Nie mogę darować sobie bo przez przypadek wyrzuciłam bratka wieloletniego czy ktoś może ma i na wiosnę podzieli się ze mną .Lecę grzebać jeszcze w kompoście może go odgrzebię
Kasiu może ktoś się odezwie bo wiem że jak pisałam o bratku to ktoś się odezwała Jest u nas na bazarku taka babeczka sprzedaje rośliny to może u niej dostanę na wiosnę To mój zaginiony brateczek
Bogusiu --- ciemne to ja też mam ale te ś wieloletnie faktycznie zobaczę na wiosnę , ale ha ha musiałam popłakać nad nimi bo kwitły mi całe lato a ja tak ich potraktowałam zapominając że je przeniosłam Pozdrówka posyłam cieplejsze Wszystkim zaglądającym
U mnie bratki same się wysiewają, najpierw skrzętnie pieliłam je, bo nie wiedziałam że to młode siewki. Teraz same się przebarwiają i rzeczywiście kwitną cały czas, nawet niektóre w śniegu, serio...Zapraszam
U mnie tak samo.Raz posiałam bratki,a potem juz one same się rządzą w ogrodzie.Tez i wypieliłam trochę, nie wiedząc,że to młode siewki.a jak się zaczęłam orientować, to już wybieram te siewki niektóre i przesadzam w wybrane miejsce
Pozdróweczki