Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 21:35, 05 lut 2015

Zielona napisał(a)
Przyszłam buziaka zostawić.
Meble ogrodowe? Niezmiennie zachwycam się ofertą MILOO. Niezmiennie też studzi mnie cena... ale posezonowo podczas wyprzedaży można upolować.

...raczej Miloo w tym roku nie będzie osiągalne inne priorytety na liście długiej jak ilość wątków na tym forum
...ale coś znajdę...taką mam nadzieje...
ewakatowice 21:38, 05 lut 2015

Agus do naszej kokoszki po meble
baraga1904 21:44, 05 lut 2015

ewakatowice napisał(a)
Agus do naszej kokoszki po meble

...ciemna nocą?po kryjomu?
ewakatowice 21:47, 05 lut 2015

baraga1904 napisał(a)

...ciemna nocą?po kryjomu?

Eeee pewnie łańcuchem przypięte do tarasu co by nas nie kusiło
baraga1904 22:11, 05 lut 2015

ewakatowice napisał(a)

Eeee pewnie łańcuchem przypięte do tarasu co by nas nie kusiło

...i jeszcze jakaś zasadza pułapka czeka na amatorów kokosowych mebli ee...chyba spasuje...
Zielona 22:21, 05 lut 2015

ale można kulturalnie zamówić Może się Kokoszka zlituje i Męża poprosi

Ale swoją drogą... nie sądzisz Aguś, że to smutne, że nie produkuje się fajnych wzorów mebli w przystępnych cenach... Miloo to górna półka, ale szukanie podobnych wzorów w ludzkich cenach graniczy z cudem. Gdybym trafiła /bo sama szukam/- dam znać
baraga1904 22:33, 05 lut 2015

Zielona napisał(a)
ale można kulturalnie zamówić Może się Kokoszka zlituje i Męża poprosi

Ale swoją drogą... nie sądzisz Aguś, że to smutne, że nie produkuje się fajnych wzorów mebli w przystępnych cenach... Miloo to górna półka, ale szukanie podobnych wzorów w ludzkich cenach graniczy z cudem. Gdybym trafiła /bo sama szukam/- dam znać

...to fakt...ten lepszy towar sprowadzany jest z zachodu i jest bardzo drogi bo po kursie waluty obcej...w Polsce nie produkuje się nic ciekawego chyba ze tandete też wcale nie tanią...chyba ze jest ktoś, jakaś firma która robi dobry towar w rozsądnej cenie? Nie wiem, nie znalazłam, chociaż mebli obejrzałam juz sporo...mnie interesuje technorattan dobrej jakości
Madzenka 06:41, 06 lut 2015

Jak coś znajdziesz meblowego to i ja się przyłacze.... Nie mogę juz na moje białe patrzeć... Ale w priorytetach na ten rok nie mam mebli...
Zielona 08:48, 06 lut 2015

No to szukanie grupowe mamy W zeszłym roku znalazłam kilka w Polsce fajnych ofert, ale głównie megapromocje na drogie zestawy. Ostateczna cena była przystępna, ale wybór mebli już nie. Powystawowe komplety albo interesują Cię jako całość, albo wcale... Pociesza mnie to, że jednak zaczyna się w Polsce ruch wokół trendów i wzornictwa, które za wielką wodą jest już tak popularne, że producenci odpowiedzieli na zapotrzebowania i proponują dobry stosunek jakości i ceny. Niestety sprowadzenie takich mebli do Polski jest niemożliwe. Koszty transportu i opłat granicznych studzą zapał. W każdym razie... mam rękę na pulsie
baraga1904 11:36, 15 lut 2015

Witam, witam...
Nareszcie...u mnie ciepło, słonecznie i gwarnie!...wybrałam się na krótki spacer i kontrolny obchod w ogrodzie i nacieszyć się nie mogę...w końcu przedwiośnie! Bo wiosna to jeszcze nie jest ale jej pierwsze sygnały juz widać...leży wprawdzie jeszcze trochę śniegu ale jeszcze chwila i już nie będzie po nim śladu...znika w zastraszającym tempie!
...ptaki cwierkaja, słoneczko grzeje, cudnie w końcu się zrobiło...
...pierwsze prace mam zaplanowane pod koniec tygodnia, będzie to cięcie traw, potem dolomit na trawnik i cięcie grabow
...tylko kilka znaków zbliżającej się wiosny bo zdjęcia zrobiłam komórką... główki pokazały wszystkie cebulowe posadzone jesienią nawet coś na róży się pokazało...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies