Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 17:00, 29 lip 2013

anna_g napisał(a)
Konrad Jak tam samopoczucie ? Entuzjazm pospotkaniowy jeszcze trzyma? Super było naprawdę. Teraz to chyba żadnej roboty w ogrodzie nie planujesz tylko jakaś kałuża do moczenia i zimne pifko Pozdrawiam
oj nie robota robota w ogrodzie ale jutro dzisiaj w pracy a entuzjazm świetny hi hi hi
Kondzio 17:02, 29 lip 2013

dajana napisał(a)
Witaj Kondradzie ! wpadłam cię przywitac i pozdrowić jednoczesnie Cieszę sie ze miałam okazje cie poznac i Andrzeja no i oczywiscie innych ale w tej chwili kieruję słowa tylko do ciebie Fajni jestescie i bardzo was polubiłam..Wspaniałego dnia wam zyczę
Dajanko dzieki my tez ciebie polubieliśmy super spotkanko i rozmowy przydało by sie jeszcze ale cóż napewno będą jeszcze okazję pozdrawiam hi hi hi
Kondzio 17:05, 29 lip 2013

irena_milek napisał(a)
wiem, a Alinka, jako gospodyni cudowna
genialna ona mąż córki taki samepoczucie humoru uwielbiam ich mam takie szczęście że mieszkamy blisko i się spotykamy razem wszyscy hi hi hi
Milka 17:17, 29 lip 2013

ale fajna ekipa!! i jeszcze Ania cię naładowała pozytywnie, jak czytam, jak zwykle
Kondzio 17:20, 29 lip 2013

irena_milek napisał(a)
ale fajna ekipa!! i jeszcze Ania cię naładowała pozytywnie, jak czytam, jak zwykle
pewnie hi hi hi hi
Kindzia 20:47, 29 lip 2013

No ... nie ma dziwne, że nie mogłam znaleźć...ten wątek zamknęłam Siroto już dawno, mam nowy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3234-ogrod-z-lezka
gierczusia 21:08, 29 lip 2013

Kondzio napisał(a)
żyjemy ale co to za życie hi hi hi wczoraj bylismy na trzeciej imprezie wiec jakoś a dzisiaj 38 stopni w cieniu ledwo żyję w pracy nie ma klimy więc się topiłem

Ale mimo tego topienia się to byłeś dość bojowy ...
A tak serio .. Przychodzę się pospotkaniowo przywitać .... I cieszę się ,że entuzjazm pospotkaniowy jest ... Ja też zapasy pałera narobiłam ... Mam nadzieję ,że wytrzymają do kolejnego spotkania .. Szkoda mi tylko było ,że nie ze wszystkimi udało mi się pogadać...ale kiedyś to nadrobimy
Kondzio 21:11, 29 lip 2013

gierczusia napisał(a)

Ale mimo tego topienia się to byłeś dość bojowy ...
A tak serio .. Przychodzę się pospotkaniowo przywitać .... I cieszę się ,że entuzjazm pospotkaniowy jest ... Ja też zapasy pałera narobiłam ... Mam nadzieję ,że wytrzymają do kolejnego spotkania .. Szkoda mi tylko było ,że nie ze wszystkimi udało mi się pogadać...ale kiedyś to nadrobimy
no mi też nawet my mało rozmawialiśmy ale jest tak mało czasu i z każdym się chce zamienić choć słówko że brak czasu i ten dzień robi się jak minuta sekunda hi hi hi
Kondzio 21:11, 29 lip 2013

Kindzia napisał(a)
No ... nie ma dziwne, że nie mogłam znaleźć...ten wątek zamknęłam Siroto już dawno, mam nowy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3234-ogrod-z-lezka
hi hi hi hi
gierczusia 21:12, 29 lip 2013

A poza tym wróciłam się parę stron i pooglądałam Twoje cudo ... Takie śliczne kwiecisty rabaty.. .. Zupełnie inne niż moje .. Uwielbiam te nasze różne style .. Gdzie wchodzisz , każdy ma inaczej .. To jest super