Agnieszko
Wpadam niedzielnym porankiem wirtualnie po jeszcze jeden kawałek tej Twojej pysznej tarty dyniowej. Teraz rankiem, do kawki, wsunęłabym całą blaszkę

Wacek też wyciąga łapkę

Prosimy o przepisy na wszystko, co podałaś, bo wszystko, czego próbowaliśmy było pyszne, dla nas zupełnie nowe i chętnie wypróbujemy u siebie
Anię też będę od rana molestować o jej ciasto

Tyle, ile wczoraj zjadłam słodkiego, to przez cały miesiąc nie jadłam. Ale wszystko było taaakie pyszne

Chyba będę musiała zrobić więcej długości na basenie, żeby to spalić
Bardzo Wam dziękujemy za zaproszenie i urocze spotkanie. Jesteście fajną, zgraną parą, to widać i czuć

Bardzo dobrze się u Was czułam. Masz fantastycznego męża, świetnie dzieciaki. Masz ładny, ciepły i przytulny dom . Ogród, który ma wielki potencjał. Chyba najtrudniejsze za Wami. Kostka wyszła genialnie. Masz już wiele ciekawych roślin. Najbardziej spodobał mi się Twój tulipanowiec fastigiata

Teraz same przyjemności, jak kupowanie i dosadzanie roślin. Taki mąż złota rączka to wielki skarb

Na wiosnę pójdzie już z górki. Tylko zadbaj o zdrowie
Jeśli będziesz potrzebowała coś z mojego ogrodu, co jest w Twoim projekcie, a da się podzielić, to chętnie się podzielę

Ja już mam trochę za gęsto, tak więc na pewno wiele roślin pójdzie pod szpadel do podziału
Pozdrawiamy serdecznie
P.s. Czy już jesteś po niedzielnej porannnej gimnastyce autorstwa S