Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

Welka 10:15, 09 gru 2012

Witam!
A co ty chcesz od swojego lampiona, że niby nieudany - bardzo udany i bardzo ładny, w dodatku o tyle dobry, ze w sumie całoroczny, bo przynajmniej z tej strony nie widzę choinek, bombek czy Mikołaja.
Pozdrawiam
Gosiniak 12:56, 09 gru 2012

Ja również pochwalę robótki, lampion i wianki bardzo ładne, widzę że domek masz już udekorowany na święta, czy jeszcze coś przybędzie Pozdrawiam, będę zaglądać jak ci idą prace na wiosnę w ogródku.
Celina 19:47, 09 gru 2012

halina_zawitkowska napisał(a)

Uszka czekają na Wnuczków!!!!!!!

Muszę zacząć lepić!!Twoje bardzo zgrabne wyszły
zawitka 14:18, 11 gru 2012

Witajcie ----powiem tak----no to brać się dziewczyny do roboty H Ha powodzeniaDzięki GOSIU i aby do wiosny Pozdrówka !!!
zawitka 14:21, 11 gru 2012

Ymma 21:26, 11 gru 2012

Uszka czekają na Wnuczków!!!!!!!

mniam uwielbiam takie widoki, szczególnie w zasięgu łyżki

pozdrawiam
zawitka 10:31, 12 gru 2012

O właśnie ten misz masz chcę zlikwidować przed tarasem jakby ktoś mi doradził jak go zagospodarować .Na wiosnę są tu tulipany jak przekwitną to wyjmę a na stałe to jest jałowic na środku inie znam nazwy tej sosenki a w ogóle muszę nauczyć się nazw. Myślę o wrzosach ale tu trochę wiatr hula to chyba będą marzły.Czekam na propozycję.
zawitka 09:15, 13 gru 2012

A niech to ---chyba wszyscy zajęci przygotowaniami do świąąt a nie ogrodem.AAAAAA TRUDNO.
hanka_andrus 10:42, 13 gru 2012

Zajęci ,Halinko,zajęci,jak nie pracą,to domowymi sprawami,i nikt głowy do ogrodu nie ma.
Pytasz o ten kwadrat przed tarasem.......
Nie znam się,ale najpierw zaplanowałabym jakąś jedno odmianową obwódkę dookoła.Byłby już bardziej
ogarnięty.Nie wiem ,może lawenda ,bukszpan,albo jeszcze co innego ,co dałoby się strzyc?
Ymma 10:45, 13 gru 2012

O właśnie ten misz masz chcę zlikwidować przed tarasem jakby ktoś mi doradził jak go zagospodarować .Na wiosnę są tu tulipany jak przekwitną to wyjmę a na stałe to jest jałowic na środku inie znam nazwy tej sosenki a w ogóle muszę nauczyć się nazw. Myślę o wrzosach ale tu trochę wiatr hula to chyba będą marzły.Czekam na propozycję.

wypowiem się odnośnie wrzosów - u mnie rosną właśnie tam, gdzie wiatr hula i dają radę ... tylko nie wiem, czy nie będzie smutno jeśli posadzisz same wrzosy - może mieszanka wrzosów i wrzośców ? tylko co do tych ostatnich mam blade pojęcie, mam 2 tylko jako stabilizator kamyczków przed domem - jakoś żyją

pozdrawiam