Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Mirka 21:36, 26 kwi 2013

Kondzio napisał(a)
Dziękuje hi hi hi
No nie tylko jedno słowo i co
hanka_andrus 21:39, 26 kwi 2013

Mój małżonek, jak rzucał palenie, to nosił ze sobą orzeszki laskowe. Trzymał je w buzi po prostu, i przekładał, z jednej strony na drugą, żeby nie gryźć. Mówił, że mu to pomaga, żeby do lodówki nie chodzić.
Kondzio 21:40, 26 kwi 2013

Ewelinka231281 napisał(a)

Trzymaj się dzielnie, ja paliłam paczkę dziennie i bez żadnych plastrów i tabletek rzuciłam. Trudno z tymi kilogramami, ale ile więcej kasy w portfelu na kwiatki
ja paliłem 25 papierosów rzuciłem powoli najpierw ograniczyłem palenie do pięciu papierosów przez trzy dni paliłem kiedy miałem kryzys i rzuciłem od razu po tych trzech dniach hi hi hi a kasy owszem owszem wydawałem 450 zł miesięcznie
Kondzio 21:42, 26 kwi 2013

Mirka napisał(a)
No nie tylko jedno słowo i co
hi hi hi
Mirka 21:43, 26 kwi 2013

A tam
Kondzio 21:44, 26 kwi 2013

hanka_andrus napisał(a)
Mój małżonek, jak rzucał palenie, to nosił ze sobą orzeszki laskowe. Trzymał je w buzi po prostu, i przekładał, z jednej strony na drugą, żeby nie gryźć. Mówił, że mu to pomaga, żeby do lodówki nie chodzić.
Hi hi hi ja potrafię jechać trzy przystanki dalej jadąc do pracy i kupić precle i wracać do pracy na nogach hi hi hi
Kondzio 21:46, 26 kwi 2013

Mirka napisał(a)
A tam
Powiem szczerze że lubię jak się składa gratulację bo wie że ktoś zagląda na wątek hi hi hi hi ale ja mam szczęście że do mnie zaglądacie hi hi hi i zostawiacie oznaki bycia i tym się cieszę hi hi hi I za to was wszystkich Kofam
Kindzia 22:40, 26 kwi 2013

Ludu złoty!!!!!! Twoją setunię bym przegapiła!!!! Już się poprawiam, mój pierwszy kwiat magnolii z tego roku, dzisiejszy

zaga 22:43, 26 kwi 2013

No to ja też wpadłam i zostawię swoje oznaki bycia Wdepnęłam akurat jak o nałogach mówicie. Ja rzuciłam palenie w 2000 r. Paliłam nie powiem jak smok, bo lubiłam. Do dziś mi się śni, że palę aż mi żylaki na mózgu wychodzą I zawsze podczas tego snu męczę się strasznie a to zapałek nie mam i histerycznie je szukam a to zaciągnąć się nie mogę no zawsze coś, masakra jakaś Na szczęście rzuciłam to i cieszę się. No i gratuluję 400 to nie w kij dmuchał, poleci dalej.
anna_g 23:25, 26 kwi 2013

Kondzio pozdrawiam Kfiotki śliczniutkie i zdjęcia też ładne bardzo. Trzymaj się z tym rzuconym paleniem jak rzuciłeś to już niech se leży Ja paliłam jedynie jako "starsza młodzież" czyli w sumie w szkole średniej i pomaturalnej, i to raczej mało... ale przyznaję, że mnie to zwyczajnie smakowało. Nie wiem jednak jak to sie stało, że zaprzestałam lat temu duuuuużo i nigdy nie zaczęłam palic nałogowo
Dzisiaj po ciemku sadziłam hosty - potem chciałam je podlać i nie widziałam gdzie są
Konrad ale musisz przyznać że takie ogrodowe zmęczenie to takie fajne zmęczenie. Przynajmniej ja tak to odbieram i czuję.
Pozdrawiam Hihaczu