Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Magda70 14:35, 22 sty 2014

baraga1904 napisał(a)
...melduję się po szkoleniu...no tak...w końcu mam ferie, czyli urlop, to się szkolić pojechałam... u nas bardzo zimno i leje deszcz...jeszcze deszcz bo wskaźnik temp w aucie wskazywał -0,5 st czyli zaraz możemy mieć wielkie lodowisko drogowe...trzeba bardzo uważac...
...pozdrawiam szczególnie wszystkie babcie zaglądające oraz wszystkich kochanych O`maniaków...

... a do kawy....

To ja w zamian sobie pączka skubnę...bo mam akurat
Magda70 14:38, 22 sty 2014

Zielona napisał(a)

...to jesteśmy im wdzięczni

bo nareszcie bezkarnie i bez jakichkolwiek oporów można spędzić nawet kilka godzin na przeglądaniu tego forum Ja często tłumaczę sobie: tylko kawkę wypiję i już wracam do obowiązków. Ale najczęściej kawka zdąży wystygnąć, obowiązki dostają etykietę Scarlett o'Hary, czyli "Pomyślę o tym jutro!", a ja siedzę wpatrzona w swoje ulubione wątki i... marzę

Oj...ja będę mieć labę cały weekend już nie mogę się doczekać....
Młoda wyjeżdża w piątek na tydzień...starszy też w piątek na weekend...M w sobotę rano do niedzieli...ale będę mieć luuuuuzik całe 2 dni!! Juuuupi
Urszulla 15:00, 22 sty 2014

Tulipany i magnolia obłedne
baraga1904 15:59, 22 sty 2014

Magda70 napisał(a)

Oj...ja będę mieć labę cały weekend już nie mogę się doczekać....
Młoda wyjeżdża w piątek na tydzień...starszy też w piątek na weekend...M w sobotę rano do niedzieli...ale będę mieć luuuuuzik całe 2 dni!! Juuuupi

...czyli zostaje Ogrodowisko...
baraga1904 15:59, 22 sty 2014

Urszulla napisał(a)
Tulipany i magnolia obłedne

...dziękuję Ula..
Bea 18:11, 22 sty 2014

Sliczne tulipki - byle do wiosny
monitka 19:10, 22 sty 2014

Łany tulipków boskie i do tego w moim ulubionym ogrodowym kolorze a o ciachach nawet nie wspomnę
Aga u Zielonej wyczytałam że masz RH w projekcie. Zdradzisz co masz przed nimi zaplanowane bo u mnie jakoś łyso i dumam co tam dać.
baraga1904 20:07, 22 sty 2014

Bea napisał(a)
Sliczne tulipki - byle do wiosny

...liczę że styczeń już się prawie kończy, został jeszcze luty...no może nas zaskoczy - oby nie...a potem jest marzec i to już będzie dla mnie wiosna......takie anomalie jak w zeszłym roku mam nadzieję że się nie powtórzą...
baraga1904 20:08, 22 sty 2014

monitka napisał(a)
Łany tulipków boskie i do tego w moim ulubionym ogrodowym kolorze a o ciachach nawet nie wspomnę
Aga u Zielonej wyczytałam że masz RH w projekcie. Zdradzisz co masz przed nimi zaplanowane bo u mnie jakoś łyso i dumam co tam dać.

...mam wrzosy i wrzośce - gleba kwaśna do jednych i do drugich... i trawki...
Agnieszka_B 20:10, 22 sty 2014

baraga1904 napisał(a)

...liczę że styczeń już się prawie kończy, został jeszcze luty...no może nas zaskoczy - oby nie...a potem jest marzec i to już będzie dla mnie wiosna......takie anomalie jak w zeszłym roku mam nadzieję że się nie powtórzą...

te słowa to balsam na moją zbolałą duszę
Aga, u ciebie jak zawsze i ogrodowo i smacznie