Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 20:33, 17 lis 2012

ka1sia napisał(a)
Witam się u Ciebie Agnieszko Dziękuję za wizytę w moim ogródeczku. Ale u Ciebie to dopiero będzie się działo! Pewnie nie możesz się doczekać wiosny Doczytalam jeszcze, że mamy synów w tym samym wieku, kochane nastolatki Pozdrawiam, Kasia

...mam nadzieję Kasiu że będzie się działo... wiosna to moja ulubiona pora roku - jak na Barana przystało a będzie jeszcze fajniejsza jak sie zacznie...
....skoro masz syna w tym samym wieku...to w pewnych kwestiach rozumiemy się bez słów....trzeba to po prostu przezyc i już...chociaż powiem że na swojego syna nie mogę narzekac - rozsądne chłopisko....i projektem jest zainteresowany...nawet powiedział że juz dawno powinnam to zrobic...
baraga1904 20:38, 17 lis 2012

Domi napisał(a)

Gratuluję projektu!!! Które 4 realizacje Gardenarium znajdą się u Ciebie?

....wybralismy z M. 4 topowe ogrody z Ogrodowiska - miedzy innymi Twój ogród Dominiko...
....Ogród nie tylko bukszpanowy, Ogród z lustrem i Zimozielony... nie chcę tworzyc rankingu ...nic z tych rzeczy....jest wiele pieknych ogrodów tutaj...ale musielismy wybrac jakis styl, pasujący do naszego domu i do nas... wybralismy te ogrody bo maja wspólne elementy i rosliny które lubimy, oraz rosliny które nie są trudne i wybredne w uprawie... jak projekt będzie gotowy to troszeczkę Wam pokażę...

O qrka!!! Zaniemówiłam. Ja z moimi dziurami i klimatyzatorem w takim towarzystwie??? Sądziłam, że oparłaś się wyłącznie na ogrodach zrobionych przez Danusię. Qrka po raz wtóry. Domyślam się, że polecisz w kulki... Ogród z lustrem jest super. Gdybym teraz robiła ogród poszłabym w stronę Danusiowego "ogrodu nowoczesnego" i "ogrodu rysowanego kreską"+ coś z "ogrodu z lustrem". No to czekam z ogromną niecierpliwością na więcej szczegółów. Pozdrawiam

...Dominiko...nic nie martw...klimatyzatora nie mam ... ja mam taki styl domu że raczej nowoczesny ogród by mi nie pasował...jestem zdania , że trzeba dopasowac styl otoczenia do stylu domu...jak z ciuchami - nie ubiorę trampek do eleganckiego kostiumu... a Danusia dobiera perfect..
baraga1904 15:15, 19 lis 2012

....witam wszystkich w poniedziałkowe południe...
...ponieważ w tym moim czymś co nazywa się zazwyczaj ogrodem a u mnie może byc tylko "O" , nic się nie dzieje, poza buszującym w ziemi kretem nic się nie dzieje - to jego ostatni sezon na tak pędrakami wypasionej ziemi - biedaczysko...
...więc wieje nudą w moim O....
...projekt się robi, ja juz mam sny że żurawki i bukszpany sadzę a potem robię zdjęcia..hehe...nawet czytac z wrażenia nie potrafię... a z serii Lackberg jeszcze dwie części leżą na półeczce...
...zaraz wybywam też do lekarza....dowiem sie prawdy o moim kolanie...trzymajcie kciuki..
...dlatego pozostawiam tylko dzisiaj pozdrowienia, życzę udanego tygodnia i wiele słoneczka...
Milka 15:30, 19 lis 2012

Już trzymam kciuki

baraga1904 18:14, 19 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Już trzymam kciuki

...dziękuję Irenko...niestety, nie jest zbyt różowo...o nartach mogę zapomniec, i o rowerze, bieganiu, skakaniu, klękaniu i innych nadzwyczajnych czynnościach..o ogrodowych nie wspomnę... mimo to wciąż będę śnic o sadzeniu żurawek i bukszpanów...
Welka 18:35, 19 lis 2012

Uuuuu, coś się uda zrobić z Twoim kolanem żebyś mogła w ogrodzie chociaż lekko popracować? Ale funkcja w zarządzaniu jak sadzić roślinki z projektu Danusi też może przynieść wiele satysfakcji
Pozdrawiam
baraga1904 18:43, 19 lis 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Uuuuu, coś się uda zrobić z Twoim kolanem żebyś mogła w ogrodzie chociaż lekko popracować? Ale funkcja w zarządzaniu jak sadzić roślinki z projektu Danusi też może przynieść wiele satysfakcji
Pozdrawiam

...jedyne co mogę zrobic ...to niewiele robic... ...ja bym jednak wolała czynnie wspierac M. ...operacja nie przyniesie rezultatów, tak twierdzą lekarze...tylko kuracja przeciwbólowa...
...ale co tam....z nart zrezygnuję, ale z ogrodu nie... !!!! Zurbriggenem nie będę , trudno...a żurawki będę sadzic....
...dobrze że mi czytac wolno i pracowac...i zakupy robic...hihihi...
krisec 19:06, 19 lis 2012

Już widzę Twój wypasiony ogród, w wymarzone żurawki, bukszpany, trawnik wycycany z kancikami i inne piękne cudeńka. Gratuluję markowego projektu.
Serdecznie pozdrawiam.
baraga1904 19:53, 19 lis 2012

krisec napisał(a)
Już widzę Twój wypasiony ogród, w wymarzone żurawki, bukszpany, trawnik wycycany z kancikami i inne piękne cudeńka. Gratuluję markowego projektu.
Serdecznie pozdrawiam.

...dziekuję Krzysiu...no właśnie - kanciki - a ja nie mam szpadelka do kancików...ciekawe czy święt Mikołaj czyta Ogrodowisko....?
Madzenka 20:01, 19 lis 2012

Agnieszko trzymam kciuki za kolano.... Jak będziesz pracować w tak pięknym ogrodzie???