Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 19:42, 21 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Aga no coś Ty ...wyobraź sobie , jak ktoś zjeżdża na pupie albo na tzw. Dupolocie z góry ze złamaną nogą zawiniętą w worek !!! No to by dopiero było ... A ta mumia ... Wygodna jest ??

Kiedy napisałaś o tych ocenach to wreszcie przyszło mi docenić zalety elektronicznego dziennika ... Ja teraz wystawiałam w weekend dosłownie w pidżamce , wpiątkowy wieczór przy kawie... Komfort , komfort i jeszcze raz komfort ... A my tak strasznie klniemy na ten pieroński elektroniczny ... A tu się okazuje , że docenić go trzeba...

To ferie masz troszku wcześniej .... Nauczycielka matmy mojego syna teź podzieliła Twój los ... Bardzo jej żałujemy , a on jest w 6 klasie ... Ma egzamin
..

...kochana Elu...mumia wygodna...nawet z tego co pamietam...człowiek jest w szoku....
...nie mam dziennika elektronicznego i nie mogę ocenic wad i zalet...na razie jestem obserwatorem dziennika w szkole syna i jako rodzic muszę powiedziec że się sprawdza.... biedne dzieci...ciągle pod lupą rodziców... ...a jeszcze...ja miałam ten wypadek doładnie 4 lata temu ...do tej pory odczuwam skutki uboczne i żle zrośnięte kolano....ferie za 3 tygodnie....
baraga1904 19:43, 21 sty 2013

asc napisał(a)
Agnieszka.. mój M po nartach pośrubowany (jazda w lesie i spotkanie z drzewem.. ale już śrubek nie dał sobie wyciągnąć...) synuś kilka razy połamany i uszkodzony, ale on ekstrema.... ja sie uchowałąm....bo bojam się jeździć w trumnie.. Koledzy ratownicy kiedyś opowiadali ja kim tobogan (mumia) uciekła z klientką.. ledwo to ustrojstwo dopadli... a delikwentka stwierdziła..że zajefajnie szybko potrafią jeździć

....dobre...ja nie sprawdziłam jak szybko pomyka mumia po stoku....a szkoda...totalna ekstrema...widzę miny tych ratowników....
baraga1904 19:45, 21 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Oo...ja zapomniałam,że wy nauczycielki...
...właśnie oglądałam oceny moich dzieci,dla rodzica to mega komfort
Choć oceny syna znam na bieząco,bo nauczyciele do domu przychodzą...

Aga,a co to za kulki?
Ja też chętnie się dowiem

...tez kiedys chodziłam...pamiętam....ale od jakiegoś czasu nie chodzę to i dobrze bo to znaczy że nikt poważnie z naszych dzieci nie choruje...
...o jakie kulki pytasz?
Gabrysia_ 19:52, 21 sty 2013

Mój syn miał wypadek we wrześniu w szkole,dość poważny,był w szpitalu,musiał plackiem leżeć,później w domu też.Długa historia i mnóstwo nerwów
Ale już jest lepiej
Pisałyście o jakiś stalowych kulkach?
baraga1904 19:58, 21 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Mój syn miał wypadek we wrześniu w szkole,dość poważny,był w szpitalu,musiał plackiem leżeć,później w domu też.Długa historia i mnóstwo nerwów
Ale już jest lepiej
Pisałyście o jakiś stalowych kulkach?

...o kulkach stalowych...tak...były u Kapisaów w czasie naszego spotkania Ogrodowiska we wrzesniu....siostra moja kupiła...one były na metalowym grubym drucie do wbicia do ziemi...ale one nie były chyba metalowe aczkolwiek bardzo tanie....pamietam że metalowe kulki takie do ułożenia na rabacie ma w swoim ogrodzie Dominika...ale nie pamiętam gdzie kupiła...trzeba by przejrzec cały jej wątek...
Gabrysia_ 20:04, 21 sty 2013

To chyba wiem, o których mowa...
...one też są fajne
baraga1904 20:07, 21 sty 2013

http://sklep.blomus.pl/index.php?cPath=7

.....link do metalowych kulek i innych ozdóbek....
Gabrysia_ 20:10, 21 sty 2013

baraga1904 napisał(a)
http://sklep.blomus.pl/index.php?cPath=7

.....link do metalowych kulek i innych ozdóbek....

..znam,a jakże..
baraga1904 20:12, 21 sty 2013

....te kulki to biżuteria ogrodowa...w tym roku nie planuję - wiśienki na torcie będą podane na końcu.....czyli za....bububu i foch....x lat...!!!
Gabrysia_ 20:14, 21 sty 2013

baraga1904 napisał(a)
....te kulki to biżuteria ogrodowa...w tym roku nie planuję - wiśienki na torcie będą podane na końcu.....czyli za....bububu i foch....x lat...!!!

Aga..to tak jak u mnie