Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Kindzia 11:38, 08 sie 2014

Dla mnie też bomba!!! Pięknie!!!

Jak długo był z Wami posokowiec? Napisz coś o niej. Jestem zachłanna teraz na wszelkie wiadomości o takim psiutku
reniuniek 15:41, 08 sie 2014

Wiem coś na temat os. W moim ogrodzie rosną trzy wiśnie, jabłonie i jedna grusza, także tych owadów mam pod dostatkiem Ja bym brzoskwinie usunęła, ale to twój ogród
Co to za trawka między żurawkami na ostatnim zdjęciu, po lewej stronie?
bociek 20:17, 08 sie 2014

Osy to faktycznie klopot Jezeli macie miec klopot to moze faktycznie usunac drzewko... Chociaz serce boli, ale sama wiesz, jak tragiczne w skutkach moze byc uzadlenie osy
ewakatowice 20:43, 08 sie 2014

Sąsiad ma śliwo-wiśnie posadzoną a cała korona drzewa jest „u mnie”.
Aktualnie dwa razy dziennie zbieram owoce, które opadają bo aż roi się od os.
Nie wspomnę o zapachu fermentujących owoców.

Znoszę to coraz mniej godnie… jak mnie pokąsały w palucha.

Gabrysia_ 08:50, 10 sie 2014

Macham niedzielnie,dzięki za wspólną spontaniczną kawkę
malgorzata_s... 22:34, 10 sie 2014

Wpadłam z rewizytą Zaczęłam od początku i trochę pooglądałam. Jako że czasu na czytanie zabrakło przeskoczyłam na końcówkę i zdębiałam. Myślałam że na inny wątek przypadkiem weszłam To jest niesamowite Cudowna zmiana, co tam cudowna, nokautująca Muszę prześledzić cały wątek
Dziękuję że wpadłaś do mnie bo mogłamtu trafić Pozdrawiam
baraga1904 07:24, 11 sie 2014

Pawlus napisał(a)
Jestem u Ciebie pierwszy raz i nie mogę wyjść z podziwu. Niesamowite tempo prac i wspaniałe efekty.
Altana wypasiona. Sam mam nad stawem, nawet jeszcze nie pokazywałem. Muszę uporządkować teren wokoło.

Zapisuję do ulubionych

...tempo niestety ostatnio bardzo duże, może nawet za duże...musimy uwinąc się z kilkoma rzeczami do przyjscia Firmy ogrodniczej...altana też musi byc skończona - pomalowana podpięty prąd no i wokół posprzatane...oj...dużo pracy...
...pozdrawiam...
baraga1904 07:25, 11 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Fiu fiu!!! Ale metamorfoza!
Pokaż tę rabatkę z żurawkami, hakone i bukszpanem

...będzie chwila to obfocę i pokażę...hakone jednak eksmituję w inne miejsce bo jest spalona na skwarek...nie może rosnąc na patelni
baraga1904 07:29, 11 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Dla mnie też bomba!!! Pięknie!!!

Jak długo był z Wami posokowiec? Napisz coś o niej. Jestem zachłanna teraz na wszelkie wiadomości o takim psiutku

...posokowoecy był z nami 3 lata, straszny szkodnik...zniszczone buty, meble, kurtki skórzane zrywał z wieszaczków nawet i gryzł...wariat straszny, ciężki do okiełazania..Kindziu to pies mysliwski, musi dużo bardzo dużo biegac bo jak się nudzi to wariuje...o dziurach w ogrodzie nie wspomnę...były jak kratery...ale te oczy...nawet czasmi nie miałam serca żeby się złościc....
...w swoim szalonym biegu nie do zatrzymania wpadł pod auto
baraga1904 07:31, 11 sie 2014

reniuniek napisał(a)
Wiem coś na temat os. W moim ogrodzie rosną trzy wiśnie, jabłonie i jedna grusza, także tych owadów mam pod dostatkiem Ja bym brzoskwinie usunęła, ale to twój ogród
Co to za trawka między żurawkami na ostatnim zdjęciu, po lewej stronie?

...czereśniowe już usunięte, dzisiaj brzoskwinia...
...ta trawa to carex iCe dance i carex Evergold...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies