Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 23:42, 08 paź 2012

kasik778 napisał(a)
Wiesz naprawdę widać, ze dużo się u ciebie zmieniło i to nie tylko w ogrodzie na początku byłeś bardzo pesymistycznie nastawiony, a teraz, proszę, już prawie optymista
Wiesz napoczątku jak tu wszedłem było mi obce ja tworzac mój watek myslałem ze mój ogród jest piekny a z czasem zaówarzyłem ze mój ogród nie jest taki dobry za jakiego go uwazałem i zaczełem sie załamywać i wpadać w dołki i dalej był dół wiesz nie mogłem sobie poradzić z tymi wszystkimi informacjami ja pracuje dużo w kazdy swój wolny czas spedzałem w ogrodzie w irobiłem w niedziele do ciemności i ogród zamiast byc dlamnie przyjemnoscia zaczoł byc udreką i widziałem tylko wady i nie widziałem plusów i ze ogród nie dawał oczekiwanych efektów które chciałem osiągnąc dopiero osoby które poznałem tutaj mnie obudziły czyli Ania i Alinka mówiły ze mój ogród nie jest taki zły i czeba mu troche pomóc i zmienic ale nie wiedziałem od czego zaczac i wtedy poznałem Ell ktora zaczeła u mnie pracować i dostałem skrzydeł
Kondzio 23:43, 08 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

Konrad jak ja sie cieszę ze w końcu nie narzekasz i jesteś zadowolony. Miło Cię teraz odwiedzac.
Dziekuje wszystko przez to ze prascuje duzo i miałem ogród który nie mogłem ogarnąc. A teraz mam Ell która mi pomaga musi być dobrze nie moze być ciagle źle

Ja też swojego ogrodu nie ogarniam ale trzeba sie wszystkim cieszyc no i starac się zrobic co sie da.
No tak ale chyba praca z ell tak działa na minie pozytywnie

Na pewno ma to znaczenie bo Ela jest sympatyczną i pełna energii osobą. Dobrego pomocnika znalazłes.
Dzieki Bogu
Kondzio 23:46, 08 paź 2012

gusiarz napisał(a)
Konrad, ja w sprawie różyczek Zaglądnij tutaj
AniaDS "Ania i róże i cała reszta" - to guru różanek, na pewno coś Ci doradzi

Widzę duże zmiany - fajnie poplewione
dzieki pisalem do niej miedzy czasie jak pisałem do ciebie i dała mi znac gdzie mam szukać a zmiany staramy sie
kasik778 23:51, 08 paź 2012

Kondzio napisał(a)

Wiesz naprawdę widać, ze dużo się u ciebie zmieniło i to nie tylko w ogrodzie na początku byłeś bardzo pesymistycznie nastawiony, a teraz, proszę, już prawie optymista
Wiesz napoczątku jak tu wszedłem było mi obce ja tworzac mój watek myslałem ze mój ogród jest piekny a z czasem zaówarzyłem ze mój ogród nie jest taki dobry za jakiego go uwazałem i zaczełem sie załamywać i wpadać w dołki i dalej był dół wiesz nie mogłem sobie poradzić z tymi wszystkimi informacjami ja pracuje dużo w kazdy swój wolny czas spedzałem w ogrodzie w irobiłem w niedziele do ciemności i ogród zamiast byc dlamnie przyjemnoscia zaczoł byc udreką i widziałem tylko wady i nie widziałem plusów i ze ogród nie dawał oczekiwanych efektów które chciałem osiągnąc dopiero osoby które poznałem tutaj mnie obudziły czyli Ania i Alinka mówiły ze mój ogród nie jest taki zły i czeba mu troche pomóc i zmienic ale nie wiedziałem od czego zaczac i wtedy poznałem Ell ktora zaczeła u mnie pracować i dostałem skrzydeł

Ja miałam tak samo, dokładnie te same etapy o których piszesz i ja przeżyłam, bo i mnie kiedyś się wydawało, że mój ogród nie jest zły, ale tutaj jak zobaczyłam różne piekne ogrody to depresja i nic mi się w moim nie podobało, ale teraz wypracowałam pewien constans i spokojnie dążę do celu, a przynajmniej się staram, u mnie problemem jest brak czasu...
beta 21:41, 09 paź 2012

przywitać sie wpadłam

widzę że nie dajesz za wygraną i cały czas działasz w ogrodzie to super

grządka z truskaweczkami czyściutka

a żurawki prezentują się rewelacyjnie

o trzmielinach nie wspominam, bo zapeszyć nie chcę, a widzę że nadal czerwonej wstązeczki ale powiem cichutko że są boskie
ell 21:51, 09 paź 2012

Konrad o takim dereniu mówiłam
To dereń pagodowy
Zdjęcie było, ale sie niestety zbyło. Można wygooglać.
Kondzio 21:58, 09 paź 2012

ell napisał(a)
Konrad o takim dereniu mówiłam
To dereń pagodowy
jest śliczny tylko nie za duży
kaisog1 22:03, 09 paź 2012

Piękny ten dereń! Może zamiast klonów w Kubusiowie posadzę???
Kondzio 22:28, 09 paź 2012

kaisog1 napisał(a)
Piękny ten dereń! Może zamiast klonów w Kubusiowie posadzę???
tez mi się podoba
Kondzio 22:30, 09 paź 2012

beta napisał(a)
przywitać sie wpadłam

widzę że nie dajesz za wygraną i cały czas działasz w ogrodzie to super

grządka z truskaweczkami czyściutka

a żurawki prezentują się rewelacyjnie

o trzmielinach nie wspominam, bo zapeszyć nie chcę, a widzę że nadal czerwonej wstązeczki ale powiem cichutko że są boskie
Witam nie dałem kokardek mam nadzieje ze już maja tyle lat że może się nie zapesza Działamy działamy