Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 16:53, 24 lip 2013

irena_milek napisał(a)

ja też miałam rok temu, największy pogrom, to 50 kopców po nocy...tralala, nie mam już!
ja mam nornice i to dopiero nam daje popalić a kretów mało ale się zdarzają niestety
Kondzio 16:56, 24 lip 2013

Gardenarium napisał(a)
Ja wchodzę, ale czasem nic nie piszę Mam deprechę z powodu kreta.
Danusiu wiem że wchodzisz a rozumiem że nie piszesz bo jak miałabyś tak każdemu pisać to by ci doby brakowało a ja mam ciągle deprechę po nornicach bo ja staram się kanciki robić a na drugi dzień tunele i nie wiem co mam z nimi robić
Kondzio 17:00, 24 lip 2013

Syla napisał(a)

..........
No tak żeby kogoś znaleźć do pomocy to po prostu jakaś pomyłka a znaleźć jakiegoś dobrego projektanta o poradę to druga pomyłka i jakoś się czuje że tu koniec świata a mówią że jest duże bezrobocie
Milka 17:02, 24 lip 2013

Kondzio napisał(a)
ja mam nornice i to dopiero nam daje popalić a kretów mało ale się zdarzają niestety

nornice też były, tuneli pod trawą! ale jakoś same przepadły, chyba że psy je wyczuły i pogoniły; nie rób na razie kancików, bo bez sensu to samo grzebać, ciut ciesz się ogrodem i planuj sobie, codziennie kawałek i już
Kondzio 17:05, 24 lip 2013

irena_milek napisał(a)

nornice też były, tuneli pod trawą! ale jakoś same przepadły, chyba że psy je wyczuły i pogoniły; nie rób na razie kancików, bo bez sensu to samo grzebać, ciut ciesz się ogrodem i planuj sobie, codziennie kawałek i już
hi hi hi nie kancików na razie nie robię tylko plewię
Milka 17:07, 24 lip 2013

plewienie uwielbiam, to robótka, gdzie efekt od razu widoczny i do tego bez myślenia
Kondzio 17:08, 24 lip 2013

irena_milek napisał(a)
plewienie uwielbiam, to robótka, gdzie efekt od razu widoczny i do tego bez myślenia
hi hi hi właśnie mamy to samo hi hi hi hi
16:57, 25 lip 2013
Przy planowaniu robię tak jak radzi Irenka działa i jak do tej pory jestem zadowolona, ale zmiany ciągle w głowie się tłoczą, każdy ogrodnik tak ma, jesteśmy jak dobrzy artyści - wciąż niezadowoleni ze swoich dzieł, ciągle coś ulepszamy... proces nieposiadający zakończenia i to właśnie jest sensem ogrodnictwa - tworzyć, tworzyć tworzyć...
Mirka 17:02, 25 lip 2013

Kondzio napisał(a)
hi hi hi hi coś ostatnio jestem osamotniony
No nie mogę tylu gości co dzień a on osamotniony pozdrawiam
Kondzio 18:08, 25 lip 2013

Iwa napisał(a)
Przy planowaniu robię tak jak radzi Irenka działa i jak do tej pory jestem zadowolona, ale zmiany ciągle w głowie się tłoczą, każdy ogrodnik tak ma, jesteśmy jak dobrzy artyści - wciąż niezadowoleni ze swoich dzieł, ciągle coś ulepszamy... proces nieposiadający zakończenia i to właśnie jest sensem ogrodnictwa - tworzyć, tworzyć tworzyć...
tak wszystko rozumiem jak mam koncepcje kupuje rośliny a jak co dochodzi do sadzenia to wychodzi tak jak z różami ble