Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

Milka 17:36, 26 lis 2012

no i proszę, jest fota a na niej takie piękne jabłuszka
hanka_andrus 18:00, 26 lis 2012

Czy to jest karłowa odmiana? I jakie owoce wczesne czy późne?Mam chęć posadzić takie miniaturki wiosną.Bo w moim ogr na duże drzewa nie ma miejsca.
zawitka 08:20, 27 lis 2012

Witajcie !!! No nareszcie ale dalej sza nie mogę mówić bo znowu coś palnie.Dzięki że mnie wspieracie i fajnie w ogóle że jesteście

Irenko dzięki że zajrzałaś.

Haniu -Jabłonkę wsadziłam tej jesieni jak kupiłam to te jabłuszka były więc są chyba póżne.a na metce w opisie -że rośnie di 5-ciu metrów i ze można ciąć.

zawitka 08:35, 27 lis 2012

Danusiu !!!!! Wielkie dzięki za podpowiedż tak zrobiłam no i działa.A to kwiatuszki dla Ciebie za chęci pomocy za cierpliwość do mnie Pozdrawiam Serdecznie.
zawitka 19:57, 27 lis 2012

Opowiem Wam historię tego pieska.Byliśmy całe dnie na tej plaży z dziećmi na wczasach. I kilka razy w dzięń wpadał do wody postał chwilę i wychodził otrzepał się i leciał dalej.. Nie można było go z tej wody wygonić.Potem właścicielka suczek powiedziała że on studzi swoje seksualne emocje .Fajnie nie?????
akanta 20:07, 27 lis 2012

halina_zawitkowska napisał(a)

Witajcie !!!!! Hurrra mam znowu zdjecia bez mego informatyka bo nie przyjechał ale od czego się ma koleżanki i kolegów----choć nie bardzo wierzę że to będzie na długo ale to tak po cichutku-żeby nie zapeszyć.Tę jabłoneczkę wsadziłam w tym roku na wiosnę będzie piękna. Pozdrawiam

Ja też posadziłam dwie Jabłonie kwieciste i się nie zawiodłam , miały cudny duży wiśniowy kwiat ,czy ta twoja też.Ja zrobiłam jej zdjęcie kiedy kwitła a ty?Pokaż ! Można ją posadzić w szpalerze i prowadzić na krótkopędy.Jej naturalny kształt to wrzeciono.Pozdrawiam Halinko.Idę dalej.
akanta 20:14, 27 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Pozdrawiam kaktusiarę

Druga kaktusiara

Ja też zaczynałam swoją ogrodowa PRZYGODĘ od kaktusów i krzyżowania fiołków alp.Pamiętam jak polowałam na "żywe kamienie"-trudno poznać tak są podobne.Danusiu ale to było dawno taką nowością!
Dzisiaj jest raj dla pasjonatów.
akanta 20:21, 27 lis 2012

eliza3 napisał(a)

Jak się nazywa ta roślinka z takimi pięknymi kwiatuszkami

Witam, niebieska to ostróżka. Muszę przyznać, że bardzo urodziwa i niezbyt wysoka, a takie lubię najbardziej, bo się nie wykładają po deszczu.

Delphinium Ajacis Nana też posadziłam latem zakupioną w doniczce,bo niestety wysokie trzeba podpierać a ja tego nie lubię ,choć mam od wielu lat.Ciekawe jak przezimuje.
Gardenarium 10:22, 28 lis 2012

Halinko, odnośnie spotkania napisałam w "wiadomościach" przeczytaj.

Instagram Ogrodowiska
zawitka 10:26, 28 lis 2012

DZIĘKI I PSZEPRASZAM------ZAKRĘCONA!!!!!!!