Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 18:09, 25 lip 2013

Mirka napisał(a)
No nie mogę tylu gości co dzień a on osamotniony pozdrawiam
hi hi hi
18:39, 25 lip 2013
Witaj Kondziu
Widzę,że smucisz się z powodu nornic..w tamtym roku też dały mi do wiwatu.Koleżanka poleciła naftalinę,zakupiłam,włożyłam no i jakoś był spokój aż do tej pory.Zauważyłam,że znowu są ale w porównaniu do tego co w tamtym roku to tak jakby ich nie było,włozyłam już naftalinę i zobaczymy...w razie czego mam jakąś nowość (trutkę) we woreczkach by nie rozmiekły w ziemi,ale boję się o psa czy się nie połakomi moja Sunia..
Pozdrawiam
kaisog1 18:57, 25 lip 2013

A co Ci z różami nie wyszło???
Mala_Mi 19:39, 25 lip 2013

Ja też nie umiem komponować, wiec ustawiam doniczki, sadzę... i jak podrośnie, że widać co to jest.. łopata i przesadzam..... dzięki temu u mnie zawsze coś sie dzieje
I niestety też kupuję oczami, a potem jest tylko biadolenie co ja znowu narobiłam....

Znam kobiety co też nie potrafią zaprojektować ogrodu i gustu nie mają.... wiec to nie o płeć chodzi o o wyczucie tematu..... Jak sie nie ma tego to sie robi tak jak ja... ruchy wojsk, prawa flanka na lewą i odwrotnie Chyba nikt na forum tyle nie przesadził i nie posadził co ja...
Danusia się nie liczy bo ona sadzi zawodowo...
Kondzio 20:46, 25 lip 2013

Anulka napisał(a)
Witaj Kondziu
Widzę,że smucisz się z powodu nornic..w tamtym roku też dały mi do wiwatu.Koleżanka poleciła naftalinę,zakupiłam,włożyłam no i jakoś był spokój aż do tej pory.Zauważyłam,że znowu są ale w porównaniu do tego co w tamtym roku to tak jakby ich nie było,włozyłam już naftalinę i zobaczymy...w razie czego mam jakąś nowość (trutkę) we woreczkach by nie rozmiekły w ziemi,ale boję się o psa czy się nie połakomi moja Sunia..
Pozdrawiam
zobaczymy na razie chcę doprowadzić ogród do ładu z chwastów później będę chciał skończyć całkiem warzywnik a z nornicami zobaczymy z jednej strony mi to bardzo przeszkadza a z drugiej użyźnia mi ziemię hi hi hi
Kondzio 20:47, 25 lip 2013

asc napisał(a)
Ja też nie umiem komponować, wiec ustawiam doniczki, sadzę... i jak podrośnie, że widać co to jest.. łopata i przesadzam..... dzięki temu u mnie zawsze coś sie dzieje
I niestety też kupuję oczami, a potem jest tylko biadolenie co ja znowu narobiłam....

Znam kobiety co też nie potrafią zaprojektować ogrodu i gustu nie mają.... wiec to nie o płeć chodzi o o wyczucie tematu..... Jak sie nie ma tego to sie robi tak jak ja... ruchy wojsk, prawa flanka na lewą i odwrotnie Chyba nikt na forum tyle nie przesadził i nie posadził co ja...
Danusia się nie liczy bo ona sadzi zawodowo...
całuje hi hi hi
Kondzio 20:47, 25 lip 2013

kaisog1 napisał(a)
A co Ci z różami nie wyszło???
no tak na wcześniejszych stronach zobaczysz hi hi hi
kaisog1 20:52, 25 lip 2013

Kurde Kondziu, na której stronie??? Ale chodzi o całokształ czy o cos co teraz robiłeś???
Kondzio 21:02, 25 lip 2013

kaisog1 napisał(a)
Kurde Kondziu, na której stronie??? Ale chodzi o całokształ czy o cos co teraz robiłeś???
od 528 str
kaisog1 21:53, 25 lip 2013

przeglądałam... no faktycznie róże w tym miejscu i w takim kolorze to nie bardzo....