Kondziu coś ci napiszę szczerze.
Podobają mi się kolory różne,sztuką jest jednak dobrać kolory i gatunki sąsiadujące,ale nie to mam teraz na uwadze.
nakupowałam różowych roślin dalie w 5 odcieniach tego koloru,jeżówki ,tytonie wysiewałam i cynie i wiesz tak patrzyłam w zeszłym roku na słoneczny narożnik z tymi kompozycjami i mnie zemdliło od tego różu.
Ja właśnie wcześniej zachwycałam się bordowymi bratkami ,daliami ,różami i uważam ,że wybór koloru róż jest trafionym wyborem. Natomiast skrzyczę sama doradców ,którzy przed pracami nie powiedzieli tobie ,że to nie najlepszy duet woda i róże.
Ale napisałam ci wcześniej może to wcale nie jest takie chybione ?
Róże lubią kąpać się w słońcu ,ale nie powiedziane ,że taka woda obok nie będzie im sprzyjała ,
Kochanie nie łam się ,otrzyj oczka popatrz sobie na spokojnie na to co wykonałeś jeśli jest dobrze zostaw ,jak stwierdzisz ,że jest jakaś inna racja prześpij sie z nią na czas kolejnego natchnienia ,chęci na poprawki to wcale nie musi nastąpić w tym sezonie .Kolor zostaw niech w końcu ktoś ma inne barwy na ogrodowisku.Czerwień to piękny kolor .W końcu bardziej pasuje do męskiego ogrodu niż róż