nie robie nie robię może kiedyś hi hi hi już wiem coś o twoich możliwościach hi hi hi hi ale miło mi że mogę czymś się podzielić ale jeszcze trochę jak się rozrośnie będzie super hi hi hi
Kondzio - no chyba, no chyba ha ha ha
Jakie Ty masz piękne te "kwietne" rabaty - boziu jakie cudne kolory - i liliowce, i róże, rudbekie, jeżówki, liatry, werbeny i mnóstwo innych z których wiele nie znam... Pięknie to wygląda i pewnie dla motyli to też raj... Pięknie naprawdę.
Biedę miałam nadrobić... Hania jest rewelacyjna - z bambusa zatraconego śmieję się już od dobrych 20 minut i - sorry bardzo - ale należało Ci się Chociaż wydaje mi się że Cię rozumiem. Ja też się czasami tak "zapętlam" że mam w sobie taki przymus, że wszystko musi być idealne - a jak nie jest to się wkurzam. Miewam tak w pracy... miewam przy sprzątniu w domu - gdzie każdy najmniejszy kurzyk mnie doprowadza do szału... - I dlatego nie cierpię sprzątać Ale wtedy biorę kilka głęboki oddechów i przekonuję się że są ważniejsze sprawy niż "wszystko idealnie" i najczęsciej przechodzi mi to... wrzucam na luz Uffff - to jest ulga... Ja nie zdążyłam jeszcze poprzycinać floksów szydlastych wiosną choć chyba już mamy lato Dzisiaj byłam na targu - były ostróżki - duże kwitnące po 3 złote i tawułki po 3 zlote - boziu ale mnie kusiło... Ale wytrzymałam bo nie dałabym rady - jeszcze przy tym remontowym sprzątaniu...
Ja to bym chciała mieć taką cudną rabatę bylinową jak Ty i tyle róż... ale kiedy zdążę sobie to zrobić... tego to nawet nie wiem
Uwielbiam Kapitana Jacka Sparrowa - tak po całości i za wygląd i za styl i te powiedzonka
Buziole Konrado Luzujemy i cieszymy się ogródeczkiem - jutro niedziela
zgadzam się ze wszystkim hi hi hi ja bym chciał dodać jeszcze dużo koloru a przez to muszę mieć dużo bylin i niestety roboty ale kocham robić w ogrodzie jeszcze bym chciał dodać elementy małej dziewczynki podoba mi się taki styl zaczarowanego ogrodu na razie niestety dodaję elementy męskie