Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

ewakatowice 17:26, 28 sie 2014

reniuniek napisał(a)
Tutaj mieszkam 9 lat a prawie całe życie mieszkałam w Żorach
Mój M mieszkał w Stanowicach, tam też mam kawałek ziemi którą uprawiam

a ja chcem tam gdzie Ty mieszkałaś...
mam tam rodzinę od eMusia ... cudowne miejsce
baraga1904 22:26, 31 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)

Wg mnie emerald gold zdecydowanie ładniejsza , ja bym jej nie wymieniala. Wtedy rzeczywiście pilgrim lub Jude będą pieknie konweniowały.

Ja mam golden celebration i to piekna wysoka róża (aktulnie prawie 2 m na obelisku) ale już na prawdę żółta. Te dwie pierwsze z lekkim dodatkiem bieli

...chyba zdecydowałam sie ostatecznie na jude... dzięki Madżen...od kiedy masz nowy awatarek...sto lat mnie chyba tutaj nie było...
baraga1904 22:27, 31 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

a ja chcem tam gdzie Ty mieszkałaś...
mam tam rodzinę od eMusia ... cudowne miejsce

...Ewuś...w dzisiejszych czasch to nie problem...kupowac działkę, budowac i przeprowadzac się do Żor...rzut beretem będziemy miały do siebie...
baraga1904 22:32, 31 sie 2014

...rzadko ostatnio zagladam do swojego wątka z powodu braku czasu, najzwyczajniej...pracy w ogrodzie bardzo dużo, codziennie mówimy z M że już końcówka, że to światełko w tunelu, ale tak naprwdę jeszcze mnóstwo pracy przed nami...z trawnikiem, albo raczejz firmą od trwnika są problemy, pogoda taka sobie psuje grafik i wciąż czekamy...a ja się już bardzo denerwuję...
...może jutro jakieś zdjęcia w końcu zrobię, wypadało by...a ja nic nie mam...schodzę z ogrodu po zmierzchu....
...spróbuję jutro...
...miłego nowego tygodnia życzę wszystkim zagladającycm...i słonecznej pogody....
nicol21 10:28, 01 wrz 2014

Oby chłopacy od trawników się postarali i oby wszystkie prace szły szybciochem!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
lojalna_ 11:44, 01 wrz 2014

baraga1904 napisał(a)
...rzadko ostatnio zagladam do swojego wątka z powodu braku czasu, najzwyczajniej...pracy w ogrodzie bardzo dużo, codziennie mówimy z M że już końcówka, że to światełko w tunelu, ale tak naprwdę jeszcze mnóstwo pracy przed nami...z trawnikiem, albo raczejz firmą od trwnika są problemy, pogoda taka sobie psuje grafik i wciąż czekamy...a ja się już bardzo denerwuję...
...może jutro jakieś zdjęcia w końcu zrobię, wypadało by...a ja nic nie mam...schodzę z ogrodu po zmierzchu....
...spróbuję jutro...
...miłego nowego tygodnia życzę wszystkim zagladającycm...i słonecznej pogody....

Oj jak ja Cie rozumiem, ale wolałabym miec kłopoty z firmą która juz jest niz z ta która jeszcze nie zaczela ..... Ilez mozna szukac i ilez mozna zmieniach fachowców i wokolo sama niekompetencja buuu pozdrawiam cierpliwosci zycze i wbrew pogodzie usmiechu, jeszcze troszeczke i bedziesz mogła sie dumnie przygladac efektom swojej pracy
aage 12:23, 01 wrz 2014

Trzymam kciuki za ekipę od trawnika...choć jak widzę to co za oknem
baraga1904 16:20, 01 wrz 2014

nicol21 napisał(a)
Oby chłopacy od trawników się postarali i oby wszystkie prace szły szybciochem!

...zdecydowanie poprawił mi sie humor na jutro zapowiedzieli się ogrodnicy nareszcie...chociaż, dopóki nie wbiją pierwszej przysłowiowej łopaty, nie powinnam wiwatowac...
...tylko jak ja w pracy wytrzymam??? oni w moim ogrodzie a ja nie wiem co się dzieje?
baraga1904 16:25, 01 wrz 2014

aage napisał(a)
Trzymam kciuki za ekipę od trawnika...choć jak widzę to co za oknem

...jutro będzie słoneczko! musi byc...zamówiłam...
...Aga...Ty dalej bez wątka?
baraga1904 16:28, 01 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)

Oj jak ja Cie rozumiem, ale wolałabym miec kłopoty z firmą która juz jest niz z ta która jeszcze nie zaczela ..... Ilez mozna szukac i ilez mozna zmieniach fachowców i wokolo sama niekompetencja buuu pozdrawiam cierpliwosci zycze i wbrew pogodzie usmiechu, jeszcze troszeczke i bedziesz mogła sie dumnie przygladac efektom swojej pracy

...niekompetencji im nie zarzucam...oni sa naprawdę mega profesjonalni...tylko pogoda w sierpniu jakaś jesienna bardziej niz letnia...i stąd to opóznienie...
..już mi lepiej, zapowidzieli się na jutro....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies