Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

Gosiniak 20:16, 30 kwi 2013

Witaj Halinko, widzę że się nie nudzisz, czekamy na powrót, żeby zobaczyć te cuda
Welka 23:15, 30 kwi 2013

zawitka napisał(a)
Haniu Ewelinko--- tak sama jestaem zdziwiona co robią że jest cicho,ale tu nikt nikogo nie pogania dorośli dbają o dzieci nie ważne jakiej rasy.Wczoraj byłam z Córką i Wnukami na tzw hopkach jest to plac zabaw i można tam jeżdzić na wrotkach rowerach ,hulajnogach.Jestmały plcyk na którym zrobio blisko siebie kilka górek i dołków po których sieę jeżdzi.Były tam dzieci od 2 latek i ten brzdąc chodził w samopas na nogach po tych górkach a rodzice zajęci byli sobą.@ razy padł z całej siły na twarz nikt do niego nie podszedł wstał i dalej na górke .Między nim jeżdziy 3 duże rowery ze 13 hulajnóg i dużo małych rowerków Byliśmy tam 2 godziny i nie było zadnego wypadku. A nie mój wnuczek na hulajce zderżył sie z rowerem .Chłopczyk starszy pomógł mu wstac zapytał czy boli przeprosił i jezdzili dalejZadziwiające Nie podałam wieku chłopców na rowerach 18 19 lat jeżdzili i kręcili całymi rowerami TTTTaakkk od małego trzeba uczyć uwagi i współżycia w grupie .Córka mówiła ,że jak przyjechała to bała sie tam dzieci puścić ijeżdził tam z nimi zięć . A ja siedziałam jak na drożdzach wypatrując dzieci iiiiiiiiiiiii czekając ----nie napiszę na co Tyle opisu ze spaceru wczoraj .Pozdrówka

Ze mnie chyba za duża panikara i nie wyobrażam sobie siebie z dziećmi na takim placu, nerwicy bym się nabawiła, bo jeśli chodzi o bezpieczeństwo moja wyobraźnia jest aż za bardzo rozbrykana i za dużo czarnych myśli mam. Nie trzymam dzieci pod kluczem i nie zakazuje zabaw, ale nie darowałabym sobie jakby przez moja nieuwagę coś im się stało.

Czekam na Twój powrót i zdjęcia.
Pozdrawiam
Milka 10:25, 02 maj 2013

Halinko, jestem, doczytałam i też czekam na twoje plany i zakupy
pokaż miejsce, które chcesz zmieniać, a co do zimna, u mnie leje non stop, za ciepło nie jest., pozdrawiam
zawitka 19:13, 03 maj 2013

Dziś piątek wycieczka do Holandii na rewię tulipanów --------obłęd w oczach i dech zapiera od kolorów nie mówiąc o orchideach Pozdrawiam zaglądających .
Robertop 19:20, 03 maj 2013

A jakieś cebulki tulipanów kupiłaś? Ja jak byłem w Holandii, to nie mogłem się opamiętać z zakupami
hanka_andrus 19:47, 03 maj 2013

Holandia tak blisko, obowiązkowo trzeba było skorzystać! Ale masz wrażeń! Czekamy na powrót i zdjęcia! Pozdrawiam.
Gosiniak 20:27, 05 maj 2013

Halinko czekamy zn zdjątka
hanka_andrus 21:25, 05 maj 2013

Holandii to nie dorównuje, ale tez piękne. Witaj w domu. To chyba jutro?
zawitka 19:33, 07 maj 2013

Witam Wszystkich .Mie ma to jak w domeczku. Moje roślinki przetrwały ,jedne lepiej drugie gorzej ale zzm podtarał się .Oczywiście przywiozłam nieco roślinek i trochę różności .Zdjęcia będą ale muszę pozmniejszać bo są wielkie .Ja oczywiście jak dorwałam się do ogrodu to ledwie chodzę Taki szał grzebanie mnie ogarnoł ,że pracowałam od 7 do 17 tej bez śniadanie o 2 kawach .Pozdrawiam i lecę wkleję zdjęcia i pozmniejszam
hanka_andrus 19:56, 07 maj 2013

Witaj Halinko! Jutro też jest dzień, dasz radę, traktorku! Ja już czekam na opisy i zdjęcia, ale nie musisz się spieszyć.