Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Madzenka 18:38, 29 wrz 2012

Agnieszko cudowne zdjęcia hortensji!!! Przepięknie się wybrawiły
Polecam projekt jeśli tylko cię stać na to, to nie warto się zastanawiać sadzić możesz potem latami ale najważniejszy jest dobry projekt!!!

Poniewaź kolejny dubelek dodam...
Projekt zależy jednak od projektanta i nie moźna wybierać pochopnie!!!
Ja swoją Panią architekt namierzyłam w internecie, najpierw obejrzalam nagrodzony projekt, potem realizacje, potem spotkanie i rozmowa a pomyslach i upodobaniach. Gdy czułam, że rozumie czego chcę zdecydowałam się

Dubelek
baraga1904 18:41, 29 wrz 2012

...dziekuję za odwiedziny i radę Marzenko ...masz 100% racji z projektem
Slawko 18:55, 29 wrz 2012

Witam i pozdrawiam rodzimy Górny Śląsk szkoda tylko, że daleko mieszkam, bo miałbym chrapkę na zaprojektowanie Twojego ogrodu... miałbym okazję się sprawdzić a kto wie może by coś z tego wyszło mam nadzieję, że siostra nie będzie musiała żałować polecenia mi projektu jak Ty pozdrawiam ciepło śliczny domek
andziulka 19:14, 29 wrz 2012

Dziękuję Agnieszko za odwiedzinki w moim ogrodzie Masz bardzo ładny ogródek i ślicznego pieska
Pozdrawiam cieplutko
baraga1904 19:33, 29 wrz 2012

Slawko napisał(a)
Witam i pozdrawiam rodzimy Górny Śląsk szkoda tylko, że daleko mieszkam, bo miałbym chrapkę na zaprojektowanie Twojego ogrodu... miałbym okazję się sprawdzić a kto wie może by coś z tego wyszło mam nadzieję, że siostra nie będzie musiała żałować polecenia mi projektu jak Ty pozdrawiam ciepło śliczny domek

...a można wiedziec gdzie robisz projekt..?
Slawko 20:04, 29 wrz 2012

Niedaleko miejsca mojego zamieszkania, miejscowość Góra, pewnie to nic nie mówi, okolice Pszczyny. Miałem zaprojektować ogród przed domem, wstępna koncepcja przyjęta i czekamy na wiosnę by ruszyć z pracami Mój pierwszy projekt także już nie umiem się doczekać efektów Można ten "szkic" ewentualnie zobaczyć w wątku:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2390-projekt-ogrodu-frontowego-prosze-o-pomocd
baraga1904 20:21, 29 wrz 2012

...no fajnie wyszło...
...też korzystałam parę razy z tego programu ale mam problem z określeniem wielkości roślin..można sobie tak je wywindowac żeby pasowało do rysunku ( projektu) ale czy będzie pasowało w rzeczywistości w ogrodzie...?
....Pszczyna nie tak daleko...bywam czasami i u Kapiasów też..
Slawko 20:25, 29 wrz 2012

Przyznam szczerze, że te rośliny w większości nie będą przypominały tych, które będą w projekcie ostatecznym, to tylko szkic, chodziło mi o "kontur" jaki ten ogród mógłby mieć zima się zbliża więc będę miał czasu po uszy, także chętnie pokażę jak naprawdę to by wyglądało i tak go przecież muszę wykonać he, znajomi sobie żartują, że ja powinienem u Kapiasów mieć kartę stałego klienta, większa część roślin w moim ogrodzie właśnie pochodzi z tej szkółki tam się też inspiruje...