Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

monitka 20:38, 04 paź 2012

Agnieszko zdjęcia dzieci cudne!! no ale nie ma się co dziwić bo modele bardzo urodziwe
Fajny awatarek
vita 08:42, 06 paź 2012

Agnieszko,
Zdjęcia dzieciaków, nowy awatarek, wiata, wcześniej spotkania...życie wątkowo-ogrodowe wre!
Oglądając zdjęcia zauważyłam sporo roślin, które rosną i u mnie. Tulipanowiec na przykład. Tylko ja posadziłam siewkę i nie wiem czy dożyję, zanim zakwitnie. Czy dobrze rozpoznałam sukulenta w doniczce? Escheveria? Miłego dnia życzę.
baraga1904 15:40, 07 paź 2012

vita napisał(a)
Agnieszko,
Zdjęcia dzieciaków, nowy awatarek, wiata, wcześniej spotkania...życie wątkowo-ogrodowe wre!
Oglądając zdjęcia zauważyłam sporo roślin, które rosną i u mnie. Tulipanowiec na przykład. Tylko ja posadziłam siewkę i nie wiem czy dożyję, zanim zakwitnie. Czy dobrze rozpoznałam sukulenta w doniczce? Escheveria? Miłego dnia życzę.

Dokładnie tak... sukulent rozrasta się szybko...juz kilka osób ma jego dzieci... min. babcia.. tulipanowiec żółciutki się robi ..ale pogoda dzisiaj okropna więc zdjęc nie będzie...
...to życie ogrodowe jakoś pzrzysypia ostatnio...myślę co robic wiosną.. planuję i podglądam innych...
...pozdrawiam..
baraga1904 15:41, 07 paź 2012

monitka napisał(a)
Agnieszko zdjęcia dzieci cudne!! no ale nie ma się co dziwić bo modele bardzo urodziwe
Fajny awatarek

...dziekuję Moniko..
kasik778 15:46, 07 paź 2012

baraga1904 napisał(a)

Zdjęcia dzieci są piękne !!!! Czy to profesjonalna sesja... bo nie doczytałam..

...tak..robila je profesjonalistka.. niestety nie mam tekiego sprzętu do robienia zjęc...teraz jeszcze bardziej widzę że dobry sprzet to podstawa fotografii... chociaz talent do ujęc też ważny...wiem co tworzy aparatem Ania_studio.. cacka

przepiękne zdjęcia, mnie też urzekły

mój aparat niestety jak zrobi w miarę wyraźne zdjęcie to i tak jest dobrze...
baraga1904 18:19, 07 paź 2012

kasik778 napisał(a)

Zdjęcia dzieci są piękne !!!! Czy to profesjonalna sesja... bo nie doczytałam..

...tak..robila je profesjonalistka.. niestety nie mam tekiego sprzętu do robienia zjęc...teraz jeszcze bardziej widzę że dobry sprzet to podstawa fotografii... chociaz talent do ujęc też ważny...wiem co tworzy aparatem Ania_studio.. cacka

przepiękne zdjęcia, mnie też urzekły

mój aparat niestety jak zrobi w miarę wyraźne zdjęcie to i tak jest dobrze...

..ja mam niestety ten sam problem...aparat może mam nie najgorszy ale technika tak szybko posuwa się do przodu że ciężko nadążyc...niestety nowy fajny sprzet bardzo kosztuje...
kasik778 18:25, 07 paź 2012

No właśnie sporo kosztuje, ja zawsze odkładam kupienie czegoś porządnego, bo są ważniejsze sprawy
teraz znowu obiecuję sobie aparat na wiosnę, ale czy się uda? zobaczymy...
na pewno oglądnie tylu pięknych zdjęć na Ogrodowisku bardzo pomaga w oszczędzaniu
baraga1904 18:30, 07 paź 2012

kasik778 napisał(a)
No właśnie sporo kosztuje, ja zawsze odkładam kupienie czegoś porządnego, bo są ważniejsze sprawy
teraz znowu obiecuję sobie aparat na wiosnę, ale czy się uda? zobaczymy...
na pewno oglądnie tylu pięknych zdjęć na Ogrodowisku bardzo pomaga w oszczędzaniu

...ja mam dylemat... sprzęt czy rośliny...też mi się marzy aparat ale...jeszcze nie teraz... mam mnóstwo do zainwestowania w ogród...
kasik778 18:34, 07 paź 2012

ja też, teraz mogę kupić w promocji stożki bukszpanowe, ale już miałam absolutnie nic nie wydawać w tym roku na ogród i masz babo placek, co zrobić?
baraga1904 18:37, 07 paź 2012

kasik778 napisał(a)
ja też, teraz mogę kupić w promocji stożki bukszpanowe, ale już miałam absolutnie nic nie wydawać w tym roku na ogród i masz babo placek, co zrobić?

...kupic..jak są fajne i w dobrej cenie to kupic...ile razy było tak że czegoś nie kupiłam w promocji czy okazyjnie bo finanse i plany i takie tam ..a pózniej żałowałam..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies