Ze mnie chyba za duża panikara i nie wyobrażam sobie siebie z dziećmi na takim placu, nerwicy bym się nabawiła, bo jeśli chodzi o bezpieczeństwo moja wyobraźnia jest aż za bardzo rozbrykana i za dużo czarnych myśli mam. Nie trzymam dzieci pod kluczem i nie zakazuje zabaw, ale nie darowałabym sobie jakby przez moja nieuwagę coś im się stało.
Halinko, jestem, doczytałam i też czekam na twoje plany i zakupy
pokaż miejsce, które chcesz zmieniać, a co do zimna, u mnie leje non stop, za ciepło nie jest., pozdrawiam
Dziś piątek wycieczka do Holandii na rewię tulipanów --------obłęd w oczach i dech zapiera od kolorów nie mówiąc o orchideach Pozdrawiam zaglądających .
Holandia tak blisko, obowiązkowo trzeba było skorzystać! Ale masz wrażeń! Czekamy na powrót i zdjęcia! Pozdrawiam.
Holandii to nie dorównuje, ale tez piękne. Witaj w domu. To chyba jutro?
Witam Wszystkich .Mie ma to jak w domeczku. Moje roślinki przetrwały ,jedne lepiej drugie gorzej ale zzm podtarał się .Oczywiście przywiozłam nieco roślinek i trochę różności .Zdjęcia będą ale muszę pozmniejszać bo są wielkie .Ja oczywiście jak dorwałam się do ogrodu to ledwie chodzę Taki szał grzebanie mnie ogarnoł ,że pracowałam od 7 do 17 tej bez śniadanie o 2 kawach .Pozdrawiam i lecę wkleję zdjęcia i pozmniejszam
Witaj Halinko! Jutro też jest dzień, dasz radę, traktorku! Ja już czekam na opisy i zdjęcia, ale nie musisz się spieszyć.