Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 22:11, 20 lip 2013

kaisog1 napisał(a)
....Wróbel nie rób zlotu przypadkiem..... bo jakbym tam wpadła do ciebie z małym szpadelkiem to bym Ci ogród wyniosła
nie robie nie robię może kiedyś hi hi hi już wiem coś o twoich możliwościach hi hi hi hi ale miło mi że mogę czymś się podzielić ale jeszcze trochę jak się rozrośnie będzie super hi hi hi
Madzenka 22:23, 20 lip 2013

Postanowilam się wpisywać wyłącznie gdy będziesz optymistą Zatem dzisiaj macham Pieknie, róznorodnie w Twoim ogrodzie !
Kondzio 22:25, 20 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Postanowilam się wpisywać wyłącznie gdy będziesz optymistą Zatem dzisiaj macham Pieknie, róznorodnie w Twoim ogrodzie !
no to super hi hi hi trzymam za słowo hi hi hi
anna_g 23:38, 20 lip 2013

Kondzio napisał(a)
no tak ja muszę sobie chyba ponarzekać hi hi hi

Kondzio - no chyba, no chyba ha ha ha
Jakie Ty masz piękne te "kwietne" rabaty - boziu jakie cudne kolory - i liliowce, i róże, rudbekie, jeżówki, liatry, werbeny i mnóstwo innych z których wiele nie znam... Pięknie to wygląda i pewnie dla motyli to też raj... Pięknie naprawdę.
Biedę miałam nadrobić... Hania jest rewelacyjna - z bambusa zatraconego śmieję się już od dobrych 20 minut i - sorry bardzo - ale należało Ci się Chociaż wydaje mi się że Cię rozumiem. Ja też się czasami tak "zapętlam" że mam w sobie taki przymus, że wszystko musi być idealne - a jak nie jest to się wkurzam. Miewam tak w pracy... miewam przy sprzątniu w domu - gdzie każdy najmniejszy kurzyk mnie doprowadza do szału... - I dlatego nie cierpię sprzątać Ale wtedy biorę kilka głęboki oddechów i przekonuję się że są ważniejsze sprawy niż "wszystko idealnie" i najczęsciej przechodzi mi to... wrzucam na luz Uffff - to jest ulga... Ja nie zdążyłam jeszcze poprzycinać floksów szydlastych wiosną choć chyba już mamy lato Dzisiaj byłam na targu - były ostróżki - duże kwitnące po 3 złote i tawułki po 3 zlote - boziu ale mnie kusiło... Ale wytrzymałam bo nie dałabym rady - jeszcze przy tym remontowym sprzątaniu...
Ja to bym chciała mieć taką cudną rabatę bylinową jak Ty i tyle róż... ale kiedy zdążę sobie to zrobić... tego to nawet nie wiem
Uwielbiam Kapitana Jacka Sparrowa - tak po całości i za wygląd i za styl i te powiedzonka
Buziole Konrado Luzujemy i cieszymy się ogródeczkiem - jutro niedziela
Kondzio 10:28, 21 lip 2013

anna_g napisał(a)

Kondzio - no chyba, no chyba ha ha ha
Jakie Ty masz piękne te "kwietne" rabaty - boziu jakie cudne kolory - i liliowce, i róże, rudbekie, jeżówki, liatry, werbeny i mnóstwo innych z których wiele nie znam... Pięknie to wygląda i pewnie dla motyli to też raj... Pięknie naprawdę.
Biedę miałam nadrobić... Hania jest rewelacyjna - z bambusa zatraconego śmieję się już od dobrych 20 minut i - sorry bardzo - ale należało Ci się Chociaż wydaje mi się że Cię rozumiem. Ja też się czasami tak "zapętlam" że mam w sobie taki przymus, że wszystko musi być idealne - a jak nie jest to się wkurzam. Miewam tak w pracy... miewam przy sprzątniu w domu - gdzie każdy najmniejszy kurzyk mnie doprowadza do szału... - I dlatego nie cierpię sprzątać Ale wtedy biorę kilka głęboki oddechów i przekonuję się że są ważniejsze sprawy niż "wszystko idealnie" i najczęsciej przechodzi mi to... wrzucam na luz Uffff - to jest ulga... Ja nie zdążyłam jeszcze poprzycinać floksów szydlastych wiosną choć chyba już mamy lato Dzisiaj byłam na targu - były ostróżki - duże kwitnące po 3 złote i tawułki po 3 zlote - boziu ale mnie kusiło... Ale wytrzymałam bo nie dałabym rady - jeszcze przy tym remontowym sprzątaniu...
Ja to bym chciała mieć taką cudną rabatę bylinową jak Ty i tyle róż... ale kiedy zdążę sobie to zrobić... tego to nawet nie wiem
Uwielbiam Kapitana Jacka Sparrowa - tak po całości i za wygląd i za styl i te powiedzonka
Buziole Konrado Luzujemy i cieszymy się ogródeczkiem - jutro niedziela
zgadzam się ze wszystkim hi hi hi ja bym chciał dodać jeszcze dużo koloru a przez to muszę mieć dużo bylin i niestety roboty ale kocham robić w ogrodzie jeszcze bym chciał dodać elementy małej dziewczynki podoba mi się taki styl zaczarowanego ogrodu na razie niestety dodaję elementy męskie
zaga 22:45, 21 lip 2013

Widzę, że trochę się pozmieniało ( dawno mnie nie było). Przybyło nowych, twarzowych avatarków
Kondzio 22:47, 21 lip 2013

zaga napisał(a)
Widzę, że trochę się pozmieniało ( dawno mnie nie było). Przybyło nowych, twarzowych avatarków
zgadza się hi hi hi hi
Milka 15:00, 22 lip 2013

A ja na razie, nie nadrobię
Kondziu, co chcesz, poza hostą twoją?
Kondzio 15:44, 22 lip 2013

irena_milek napisał(a)
A ja na razie, nie nadrobię
Kondziu, co chcesz, poza hostą twoją?
przyjme co będziesz mieć nie będę wybrzydzac hi hi mam miejsca a miejsca
Kondzio 20:56, 23 lip 2013

Coś nikt nie wchodzi na mój Wątek