Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Kuklik 00:05, 06 lis 2012

Ewuś czytałam u Gosi Twoje porównanie ogrodu jesienią do nagiej kobiety...ależ krętymi drogami chadzają Twoje myśli...
Na studiach miałam znajomą, na którą męska część naszego roku niezbyt zwracała uwagę, aż któregoś dnia przyniosła do obejrzenia swoje zdjęcia z wakacji. Tam można ją było zobaczyć w samym kostiumie kąpielowym na łódce. Kolegów zatkało po prostu, słowa nie mogli wykrztusić! Wyglądała niesamowicie, bogini kobiecości. Też bym się nie domyśliła, po tym jak wyglądała w ubraniu bo tak zwyczajnie zupełnie.
Jak to ma się do ogrodu jesienią? Nie mam pojęcia ale tak mi się przypomniało.
Moniika 19:12, 06 lis 2012

Kuklik napisał(a)
Ewuś czytałam u Gosi Twoje porównanie ogrodu jesienią do nagiej kobiety...ależ krętymi drogami chadzają Twoje myśli...
Na studiach miałam znajomą, na którą męska część naszego roku niezbyt zwracała uwagę, aż któregoś dnia przyniosła do obejrzenia swoje zdjęcia z wakacji. Tam można ją było zobaczyć w samym kostiumie kąpielowym na łódce. Kolegów zatkało po prostu, słowa nie mogli wykrztusić! Wyglądała niesamowicie, bogini kobiecości. Też bym się nie domyśliła, po tym jak wyglądała w ubraniu bo tak zwyczajnie zupełnie.
Jak to ma się do ogrodu jesienią? Nie mam pojęcia ale tak mi się przypomniało.

Hej!
Bardzo dobre pozory mylą ... Stara prawda ale Ewy porównanie z ogrodem jesienią też zauważyłam tylko ze nie " rozkminiam" tego - jak moj syn 17 letni mawia ...
Ozz 20:09, 06 lis 2012

No i to jest sprawiedliwość - kto potrafił dojrzeć piękno w przeciętnej dziewczynie, dostał boginię seksu w kostiumie
Kuklik 09:09, 07 lis 2012

Ozz napisał(a)
No i to jest sprawiedliwość - kto potrafił dojrzeć piękno w przeciętnej dziewczynie, dostał boginię seksu w kostiumie

Z tego co pamiętam był taki szczęśliwiec Miała stałego chłopaka przez chyba całe studia
Kuklik 09:30, 07 lis 2012

Hura! doszła książka wypatrzona na wątku Pszczółki, a kupiona na Allegro bo nowego wydania nie znalazłam. Bardzo ciekawa, będę się delektować, bo bardzo miło się przegląda. Piękne zdjęcia i jeszcze piękniejsze rysunki. Dzięki Ewuś za pokazanie tej książki Rysunki kojarzą mi się z Kubusiem Puchatkiem, nie wiem czemu...

jotka 09:36, 07 lis 2012

No to Izo długie wieczory jesienne będziesz spędzała przyjemnie w pięknych ogrodach

Mikołaj blisko muszę mu też na podobne zrobić zamówienie
anula_wn 09:43, 07 lis 2012

Iza, piekne fotki Twoja córunia robi ! magia światła, śniegu , wyobraźni i wrażliwości na piękno
a ogród magiczny i 'hosta sztuczna' piękna u mnie już śladu po nich nie ma....dawno obcięłam zwiędłe listki.....
pozdrawiam z zapłakanego deszczem Komorowa
anula_wn 09:43, 07 lis 2012

aaaa rysunki faktycznie troszkę "kubusiowe"
adom1206 21:16, 07 lis 2012

tak zachecacie ze chyba tez sie na taka ksiazke skusze
monteverde 00:35, 08 lis 2012

Rysunki z książki wyglądają jakby je malowała ta sama ręka jest nowe wydanie na allegro ale o wiele droższe pozdrawiam Iza