Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Kuklik 22:34, 01 maj 2013

Parę dni temu dotarły moje zakupy w Holandii Oczywiście - hosty

Kasiek 00:17, 02 maj 2013

Ale fajnie,nowe hosty Wpadlam z rewizyta i widze ze sporo musze nadrobic Pozdrawiam cieplutko,napisz prosze jakie odmiany kupilas,moze zgapie od Ciebie kochany Kukliku
monteverde 00:24, 02 maj 2013

piękny ten ciemiernik czarny a hosty to w większości myszki? potem wpadnij do mnie też nowe wkleiłam
Kuklik 00:35, 02 maj 2013

Nie Aniu, tylko jedna myszka Dancing Mouse, reszta to po prostu niezbyt wypasione sadzonki
Kupiłam co następuje:
Flame Stich
Blue Wu
Cameo
The King
Lakeside Paisley Print
Rhino Hide
Ripple Effect
Wkleję zdjęcia jak trochę podrosną
monteverde 00:41, 02 maj 2013

moje ladnie podrosły te większe trzymam na sali, a te najnowsze w kuchni i już są ladne, Lakeside Paisley Print i Dancing Mouse też mam , a Ripple Effect u nas nie dostałam, widzialam Twoje fotki z Holandii
danuta_szwajcer 13:36, 02 maj 2013

Iza wiosna u Ciebie piękna i widac jak bardzo kochasz te kwiatki i ogród a zakupy sa super Piekne masz te hosty, tez chce dokupic kilka i chyba zamowie przez internet i wybiore z tych ze stron co mi poleciłaś bo u nas objechałam ogrodnicze w okolicy i nie ma nic. No chyba, ze poczekam do spotkania u Kapiasów i tam moze kupie Przesledze jeszcze Twoj wątek i moze wybiore ze zdjec bo bardzo mi sie podobają Twoje hosty szczegolnie te z pierwszej strony takie olbrzymy
Welka 10:31, 03 maj 2013

Iza, masz piękne ciemierniki. Jak jest z ich zimowaniem, czytałam gdzieś, że czasami po zimie się już nie pojawiają, że te najzwyklejsze są trwalsze, prawda to?
Pozdrawiam
Enya73 10:34, 03 maj 2013

Śliczne rośliny masz w swoim ogrodzie wiosennym
Marta7 11:08, 03 maj 2013

Kukliku pozdrawiam serecznie ,pospacerowałam i pooglądałam i pooooooooodziwiałam Twoje i jednocześnie moje ulubione kwiatuszki wszesnowiosenne
23:19, 04 maj 2013
Ależ u Ciebie ciekawie i pięknie! Same rarytasy... tak mi wstyd, tak wstyd, że do tej pory nie nabrałam rozmachu, by w moim ogrodzie było kolorowo, zajmująco,ale przynajmniej mogę bywać w takich właśnie miejscach jak Twoje i pobierać lekcje... darmowe

Pozdrawiam z uśmiechem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies