Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 14:05, 07 sie 2014

bociek napisał(a)
Fiu fiu, jak slicznie Oswietlenie nadalo dodatkowego sznytu Twojemu pieknemu ogrodowi. Fajny jaszczur, dbaj o niego, bo on wyzera opuchlaki i inne badziewie, ktorego nie lubimy

I serdeczne gratki na 500 stronek wraz z zyczeniami wszystkiego zielonego

...o...skoro tak to niech sprowadza rodzinkę znajomych...czym chata bogata ( czyt. opuchlakami)
reniuniek 14:22, 07 sie 2014

Wiem, że tworzyłaś ogród według projektu p. Danusi, ale wiesz, mogłaś coś dodać, ująć, posadzić jakieś zamienniki i nie byłoby już takiego efektu
A lustra przy wejściu, bajka!
U mnie na ogrodzie jest dużo drzew owocowych, których póki co, nie mogę usunąć a nie powiem......denerwują mnie, więc ja bym usunęła brzoskwinie, ale za bardzo mną się nie sugeruj.....jak już będę mogła, to u siebie wszystkie drzewa usunę Chyba, że rośnie w mało widocznym miejscu, to ku uciesze rodzinki bym ją zostawiła.
baraga1904 14:34, 07 sie 2014

reniuniek napisał(a)
Wiem, że tworzyłaś ogród według projektu p. Danusi, ale wiesz, mogłaś coś dodać, ująć, posadzić jakieś zamienniki i nie byłoby już takiego efektu
A lustra przy wejściu, bajka!
U mnie na ogrodzie jest dużo drzew owocowych, których póki co, nie mogę usunąć a nie powiem......denerwują mnie, więc ja bym usunęła brzoskwinie, ale za bardzo mną się nie sugeruj.....jak już będę mogła, to u siebie wszystkie drzewa usunę Chyba, że rośnie w mało widocznym miejscu, to ku uciesze rodzinki bym ją zostawiła.

...oczywiście że tak zrobiłam...mam wiele zmaian projektu ale to temat rzeka i na inną okazję...brzoskwinia jest na bardzo widocznym miejscu, niestety, przy samej altance...
lojalna_ 14:40, 07 sie 2014

Lustro jest kuszące coraz cześciej myślę o realizacji takiego pomysłu. Pieknie u Ciebie, coraz piekniej ....
Juzia 16:04, 07 sie 2014

Ale metamorfozę żeś zapodała!!! Fiu fiu

Brzoskwinek szkoda. Jak przeszkadza to usuń, jak nie to niech zostanie....co z tego, że w projekcie nie ma? To Twój ogród
baraga1904 20:45, 07 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Lustro jest kuszące coraz cześciej myślę o realizacji takiego pomysłu. Pieknie u Ciebie, coraz piekniej ....

...polecam ten pomysł w ogrodzie...robi efekt
baraga1904 20:46, 07 sie 2014

Juzia_G napisał(a)
Ale metamorfozę żeś zapodała!!! Fiu fiu

Brzoskwinek szkoda. Jak przeszkadza to usuń, jak nie to niech zostanie....co z tego, że w projekcie nie ma? To Twój ogród

...brzoskwinia chyba jednak pójdzie out...mnóstwo os wokół niej krąży i siedzenie w altanie byłoby uciążliwe...
baraga1904 20:48, 07 sie 2014

...efekt z lustrami na murze...i kwitnące wrzosy....

Pawlus 22:39, 07 sie 2014

Jestem u Ciebie pierwszy raz i nie mogę wyjść z podziwu. Niesamowite tempo prac i wspaniałe efekty.
Altana wypasiona. Sam mam nad stawem, nawet jeszcze nie pokazywałem. Muszę uporządkować teren wokoło.

Zapisuję do ulubionych
Madzenka 23:32, 07 sie 2014

Fiu fiu!!! Ale metamorfoza!
Pokaż tę rabatkę z żurawkami, hakone i bukszpanem