Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Milka 06:38, 23 lis 2013

Pięknie napisałes o ogrodzie
Kondzio 10:35, 23 lis 2013

irena_milek napisał(a)
Pięknie napisałes o ogrodzie
malgorzata_s... 10:37, 23 lis 2013

Kondziu odsprzątałeś domek?? Ja mam lenia Pozdrawiam
Milka 11:01, 23 lis 2013

ja też dół zrobiony, góra nie
Kondzio 11:08, 23 lis 2013

irena_milek napisał(a)
ja też dół zrobiony, góra nie
ja mam górę posprzątaną a dołu jeszcze nie możemy sie zamienić hi hi hi i będziemy mogli dalej się lenić hi hihihi
Kondzio 11:09, 23 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kondziu odsprzątałeś domek?? Ja mam lenia Pozdrawiam
tak juz mi nie wiele zostało umyć podłogę i meble prontem i koniec hi hi hi ale też mam lenia hi hi hi
Milka 11:12, 23 lis 2013

Kondzio napisał(a)
ja mam górę posprzątaną a dołu jeszcze nie możemy sie zamienić hi hi hi i będziemy mogli dalej się lenić hi hihihi

idę na wymianę
Kondzio 11:21, 23 lis 2013

irena_milek napisał(a)

idę na wymianę
zapraszam hi hi hi hi
goniak 11:29, 23 lis 2013

Kondzio napisał(a)
Dokładnie robiłem się z dnia na dzień coraz mniejszy ilością pochłanianych wątków w szczególności W tedy Danusi zrobił na mnie wielkie wrażenie i chciałbym mieć ogród taki jak ona ale będąc coraz dłużej na Ogrodowisku i jeżdżąc po ogrodach z forum i czytając Danusi wątki i jej spostrzeżenia w angielskich ogrodach i nie tylko zrozumiałem mój ogród ma duszę i najłatwiej go zrównać a przecież już tyle pracy w niego włożyłem że trzeba go po prostu uporządkować zadbać i z dnia na dzień jak to robiłem zacząłem się zakochiwać w swoim ogrodzie i już zmiany szły szybko i pewność zmian coraz bardziej mi się podobały I też stwierdziłem że ogrody muszą być inne jak nasze dusze pewnie że jestem odjechany hi hi hi hi jak ogrodnik i artysta w jednym hi hi hi

Fantastyczne refleksje i bardzo mądre
Nasze ogrody to my, odzwierciedlenie naszych dusz, myśli i uczuć.
Czasami robię jakąś rabatkę pod wpływem impulsu, bez planu, projektu, jest ona odbiciem stanu mojego ducha w danej chwili
Każdy z nas jest inny, czemu więc nasze ogrody miałyby być identyczne, monotonne i zwyczajnie nudne.
Inspiracja to nie kopiowanie ( czasami bardzo nieudolne i nietrafione), ale wyłuskanie jakiegoś pomysłu oprawionego na własny, indywidualny sposób i styl.
Ogród to przedłużenie domu, kolejne jego wnętrza, nie na pokaz, ale dla nas, mamy się w nim czuć swojsko i dobrze, bo to miejsce odpoczynku i relaksu po trudach dnia codziennego.
Mala_Mi 12:47, 23 lis 2013

Konrad..... czytam, gały mi wyłażą z orbit... i nie wierzę w to co czytam.... Twój ogród był ładny, tylko przestałeś w to wierzyć .. trochę korekt i jest cud-miód-malina... ale uporządkowywanie swojego wnętrza.. to naprawdę wielki sukces.. i z tego najbardziej sie cieszę... doczekałam tego momentu, że wreszcie nie muszę Cię kopać w zadek....

Wpadłam na chwilkę, bom się przydzwoniła w paluch młotkiem. na szczęscie gumowym, ale na nieszczęście z dużym zamachem... wiec dołączam do klubu rozwalonych głów, pięt, palców Oplastrowałam, czekam, aż ochłonie i gonie kończyć Może paznokieć nie zejdzie .... robię sie stara fujara do niczego.. jak już młotkiem nie celuję, ale psa dziś naszło na awantury z sąsiadem, jak się poderwał i zaszczekał to ja głowa za nim by odwołać.. a tu bach.... po paluchu.....

Oczywiście jak przerwa to wskok na forum, bo jak by inaczej