Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Gardenarium 18:29, 11 kwi 2013

Soboty masz pracujące?

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 19:20, 11 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)
Soboty masz pracujące?
chyba będę chciał żeby więcej zarobić wszystko zależy od tego jak będzie się pracowało a w tą sobotę chciałbym u siebie coś zrobić muszę jeszcze raz przemyć kostkę i taras
Madzenka 22:03, 11 kwi 2013

Kondzio napisał(a)
samochód jest od stawiony trzeba go naprawić a ja nie mam kasy Wiem ale ja jakoś nie mogę sobie z tym poradzić a ja jeszcze nie za czołem pracować w tej nowej pracy

Kondziu buziam pohihaj nam trochę , bo smutno bez ciebie było
Najtrudniej jest gdy jest kasa a ptem brak, a jak przyjemnie gdy potem kasa znów wraca oby jak najszybciej.
Raz pod górkę, raz z górki byleby do przodu Buziam jeszcze raz. Najważniejsze, że grabie masz

Poczatki w nowej pracy to zawsze olbrzymi stres, stopniowo mija
Pszczelarnia 17:19, 16 kwi 2013

Konradzie, zawsze są jakieś pozytywy. Tak ten świat urządzony jest.
kaisog1 18:08, 16 kwi 2013

Wróblem a Ty gdzie zniknąłeś???
hanka_andrus 20:03, 16 kwi 2013

Chyba pracuje, a potem pada na twarz! Pozdrawiam!
Gardenarium 23:06, 16 kwi 2013

Odezwij się wróbelku.

Instagram Ogrodowiska
anna_g 23:39, 16 kwi 2013

Konrad - nie byłam u Ciebie jakiś czas - dzisiaj wpadłam i patrzę a tutaj taka smutna mina... Jeśli mogę to dodam coś od siebie co mi się "rzuciło w oczy" po przeczytaniu kilku stron poprzednich (jeśli nie mogę to też dodam). Konrad - przykro mi, że masz problemy, z całego serducha życzę Ci wyjścia na prostą i dobrej pracy (a może już masz), bo to wcale nie jest tak że "pieniądze są nieważne i szczęścia nie dają". Są ważne i to bardzo na to by godnie żyć, chociaż szczęście to podobno dają dopiero zakupy Więc w tej dziedzinie życzę żeby ci się poukładało jak najprędzej. Ale wiesz co - zobaczyłam u Ciebie ilu Ty tutaj masz przyjaciół, którzy się martwią o Ciebie, dobrze Ci życzą, którzy tu przychodzą zobaczyć co z Tobą, czekają na to co napiszesz, są ciekawi co u Ciebie. Wszystkie dziewczyny tak dobrze Ci życzą. Wszystkie chciały Cię postawić "na nogi" - A Hania jest fantastyczna Konrad - tego już nie przeliczysz na żadne pieniądze świata... Dlatego nie mów, że nie chcesz tu pisać - bo są tacy którzy na to czekają, dlatego nie mów, że czasu brak do roboty - mnie też brak i innym, robimy tyle co możemy... ile chcemy, na ile nas stać. Mój wątek to Ogrodoterapia - bo Ogród to terapia na smutek, problemy, deprechę, zniechęcenie, trudności, na... życie... Masz w nim tyle cudowności że nawet jak NIC nie kupisz w tym roku to i tak będziesz miał więcej niż ja Nie mów, że nie będziesz jeździł na spotkania... kiedys Ty woziłeś to teraz pewnie Ciebie zawiozą... Masz tu tylu przyjaciół - że po prostu tu przychodź dla nich... dla uśmiechu, relaksu, pogadania czy porad... Ja się wzruszyłam dzisiaj tutaj u Ciebie jak przeczytałam te wszystkie wpisy. No to tyle - a teraz powiedz co z tą Twoją pracą? zacząłeś?
Pozdrawiam i hartu ducha życzę
Juzia 09:57, 17 kwi 2013

Oj Ania dobrze gada

Kondziu uśmiech Tobie wysyłam
hanka_andrus 20:50, 17 kwi 2013

Konrad. praca, ogród i dojazdy. Konkurencja dla Ogrodowiska. Ale chyba nas nie zostawisz w niepewności? Czekam, kiedy u Ciebie będzie deszcz, to wtedy może do nas zajrzysz.
Pozdrawiam, i trzymam kciuki, za dobry start! Nie tylko w ogrodzie.
Buziołki!