Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 23:14, 20 kwi 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Kondzio...kawał roboty
..super zmiany
Nio powiem szczerze że jestem szczęśliwy jak przychodzę do domu taki wypruty i ledwo się ruszam z ogrodu jestem taki nie wiem u satysfakcjonowany hi hi hi
Gardenarium 23:15, 20 kwi 2013

Ja też byłam dziś usatysfakcjonowana na kolanach Matko, ale trzeba uważać, jak się pisze to słowo

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 23:17, 20 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)
Ja też byłam dziś usatysfakcjonowana na kolanach Matko, ale trzeba uważać, jak się pisze to słowo
hi hi hi jesteśmy masochistami ogrodowymi hi hi hi
barbara_kraj... 01:08, 21 kwi 2013

Kondzio napisał(a)
hi hi hi jesteśmy masochistami ogrodowymi hi hi hi

Widzę, sezon otwarty. Szeroki front robót
monteverde 01:21, 21 kwi 2013

Kondziu podziwiam zapał do pracy, u mnie na gruszy zostały nie wycięte "dziki", bo bardzo wysoka i nie miał mi kto tego zrobić z irysków cebulowych nie mam żółtego wstawiam Ci tego którego Ty nie masz
i zyczę wytrwałości w dalszych pracach
Urszulla 04:35, 21 kwi 2013

Wspaniale!
Mariusz 07:21, 21 kwi 2013

Widać Konrad prace idą pełną parą i to w różnych kierunkach.
Czy strumyk na całej długości zrobisz tak samo jak odcinek koło wiaty?
Jeszcze się odezwę i wciskam śledzenie tematu aby nie pominąć wpisów.
Ja również planuje niewielki strumień https://www.ogrodowisko.pl/watek/2547-przyjazny-ogrod?page=56#post_8 . Tak sobie myślę jaka szkoda że nie wykonujemy swoich strumieni jednocześnie, wówczas moglibyśmy dzielić się praktycznymi doświadczeniami.
No nic, jak na razie pozostaje mi podziwiać twój zapał.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Madzenka 09:11, 21 kwi 2013

Kondzio sponiwierani ogrodowo masochiści ja chyba najbardziej uwielbiam wiosnę, gdy wszystko budzi się do życia
Mala_Mi 13:00, 21 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)
A ja dziś porobiłam sobie w ogródku nieco i od razu mi lepiej, posiedziałam na ławeczce Pomyłam okna w garażu, błysk jest. Zaraz będę wklejać zdjęcia Zapraszam,. ja też Kondzio bez kasy, więc we dwoje raźniej

Wreszcie łapię wolniejsze chwilę i zaglądam dalej niż do tych co do mnie zaglądali ( i też nie zawsze)... myślę, że takich jest nas więcej
I cieszmy się, że żyjemy, że chociaż na kolanach jak Hania, ale możemy pójść i pogrzebać w ziemi.....
Czytam, że nie palisz 3 tygodnie.... mój M jucz nie pali miesiąc... i miesiąc żyje.... a było nieciekawie... rzucił kawę, papierosy, cukier, piwo, grubo masła na kanapkę... i jest teraz bardziej szczęśliwy niż jak mógł to wszytko razem i do kupy Ja go wspieram i też praktycznie juz nie palę.... 1-3 dziennie maks A najchętniej j to bym już wcale nie paliła.. wspieraj mnie duchowo..... kop mnie w dupsko.... aż trociny polecą... A teraz idę poczytać co zrobiłeś z potoczkiem..
Mala_Mi 13:07, 21 kwi 2013

No.... koryto rzeki uregulowane.... ja kupiłam odkurzacz i chciałam poodkurzać w oczku, ale odkurzać jest do duszy.... wnerwiłam się i pieprznęłam zabawką.... to nie był dobry zakup.....
Porządeczek masz w ogródku, ho, ho... i wcale Ela ci nie jest potrzebna, aby mieć czysto...