Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 20:39, 22 lis 2013

debora_abc napisał(a)
To teraz ja się z Tobą zgodzę . Tutaj ważna jest pasja a nie to kto kim jest. A my-ludzie mamy taki umysł, że możemy się uczyć bez końca.
Gdyby nie to, że mam wiele ważnych spraw, i bardzo zajęte życie pewnie więcej czasu poświęcałabym ogrodowi i Ogrodowisku.
Ale i te chwile cenię
właśnie pasja łączy ale to też ludzie przecież są inne fora a ja musiałem trafic właśnie tutaj na Ogrodowisku i poczułem się jak w restauracji z przyjaciółmi których prawie nie mam tylko w restauracji podają jedzenie a tu wiedzę i swoje serce wpuszczają do swojego domu i nie oczekują nic w zamian tylko dobrego słowa hi hi hi hi teraz mam czas więc go wykorzystuję bo nie mam pracy na etat Ale mam nadzieję że znajdę pracę która mnie zafascynuję i mogę w tedy mniej spędzać na ogrodowisku ale na razie spędzam tu czas i w ogrodzie hi hi hi i ceń bo chwilę które sprawiają nam szczęście i spełniają nas są bez cenne hi hi hi hi
Kondzio 20:40, 22 lis 2013

irena_milek napisał(a)
Wyczytałam u Danusi, że jesteś szczęśliwym człowiekiem, tak trzymaj
Tak Irenko jestem szczęśliwy jak by miało być inaczej hi hi hi
Kondzio 20:42, 22 lis 2013

WilczaGora napisał(a)

ja też to czytałam, potwierdzam i dołączam się do postulatu
hi hi hi dzięki
Kondzio 20:58, 22 lis 2013

kasiek napisał(a)

O jak mądrze
Zaliczyłam podobny szok i podobne przezycia gdy wchodziłam na to forum...
Co prawda nie chciałam potem wszystkiego zrównywać, ale byłam w szoku jak mozna pewne rzeczy ze soba łączyć, wykańczać zestawiać.., nagle okazało się że nie jestem taka zdolna jak myslałam - jest tyle innych ludzi którzy tez mają talent i to 100 razy wiekszy ode mnie.
Teraz wiem że to forum cudownie uczy jak co sie ma zrobic by było idealnie - nie musi byc tak jak u innych bo każdy ma inna dusze - ale sukces to zrobic tak, by czuć sie spełnionym i szcześliwym
Poza tym jesteś spoko facet Troche odjechany ale w dobrym znaczeniu tego słowa
Dokładnie robiłem się z dnia na dzień coraz mniejszy ilością pochłanianych wątków w szczególności W tedy Danusi zrobił na mnie wielkie wrażenie i chciałbym mieć ogród taki jak ona ale będąc coraz dłużej na Ogrodowisku i jeżdżąc po ogrodach z forum i czytając Danusi wątki i jej spostrzeżenia w angielskich ogrodach i nie tylko zrozumiałem mój ogród ma duszę i najłatwiej go zrównać a przecież już tyle pracy w niego włożyłem że trzeba go po prostu uporządkować zadbać i z dnia na dzień jak to robiłem zacząłem się zakochiwać w swoim ogrodzie i już zmiany szły szybko i pewność zmian coraz bardziej mi się podobały I też stwierdziłem że ogrody muszą być inne jak nasze dusze pewnie że jestem odjechany hi hi hi hi jak ogrodnik i artysta w jednym hi hi hi
grazyna 21:23, 22 lis 2013

Kondziu, nie tylko ogród u Ciebie wypiękniał, Twoja osobowość stała się niezywkle mądra i dojrzała, same zmiany u Ciebie na plus, tak trzymać dalej

Ja miałam podobnie, gdy tu weszłam - prawie depresja z kompleksów i wstydziłam się , ech - ale to już za mną. Dzięki Danusi, która swoimi tekstami potrafi naprowadzić nas na prawdziwy tor

Serdeczności
AgataBC 21:51, 22 lis 2013

No to już chyba wyczerpaliśmy temat, ale dobrze było "pogadać".
Pozdrawiam
Kondzio 22:01, 22 lis 2013

grazyna napisał(a)
Kondziu, nie tylko ogród u Ciebie wypiękniał, Twoja osobowość stała się niezywkle mądra i dojrzała, same zmiany u Ciebie na plus, tak trzymać dalej

Ja miałam podobnie, gdy tu weszłam - prawie depresja z kompleksów i wstydziłam się , ech - ale to już za mną. Dzięki Danusi, która swoimi tekstami potrafi naprowadzić nas na prawdziwy tor

Serdeczności
Dziękuje owszem dzięki Danusi ale też również osób które tu są i mobilizują do pracy a jest tu naprawdę sporo hi hi hi hi Dzięki Bogu bo nie wiem co by było ze mną i z moim ogrodem hi hi hi hi
Kondzio 22:01, 22 lis 2013

debora_abc napisał(a)
No to już chyba wyczerpaliśmy temat, ale dobrze było "pogadać".
Pozdrawiam
pewnie że warto hi hi hi
Agania 00:00, 23 lis 2013

Tych mądrości tu tyle, że nie wiem co powiedzieć, moje spojrzenie na ogród też się zmieniło, ale u mnie się niewiele zmieni teraz czas na wnętrze domu, wykończeniówka mnie czeka a ogród musi poczekać, tylko azalie są wyjątkiem i zakupy w maju w Pisarzowicach

Kondziu, spotkanko się szykuje dobranoc 00.00 godzina wybiła
Kondzio 00:10, 23 lis 2013

Agania napisał(a)
Tych mądrości tu tyle, że nie wiem co powiedzieć, moje spojrzenie na ogród też się zmieniło, ale u mnie się niewiele zmieni teraz czas na wnętrze domu, wykończeniówka mnie czeka a ogród musi poczekać, tylko azalie są wyjątkiem i zakupy w maju w Pisarzowicach

Kondziu, spotkanko się szykuje dobranoc 00.00 godzina wybiła
ja długo siedzę zawsze dom też ważny z chęcią z tobą się wybiorę do Pisarzowic byłem w tym roku piękny zaczarowany ogród hi hi hi