Dziekuje staram sie obecnosc na tym forum do czgos zobowiązuje wiec sie staramy z Ell a miło mi ze bywasz na moim watku staram sie zeby mój ogród piekniał ogladałem twój ogród dzisiaj i tez niczego sobie pedzisz z tym watkiek gratuluje pieknego ogrodu jeszcze troche pracy i bedzie miodzio
Dziekuje wszystko przez to ze prascuje duzo i miałem ogród który nie mogłem ogarnąc. A teraz mam Ell która mi pomaga musi być dobrze nie moze być ciagle źle
Konrad jak ja sie cieszę ze w końcu nie narzekasz i jesteś zadowolony. Miło Cię teraz odwiedzac.
Dziekuje wszystko przez to ze prascuje duzo i miałem ogród który nie mogłem ogarnąc. A teraz mam Ell która mi pomaga musi być dobrze nie moze być ciagle źle
Ja też swojego ogrodu nie ogarniam ale trzeba sie wszystkim cieszyc no i starac się zrobic co sie da.
No tak ale chyba praca z ell tak działa na minie pozytywnie
Konrad jak ja sie cieszę ze w końcu nie narzekasz i jesteś zadowolony. Miło Cię teraz odwiedzac.
Ja też swojego ogrodu nie ogarniam ale trzeba sie wszystkim cieszyc no i starac się zrobic co sie da.
No tak ale chyba praca z ell tak działa na minie pozytywnie
Na pewno ma to znaczenie bo Ela jest sympatyczną i pełna energii osobą. Dobrego pomocnika znalazłes.
Wiesz naprawdę widać, ze dużo się u ciebie zmieniło i to nie tylko w ogrodzie na początku byłeś bardzo pesymistycznie nastawiony, a teraz, proszę, już prawie optymista