Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Pszczelarnia 11:24, 24 kwi 2013

Nie dziamamy.
Kondzio 14:04, 24 kwi 2013

Mariusz napisał(a)
Pozdrowienia , ja tam jak patrzyłem na Twoje zdjęcia, to nie widziałem jakiegoś wymiękania.

hi hi hi
Kondzio 14:04, 24 kwi 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Nie dziamamy.
hi hi
Kondzio 14:07, 24 kwi 2013

Syla napisał(a)
Kondrad .... tyle pracy masz za sobą .... super ..... ja to doceniam ! swoją pracę również doceniam choć jej nie widać i pamiętaj zawsze może być tylko lepiej .... miłego dzionka !
cala prawda i można być na prawdę dumny z siebie hi hi
Kondzio 14:08, 24 kwi 2013

asc napisał(a)
Konrad.. mamy dwie łapcie i doba tylko 24 godziny.. tego nie zmienimy.. musi być jak jest... też chodzę i ubolewam.. ale .... pozostaje sie tylko takie nasze dziamanie ..
najgorzej jest jak się położe wieczorem i mam wstać hi hi hi
Kondzio 14:09, 24 kwi 2013

hanka_andrus napisał(a)
Konrad, miłego dnia! Strumyk płynie tak jak płynął? Brzegi mu nie opadły? Słonecznego!
hi hi dziękuje i nawzajem
Kondzio 14:14, 24 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Siem nie przejmuj Kondzio - ja wymiękłam dzisiaj chyba bo poszłam po pracy do ogrodu i... nie miałam siły pracować Posadziłam tylko acer palmatum atropurpureum, wycięłam suche badyle w hortensjach ogrodowych (jedna niestety chyba przymarzła jak były te ostatnie mrozy i śniegi), posypalam kawałek trawniczka nawozem, podlałam posiane nasionka i... więcej nie miałam siły... Ale co tam... jutro też jest dzień I życzę Ci miłego tego jutrzejszego dnia No i nie ustawaj w foceniu - bo pismo obrazkowe jest super fantastyczne
ja miałem wczoraj taki dzień mały włos i bym ryczal jak bobr ale przewalczylem to trzeba sobie trochę odpuścić bo chce kochać ten ogród a nie znienawidzic hi hi hi ale powiem szczerze ze kocham go miłością nieustajaca jak przychodze z ogrodu to jestem taki szczęśliwy hi hi
anna_g 16:07, 24 kwi 2013

Kondzio napisał(a)
ja miałem wczoraj taki dzień mały włos i bym ryczal jak bobr ale przewalczylem to trzeba sobie trochę odpuścić bo chce kochać ten ogród a nie znienawidzic hi hi hi ale powiem szczerze ze kocham go miłością nieustajaca jak przychodze z ogrodu to jestem taki szczęśliwy hi hi

właśnie właśnie - ja też chcę go kochać a jak kochać to i czasami odpuścić i cieszyć się tak po prostu tym co jest. Nie wszystko musi być cacy cacy żeby kochać i żeby się cieszyć. Ale pracę w ogrodzie uwielbiam, najlepsza na stresy i odpoczynek i nowy zapał do innych czynności. Też wracam szczęśliwa z ogrodu - w końcu przy gimnastyce się nam hormonki szczęścia uwalniają więc nie może być inaczej Dzisiaj już się nie mogę doczekać żeby znowu do ogródka czmychnąć - tylko że jestem jeszcze w pracy
Kondziu... ale Ty u Kapiasów to będziesz no nie?
Kondzio 20:46, 24 kwi 2013

anna_g napisał(a)

właśnie właśnie - ja też chcę go kochać a jak kochać to i czasami odpuścić i cieszyć się tak po prostu tym co jest. Nie wszystko musi być cacy cacy żeby kochać i żeby się cieszyć. Ale pracę w ogrodzie uwielbiam, najlepsza na stresy i odpoczynek i nowy zapał do innych czynności. Też wracam szczęśliwa z ogrodu - w końcu przy gimnastyce się nam hormonki szczęścia uwalniają więc nie może być inaczej Dzisiaj już się nie mogę doczekać żeby znowu do ogródka czmychnąć - tylko że jestem jeszcze w pracy
Kondziu... ale Ty u Kapiasów to będziesz no nie?
hi hi a u Kapiasow nie wiem czy będę chciałbym wszystko jest zależne od pieniędzy
ZbigniewG 20:55, 24 kwi 2013

Oni tak sobie gadu gadu a to może ja bank rozbiję z 400 a jak nie to i tak Kondzio gratulacje