Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

rozajerycha 21:36, 10 lip 2013

Kondzio napisał(a)
Aż chyba za bardzo

Konradku co za dużo ?
Żartu ,krytyki czy róż nad potoczkiem ???
rozajerycha 21:39, 10 lip 2013

Kochanie tylko się nie schowaj .Nikt tu źle nie chce każdy cię kocha więc spokojnie.
Naprawdę płatki będą leciały do wody,a róża i woda to rzadko spotykane rozwiązanie może okazać się hitem jak się róże zadomowią
No to co dasz nowy bez okularków ?
Mirka 21:45, 10 lip 2013

Konrad poczytałam pooglądałam i jeśli mogę zabrać głos w tej dyspucie o roże przy strumyku jest fajnie jak posadziłeś różowych bym już nie sadziłaostatnie słowo jest twoje hihi;dpozrawiam a i avatarek z okularami jest de best i nie zdejmuj
Gardenarium 21:47, 10 lip 2013

Pomysł przedni

Instagram Ogrodowiska
AgnieszkaW 21:51, 10 lip 2013

Rozajerycha, no przecież wiem, że Ania robi to z fajnym żartem, a Kondzio prosił o radę, dlatego staram się sensownie pomóc.
Konradzie - niezła dyskusja się zrobiła wokół Twojej rabaty nad strumykiem (hi, hi), a Ty nie patrz na nasze dywagacje, lecz zrób po swojemu, bo to Ty będziesz patrzył na tę rabatkę i to Tobie ma się podobać (jeśli już chcesz róże, to wybierz raczej jeden kolor). Pozdrawiam serdecznie
Kondzio 22:28, 10 lip 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Rozajerycha, no przecież wiem, że Ania robi to z fajnym żartem, a Kondzio prosił o radę, dlatego staram się sensownie pomóc.
Konradzie - niezła dyskusja się zrobiła wokół Twojej rabaty nad strumykiem (hi, hi), a Ty nie patrz na nasze dywagacje, lecz zrób po swojemu, bo to Ty będziesz patrzył na tę rabatkę i to Tobie ma się podobać (jeśli już chcesz róże, to wybierz raczej jeden kolor). Pozdrawiam serdecznie
będzie jeden kolor
Kondzio 22:29, 10 lip 2013

Gardenarium napisał(a)

Pomysł przedni
też mi się podoba
Kondzio 22:29, 10 lip 2013

Mirka napisał(a)
Konrad poczytałam pooglądałam i jeśli mogę zabrać głos w tej dyspucie o roże przy strumyku jest fajnie jak posadziłeś różowych bym już nie sadziłaostatnie słowo jest twoje hihi;dpozrawiam a i avatarek z okularami jest de best i nie zdejmuj
dzięki nie zdejmę
Kondzio 22:36, 10 lip 2013

rozajerycha napisał(a)
Kochanie tylko się nie schowaj .Nikt tu źle nie chce każdy cię kocha więc spokojnie.
Naprawdę płatki będą leciały do wody,a róża i woda to rzadko spotykane rozwiązanie może okazać się hitem jak się róże zadomowią
No to co dasz nowy bez okularków ?
ale ja się nie chowam wiem że nikt nie chce źle ja pytałem wcześniej przed zakupem czy może być ja wydałem 250 zł na te rośliny nikt nie mówił że tam nie sadzić tylko mówili że różowe a ja kocham czerwone róże i wybrałem czerwone nie sądziłem że nie pasuję i kupiłem i jestem wściekły bo bym nie kupował bo pieniądze mi nie rosną na drzewie i wydaje każde pieniądze na rośliny i siły żeby ogród jako tako wyglądał i jestem już cholernie zmęczony
Kondzio 22:41, 10 lip 2013

rozajerycha napisał(a)

Konradku co za dużo ?
Żartu ,krytyki czy róż nad potoczkiem ???
chodziło mi że wiem że jej się nie podoba i mogła to delikatniej powiedzieć nigdy źle o żadnym ogrodzie nie powiedziałem nawet jak mi się nie podobało powiedziałem to delikatniej ja rozumiem jak bym wcześniej nie pytał to może bym zmienił decyzję i nie kupował tych roślin mi naprawdę jest ciężko i jestem urobiony w ogrodzie nie wyrabiam aż mi się płakać chce