Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 10:00, 29 wrz 2013

Tess napisał(a)

O matko, Kondzio, szczękę zbieram z podłogi, oczy wyszły mi z orbit, języka w gębie zapomniałam.
Obejrzałam po raz enty fotki, i dopiero teraz odzyskałam mowę
Wrzosowisko cudowne, strumyk zachwyca.

Dziękuje powiem że jestem szczęśliwy że was mam hi hi hi
kaisog1 10:09, 29 wrz 2013

Kondzio napisał(a)
dziękuje bardzo chociaż wy to doceniacie

A przepraszam kto nie docenia????
Kondzio 10:18, 29 wrz 2013

kaisog1 napisał(a)

A przepraszam kto nie docenia????
Andrzej bo mówi że doprowadziłem że po wykopywałem pół ogrodu i wydaje tyle pieniędzy i ciągle kupuję i rośliny tak stoją a tu przymrozki przychodzą wiem że źle zrobiłem ale nie jestem na 100 procent pewny czy te rośliny mają być w tych miejscach ja naprawdę jak idę rano do ogrodu wychodzę z niego dopiero jak się ciemno robi w lecie schodziłem z niego nawet o 21 tera nie da się robić i robię do 19 ja wiem że się nie wyrabiam ale ja pracuje w nim sam
Gardenarium 10:34, 29 wrz 2013

Kondzio, jesteś silnym facetem, dasz radę, kopanie dołów to dla mnie jest nawet przyjemne, najgorzej nie lubię tego przewalania ziemi, wykopiesz i musisz zagospodarować, więc czas leci. Najwyżej jeśli masz miejsce, połóż plandekę i na nią wywalaj, potem pouzupełniasz gdzie będzie brakowało.

Andrzej w końcu będzie zadowolony, jak już zakończysz dzieło i będzie pięknie. Już jest.

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 10:39, 29 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)
Kondzio, jesteś silnym facetem, dasz radę, kopanie dołów to dla mnie jest nawet przyjemne, najgorzej nie lubię tego przewalania ziemi, wykopiesz i musisz zagospodarować, więc czas leci. Najwyżej jeśli masz miejsce, połóż plandekę i na nią wywalaj, potem pouzupełniasz gdzie będzie brakowało.

Andrzej w końcu będzie zadowolony, jak już zakończysz dzieło i będzie pięknie. Już jest.
Tak Danusiu właśnie tak robie bo jak tu kupię to tam muszę zmienić całą i muszę przeplewić dużo roboty jest na rabatach i tak dalej hi hi hi i tak zrobię jemu się już podoba ale jest wściekły że są rośliny w doniczkach ale nie da sie tak od razu wszystko zrobić
zbigniew_gazda 11:36, 29 wrz 2013

Kondzio piękne wrzosowisko zmajstrowałeś. Jestem zachwycony. Niestety na tym świecie nic nie ma bez pracy. Małymi kroczkami ale do przodu. Pozdrawiam.
KasiaWB 11:46, 29 wrz 2013

Kondziu, nadrobiłam wiele stron, jestem pod ogromnym wrażeniem zmian wiele pracy włożyłeś w ogród w tym roku i to widać, słychać i czuć ) strumień i nasadzenia przy nim, ścieżki, wrzosowisko - super możesz naprawdę być z siebie dumny
Serdecznie pozdrawiam
Kondzio 12:14, 29 wrz 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Kondzio piękne wrzosowisko zmajstrowałeś. Jestem zachwycony. Niestety na tym świecie nic nie ma bez pracy. Małymi kroczkami ale do przodu. Pozdrawiam.
wiem Zbysiu ja pracy się nie boje bo ja uwielbiam tylko takie teksty mnie osłabiają i nie chce się kontynuować dalej
Kondzio 12:16, 29 wrz 2013

KasiaWB napisał(a)
Kondziu, nadrobiłam wiele stron, jestem pod ogromnym wrażeniem zmian wiele pracy włożyłeś w ogród w tym roku i to widać, słychać i czuć ) strumień i nasadzenia przy nim, ścieżki, wrzosowisko - super możesz naprawdę być z siebie dumny
Serdecznie pozdrawiam
Dziękuje i jestem i to bardzo hi hi hi
Madzenka 17:45, 29 wrz 2013

Kondzio zgapiłam Twoje rude carexy kupiłam sobie dzisiaj hi hi