by dopiero było ... A ta mumia ... Wygodna jest ??

Kiedy napisałaś o tych ocenach to wreszcie przyszło mi docenić zalety elektronicznego dziennika ... Ja teraz wystawiałam w weekend dosłownie w pidżamce , wpiątkowy wieczór przy kawie... Komfort , komfort i jeszcze raz komfort ... A my tak strasznie klniemy na ten pieroński elektroniczny ... A tu się okazuje , że docenić go trzeba...

To ferie masz troszku wcześniej .... Nauczycielka matmy mojego syna teź podzieliła Twój los ... Bardzo jej żałujemy , a on jest w 6 klasie ... Ma egzamin
Mala_Mi 14:48, 21 sty 2013

Agnieszka.. mój M po nartach pośrubowany (jazda w lesie i spotkanie z drzewem.. ale już śrubek nie dał sobie wyciągnąć...) synuś kilka razy połamany i uszkodzony, ale on ekstrema.... ja sie uchowałąm....bo bojam się jeździć w trumnie.. Koledzy ratownicy kiedyś opowiadali ja kim tobogan (mumia) uciekła z klientką.. ledwo to ustrojstwo dopadli... a delikwentka stwierdziła..że zajefajnie szybko potrafią jeździć
Gabrysia_ 15:13, 21 sty 2013

Oo...ja zapomniałam,że wy nauczycielki...
...właśnie oglądałam oceny moich dzieci,dla rodzica to mega komfort
Choć oceny syna znam na bieząco,bo nauczyciele do domu przychodzą...

Aga,a co to za kulki?
Ja też chętnie się dowiem
gierczusia 15:18, 21 sty 2013

asc napisał(a)
Koledzy ratownicy kiedyś opowiadali ja kim tobogan (mumia) uciekła z klientką.. ledwo to ustrojstwo dopadli... a delikwentka stwierdziła..że zajefajnie szybko potrafią jeździć

Ojjjj sorry Aniu .. Ale ja mam dzisiaj chyba głupawkę wyobraźasz sobie taką mumię z " Wkładem " sunącą samoistnie po stoku ...

Mam nadzieję ,ze nikogo nie uraziłam ...

eliza3 15:27, 21 sty 2013

asc napisał(a)
Koledzy ratownicy kiedyś opowiadali ja kim tobogan (mumia) uciekła z klientką.. ledwo to ustrojstwo dopadli... a delikwentka stwierdziła..że zajefajnie szybko potrafią jeździć

To musiała się strachu najeść... o ratownikach nie wspomnę, faktycznie musieli szybko jechać, aby ją dogonić