Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 19:13, 16 lis 2012

...witajcie kochani...
...po cięzkim dniu w parcy i po zakupach ubraniowych z miom prawie 17 letnim synem ( kto ma dziecię w takim wieku to wie co to znaczy... ...wróciłam do domku właśnie przed chwilą i ..odebrałam pocztę...i przepadałam ...mam projekt od Danusi w wersji roboczej przepadłam , bo nie moge sie od niego oderwac...analizuję i analizuję i analizuje...wydrukowałam i podziwiam i patrzę na cudo.. ...dobrze że M. w delegacji bo bym musiała mu tłumaczyc nazwy z łaciny ( choc do tego jestem przyzwyczajona... a tak, w spokoju i skupieniu mogę patrzec i oczami wyobrazni widzę mój ogród... będzie piękny...
Juzia 19:22, 16 lis 2012

Oj jak zazdroszczę
Gardenarium 19:25, 16 lis 2012

A ja myślałam, że nikt nie wie o powstającym projekcie i że dopiero zobaczymy realizację. To wszystko co najlepsze w 4 ogrodach. Zgadnijcie w jakich ?

Mam nadzieję, że powstanie piękny ogród.

Instagram Ogrodowiska
adom1206 19:29, 16 lis 2012

drugi to napewno nasz kondzioach wy szczesciarze
baraga1904 20:01, 16 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
A ja myślałam, że nikt nie wie o powstającym projekcie i że dopiero zobaczymy realizację. To wszystko co najlepsze w 4 ogrodach. Zgadnijcie w jakich ?

Mam nadzieję, że powstanie piękny ogród.

...wiedzą Danuś, wiedzą...nie mogłam sie powstrzymac...
...masz rację , wszystko co najlepsze...
Madzenka 20:38, 16 lis 2012

baraga1904 napisał(a)
...witajcie kochani...
...po cięzkim dniu w parcy i po zakupach ubraniowych z miom prawie 17 letnim synem ( kto ma dziecię w takim wieku to wie co to znaczy... ...wróciłam do domku właśnie przed chwilą i ..odebrałam pocztę...i przepadałam ...mam projekt od Danusi w wersji roboczej przepadłam , bo nie moge sie od niego oderwac...analizuję i analizuję i analizuje...wydrukowałam i podziwiam i patrzę na cudo.. ...dobrze że M. w delegacji bo bym musiała mu tłumaczyc nazwy z łaciny ( choc do tego jestem przyzwyczajona... a tak, w spokoju i skupieniu mogę patrzec i oczami wyobrazni widzę mój ogród... będzie piękny...

Ola la la, ale się będzie działo Jetem baaaardzo szczęśliwa, źe będę oglądać Tworzenie tak pięknego ogrodu!!!
Domi 21:06, 16 lis 2012

Gratuluję projektu!!! Które 4 realizacje Gardenarium znajdą się u Ciebie?
baraga1904 21:28, 16 lis 2012

Domi napisał(a)
Gratuluję projektu!!! Które 4 realizacje Gardenarium znajdą się u Ciebie?

....wybralismy z M. 4 topowe ogrody z Ogrodowiska - miedzy innymi Twój ogród Dominiko...
....Ogród nie tylko bukszpanowy, Ogród z lustrem i Zimozielony... nie chcę tworzyc rankingu ...nic z tych rzeczy....jest wiele pieknych ogrodów tutaj...ale musielismy wybrac jakis styl, pasujący do naszego domu i do nas... wybralismy te ogrody bo maja wspólne elementy i rosliny które lubimy, oraz rosliny które nie są trudne i wybredne w uprawie... jak projekt będzie gotowy to troszeczkę Wam pokażę...
baraga1904 21:30, 16 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

...witajcie kochani...

Ola la la, ale się będzie działo Jetem baaaardzo szczęśliwa, źe będę oglądać Tworzenie tak pięknego ogrodu!!!

...będę pokazywała etapy. ale to nie bedzie trwało jeden sezon...raczej dłużej....wiadoma sprawa.... zaczniemy od " brudnej" roboty a to nie będzie aż tak fascynujące chociaz konieczne...
baraga1904 21:32, 16 lis 2012

Juzia_G napisał(a)
Oj jak zazdroszczę

...ja żałuję wczesniejszych decyzji...nieudanego poprzedniego - pierwszego projektu i straconego roku...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies