Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

renatamama3 20:21, 23 gru 2013

Kondzio napisał(a)
ja na święta trochę odpuszcze ale po zabieram sie dalej za siebie

Ja chodziłam na fitness w wodzie ,mus do tego wrócić ,mam rowerek stacjonarny i steper więc po świętach ,będziemy się wspierać pozdrawiam
Kondzio 20:25, 23 gru 2013

Chciałem wam życzyć szczęśliwych zdrowych świat żebyśmy byli razem z rodzina z przyjaciółmi z ogrodowiskiem hi hi h bo tu mam przyjaciół którzy zawsze o mnie pamietają spierają hi hi hi brak mi słów a żądło mi sie to zdaza przez was pokochałem święta dołączyłem sie do pracy w kuchni zrobiłem pierniczki na choinkę i na stół kleilem uszka i pierogi hi hi hi wysprzatalem dom jutro będę ubierał choinkę bo u nas zawsze sie ubiera w dzień wigilii kofam was hi hi hi
Kondzio 20:27, 23 gru 2013

renatamama3 napisał(a)

Marzenko ,po 40 już jest za pól roku 42 .Mój tata 65 lat własnie skończył a jeszcze chudszy od mojego M .
ozdrawiam
moja rodzina niestety ma problem z utrzymaniem wagi w ryzach hi hi hi
Kondzio 20:28, 23 gru 2013

renatamama3 napisał(a)

Ja chodziłam na fitness w wodzie ,mus do tego wrócić ,mam rowerek stacjonarny i steper więc po świętach ,będziemy się wspierać pozdrawiam
musowo hi hi hi ja mam siłownie ale nie jestem w stanie sam sie dyscyplinowac w domu i chodzę na siłownie hi h hi
baraga1904 20:41, 23 gru 2013

...mam podobne problemy Konrad...mój M mówi że starzejemy się jak drzewa...czyli w szerz...hihihi....
...buziam w przedświątecznym mawale roboty...

...ps...ja tez chcę taki prezent!!!! byłam grzeczna...ale listu nie napisałam...moje dzieci mówią że teraz się nie pisze...wysyła się smsa....
Kondzio 20:50, 23 gru 2013

baraga1904 napisał(a)
...mam podobne problemy Konrad...mój M mówi że starzejemy się jak drzewa...czyli w szerz...hihihi....
...buziam w przedświątecznym mawale roboty...

...ps...ja tez chcę taki prezent!!!! byłam grzeczna...ale listu nie napisałam...moje dzieci mówią że teraz się nie pisze...wysyła się smsa....
hi hi hi
20:52, 23 gru 2013
Dogadzaj sobie w święta bez skrupułów przecież ktoś musi zjeść te uszka i pierogi...pierniczki przetrwają ten czas na choince
Masz rację, że w te święta najprzyjemniejsze są spotkania z bliskimi, przyjaciółmi... i po świętach również

Kondzio 21:57, 23 gru 2013

Iwa napisał(a)
Dogadzaj sobie w święta bez skrupułów przecież ktoś musi zjeść te uszka i pierogi...pierniczki przetrwają ten czas na choince
Masz rację, że w te święta najprzyjemniejsze są spotkania z bliskimi, przyjaciółmi... i po świętach również

dokladnie ale to ja teraz to wiem hi hi hi
GorAna 22:43, 23 gru 2013

Konradzie, samych dobroci , smakowitości i dużo miłości płynącej zewsząd
Pozdrawiam Swiątecznie....my też stroimy jutro choinkę....taki mamy niezmienny zwyczaj
Kondzio 22:50, 23 gru 2013

GorAna napisał(a)
Konradzie, samych dobroci , smakowitości i dużo miłości płynącej zewsząd
Pozdrawiam Swiątecznie....my też stroimy jutro choinkę....taki mamy niezmienny zwyczaj
dziekuje i i nawzajem buziaki wysyłam hi hi hi