O qrka!!! Zaniemówiłam. Ja z moimi dziurami i klimatyzatorem w takim towarzystwie??? Sądziłam, że oparłaś się wyłącznie na ogrodach zrobionych przez Danusię. Qrka po raz wtóry. Domyślam się, że polecisz w kulki... Ogród z lustrem jest super. Gdybym teraz robiła ogród poszłabym w stronę Danusiowego "ogrodu nowoczesnego" i "ogrodu rysowanego kreską"+ coś z "ogrodu z lustrem". No to czekam z ogromną niecierpliwością na więcej szczegółów. Pozdrawiam
Witam Cie bardzo serdecznie.
Pieknie wyglada wszystko tylko podziwiac.
Kawal dobrej roboty naprawde trzeba kochac ogrod aby sie tak urobic.
Ale sama wiem po sobie im wiecej sie napracuje tym lepiej sie czuje.
Piesio piekniusi,bede sledzic dalszy ciag.
Powodzenia moje dziecko.
Witam się u Ciebie Agnieszko Dziękuję za wizytę w moim ogródeczku. Ale u Ciebie to dopiero będzie się działo! Pewnie nie możesz się doczekać wiosny Doczytalam jeszcze, że mamy synów w tym samym wieku, kochane nastolatki Pozdrawiam, Kasia
...witajcie kochani...
...po cięzkim dniu w parcy i po zakupach ubraniowych z miom prawie 17 letnim synem ( kto ma dziecię w takim wieku to wie co to znaczy... ...wróciłam do domku właśnie przed chwilą i ..odebrałam pocztę...i przepadałam ...mam projekt od Danusi w wersji roboczej przepadłam , bo nie moge sie od niego oderwac...analizuję i analizuję i analizuje...wydrukowałam i podziwiam i patrzę na cudo.. ...dobrze że M. w delegacji bo bym musiała mu tłumaczyc nazwy z łaciny ( choc do tego jestem przyzwyczajona... a tak, w spokoju i skupieniu mogę patrzec i oczami wyobrazni widzę mój ogród... będzie piękny...
O rany a to dopiero nowiny!!!!
Gratuluję, jak ja bym dostała taki projekt pocztą, to bym w nocy nie umiała usnąć
Te wymienione spodobały się najbardziej i taki miał byc styl, ale i tak ogród jest całkowicie inny ale z tym co lubię najbardziej
Oczywiście dodałam "piórek" w postaci różnych trawek. Potem do listy roślin dodam jeszcze pożądane gatunki, które powinnaś dokupić dodatkowo przed realizacją i pododawać tam. gdzie tylko będzie miejsce.
...witajcie kochani...
...po cięzkim dniu w parcy i po zakupach ubraniowych z miom prawie 17 letnim synem ( kto ma dziecię w takim wieku to wie co to znaczy... ...wróciłam do domku właśnie przed chwilą i ..odebrałam pocztę...i przepadałam ...mam projekt od Danusi w wersji roboczej przepadłam , bo nie moge sie od niego oderwac...analizuję i analizuję i analizuje...wydrukowałam i podziwiam i patrzę na cudo.. ...dobrze że M. w delegacji bo bym musiała mu tłumaczyc nazwy z łaciny ( choc do tego jestem przyzwyczajona... a tak, w spokoju i skupieniu mogę patrzec i oczami wyobrazni widzę mój ogród... będzie piękny...
O rany a to dopiero nowiny!!!!
Gratuluję, jak ja bym dostała taki projekt pocztą, to bym w nocy nie umiała usnąć
zdradź nam co nieco na jego temat, please
....Kasiu mogę zdradzic że jest cudo.... z powodu projektu jakoś nie wychodziła mi dzisiaj
" konserwacja powierzchni płaskich" ...ciągle przerywałam i biegałam po ogrodzie i mierzyłam i oglądałam oczami wyobrażni....znam łacińskie nazwy to mi nawet idzie...córka tylko pyta " a co to jest za roslina?, a co jest tutaj?... fajnie jej tłumaczyc...może mi pomoże kiedys...a może nawet projektantką zostanie? rysunek ma niezły...
Te wymienione spodobały się najbardziej i taki miał byc styl, ale i tak ogród jest całkowicie inny ale z tym co lubię najbardziej
Oczywiście dodałam "piórek" w postaci różnych trawek. Potem do listy roślin dodam jeszcze pożądane gatunki, które powinnaś dokupić dodatkowo przed realizacją i pododawać tam. gdzie tylko będzie miejsce.