Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Niepoprawny link
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 13:47, 23 lis 2013

goniak napisał(a)

Fantastyczne refleksje i bardzo mądre
Nasze ogrody to my, odzwierciedlenie naszych dusz, myśli i uczuć.
Czasami robię jakąś rabatkę pod wpływem impulsu, bez planu, projektu, jest ona odbiciem stanu mojego ducha w danej chwili
Każdy z nas jest inny, czemu więc nasze ogrody miałyby być identyczne, monotonne i zwyczajnie nudne.
Inspiracja to nie kopiowanie ( czasami bardzo nieudolne i nietrafione), ale wyłuskanie jakiegoś pomysłu oprawionego na własny, indywidualny sposób i styl.
Ogród to przedłużenie domu, kolejne jego wnętrza, nie na pokaz, ale dla nas, mamy się w nim czuć swojsko i dobrze, bo to miejsce odpoczynku i relaksu po trudach dnia codziennego.
dokładnie hi hi hi hi
Kondzio 13:52, 23 lis 2013

asc napisał(a)
Konrad..... czytam, gały mi wyłażą z orbit... i nie wierzę w to co czytam.... Twój ogród był ładny, tylko przestałeś w to wierzyć .. trochę korekt i jest cud-miód-malina... ale uporządkowywanie swojego wnętrza.. to naprawdę wielki sukces.. i z tego najbardziej sie cieszę... doczekałam tego momentu, że wreszcie nie muszę Cię kopać w zadek....

Wpadłam na chwilkę, bom się przydzwoniła w paluch młotkiem. na szczęscie gumowym, ale na nieszczęście z dużym zamachem... wiec dołączam do klubu rozwalonych głów, pięt, palców Oplastrowałam, czekam, aż ochłonie i gonie kończyć Może paznokieć nie zejdzie .... robię sie stara fujara do niczego.. jak już młotkiem nie celuję, ale psa dziś naszło na awantury z sąsiadem, jak się poderwał i zaszczekał to ja głowa za nim by odwołać.. a tu bach.... po paluchu.....

Oczywiście jak przerwa to wskok na forum, bo jak by inaczej
No tak Aniu sam się dziwię że ogród i Ogrodowisko mnie tak zmieniło a ty byłaś jedną z tych osób które miały w tym udział hi hi hi i powiem szczerze że jest mi z tym bardzo dobrze i spełniony hi hi hi w końcu robię coś dla siebie co daję mi duzo frajdy hi hi hi Tak mamy jak chcemy robić dużo rzeczy na raz my adhdowcy hi hi hi
Kondzio 19:17, 23 lis 2013

miałem sprzątać i nic z tego nie wyszło hi hi hi hi bo oglądam filmy hi hi hi hi moją ukochaną ogrodniczkę hi hihihi
http://www.youtube.com/watch?v=20PmJIT4FFM
i tu są sześć odcinków z jej ogrodu hi hi hi
http://www.youtube.com/watch?v=TNktDeNLPWU
makkasia 19:34, 23 lis 2013

Konrad dzięki za filmotekę
sprzątanie - samo słowo brzmi źle ja dzisiaj działałam w ogrodzie ,,nawet kosiłam
macham
Kondzio 19:41, 23 lis 2013

makkasia napisał(a)
Konrad dzięki za filmotekę
sprzątanie - samo słowo brzmi źle ja dzisiaj działałam w ogrodzie ,,nawet kosiłam
macham
ja juz skończyłem robić w ogrodzie teraz na dom czas hi hi hi a za filmy nie ma sprawy dokształcam się w warzywnikach hi hi hi hi
Mala_Mi 20:08, 23 lis 2013

Też wolę oglądać ogrody niż sprzątać
Kondzio 20:09, 23 lis 2013

asc napisał(a)
Też wolę oglądać ogrody niż sprzątać
hi hi hi
Anabell 20:47, 23 lis 2013

Konrad - jak Ty to robisz, ogród przerobiony od podstaw dom sprzątnięty
Kondzio 20:52, 23 lis 2013

Anabell napisał(a)
Konrad - jak Ty to robisz, ogród przerobiony od podstaw dom sprzątnięty
hi hi hi ja robiłem a inni odpoczywali hi hi hi hi
dajana 20:54, 23 lis 2013

I ja macham choć wieczorowo ale szczerze i z życzliwością Uf!! ciężki to był dla mnie dzień