Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

hanka_andrus 13:15, 06 paź 2017

Jak tylko do Ciebie zajrzę, to natychmiast pawia szukam!
To jest Twój znak rozpoznawczy. Powinnaś go w awatarku umieścić zamiast hortki.
Buziołki wzajemne!
frezja 17:03, 06 paź 2017

Ładne widoczki zapodałaś. Chętnie dowiem się, jaki nawóz zimowy ma autorka na myśli .
zawitka 09:57, 07 paź 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Zawitka wieczorem napisze bo z czcigodnym Mazanem korespondowalam i zeszlo sie, a dom nagli.
Pozdrawiam

Dobrze jest czas wiosenka daleko A z Mazanem dobrze jest pogadać ,muszę częściej do Niego zaglądać bo to kopalnia wiedzy A co do nawozu to myślę ale myślę że podobny jak do iglaków na zimę ----jeszcze dokładnie nie wiem.
zawitka 10:22, 07 paź 2017

violka171 napisał(a)

nie wiedziałam ze urywa się jeden pniak w thujach,rzeczywiście ja mam tez po dwa
a jaki to nawoz zimowy?wyczytalam ze podsypuje się tylko do sierpnia ,potem wiosną dopiero

Ja mam mały ogród więc pilnuję żeby wszystko mogło w nim rosnąć .Mam już doświadczenie jeśli chodzi o tuje .Pierwsze miałam zwykłe rosły jak chciały były wielkie suche w środku ---a moja wiedza o nich żadna .potem wsadziłam nowe ale też te zwykłe ale żeby ładnie wyglądały od małego pilnowałam żeby był 1 pień i cięłam czasami i 3 razy w roku .Nie wytrzymywał tego mój kręgosłup i wszystkie 20 szt wykopałam i oddałam w dobre ręce.Ładne sztywne i zielone.Kupiłam szmaragdy i z nimi robię to samo.Pilnuję żeby miały 1 pień i żeby były ładne i to mi się na razie udaje bez wspierania nawozami .Jak coś się będzie działo to tffu tffu odpukać to użyję nawozu.
zawitka 10:29, 07 paź 2017

Dorota123 napisał(a)
Mam też rury pomalowane na biało emalią i trzyma się dobrze. Przed pomalowaniem porysowałam pionowo rurę szczotką drucianą.

Tak właśnie chcę zrobić zielona farba na zszorowany plastik Lecę do Ciebie zobaczyć białe te donice
zawitka 10:31, 07 paź 2017

Basilikum napisał(a)

masz racje nie ruszaj sliczna jest i ten paw super tam pasuje

Dzięki
zawitka 10:34, 07 paź 2017

hanka_andrus napisał(a)
Jak tylko do Ciebie zajrzę, to natychmiast pawia szukam!
To jest Twój znak rozpoznawczy. Powinnaś go w awatarku umieścić zamiast hortki.
Buziołki wzajemne!

Fajnie Haniu że Ci się podoba ale moją miłością zawsze były hortki ,a te w awatarku to moje pierwsze wyhodowane z gałązki
zawitka 10:36, 07 paź 2017

frezja napisał(a)
Ładne widoczki zapodałaś. Chętnie dowiem się, jaki nawóz zimowy ma autorka na myśli .
zanim poszukam u Mazana jaki ma być to w sklepie zapytam .;d
violka171 11:49, 07 paź 2017

zawitka napisał(a)

Ja mam mały ogród więc pilnuję żeby wszystko mogło w nim rosnąć .Mam już doświadczenie jeśli chodzi o tuje .Pierwsze miałam zwykłe rosły jak chciały były wielkie suche w środku ---a moja wiedza o nich żadna .potem wsadziłam nowe ale też te zwykłe ale żeby ładnie wyglądały od małego pilnowałam żeby był 1 pień i cięłam czasami i 3 razy w roku .Nie wytrzymywał tego mój kręgosłup i wszystkie 20 szt wykopałam i oddałam w dobre ręce.Ładne sztywne i zielone.Kupiłam szmaragdy i z nimi robię to samo.Pilnuję żeby miały 1 pień i żeby były ładne i to mi się na razie udaje bez wspierania nawozami .Jak coś się będzie działo to tffu tffu odpukać to użyję nawozu.

też mam same szmaragdy i na wiosnę zafunduję im ostre cięcie by był jedeń pień
zawitka 12:05, 07 paź 2017

violka171 napisał(a)

też mam same szmaragdy i na wiosnę zafunduję im ostre cięcie by był jedeń pień

A pokaż je!!!!!