Czy to jest karłowa odmiana? I jakie owoce wczesne czy późne?Mam chęć posadzić takie miniaturki wiosną.Bo w moim ogr na duże drzewa nie ma miejsca.
Witajcie !!! No nareszcie ale dalej sza nie mogę mówić bo znowu coś palnie.Dzięki że mnie wspieracie i fajnie w ogóle że jesteście
Irenko dzięki że zajrzałaś.
Haniu -Jabłonkę wsadziłam tej jesieni jak kupiłam to te jabłuszka były więc są chyba póżne.a na metce w opisie -że rośnie di 5-ciu metrów i ze można ciąć.
Danusiu !!!!! Wielkie dzięki za podpowiedż tak zrobiłam no i działa.A to kwiatuszki dla Ciebie za chęci pomocy za cierpliwość do mnie Pozdrawiam Serdecznie.
Opowiem Wam historię tego pieska.Byliśmy całe dnie na tej plaży z dziećmi na wczasach. I kilka razy w dzięń wpadał do wody postał chwilę i wychodził otrzepał się i leciał dalej.. Nie można było go z tej wody wygonić.Potem właścicielka suczek powiedziała że on studzi swoje seksualne emocje .Fajnie nie?????
Ja też posadziłam dwie Jabłonie kwieciste i się nie zawiodłam , miały cudny duży wiśniowy kwiat ,czy ta twoja też.Ja zrobiłam jej zdjęcie kiedy kwitła a ty?Pokaż ! Można ją posadzić w szpalerze i prowadzić na krótkopędy.Jej naturalny kształt to wrzeciono.Pozdrawiam Halinko.Idę dalej.
Ja też zaczynałam swoją ogrodowa PRZYGODĘ od kaktusów i krzyżowania fiołków alp.Pamiętam jak polowałam na "żywe kamienie"-trudno poznać tak są podobne.Danusiu ale to było dawno taką nowością!
Dzisiaj jest raj dla pasjonatów.
Delphinium Ajacis Nana też posadziłam latem zakupioną w doniczce,bo niestety wysokie trzeba podpierać a ja tego nie lubię ,choć mam od wielu lat.Ciekawe jak przezimuje.