zawitka
07:29, 02 sty 2019

Grzesiu -----
DZIĘKUJĘ

Agatko ------
DZIĘKUJĘ

Agatko ------

. Cudny jest. W moim ogródku gdzie się nie obrócę, to rośliny od ogrodowiskowych ludków
. Cudny jest. W moim ogródku gdzie się nie obrócę, to rośliny od ogrodowiskowych ludków . Od Ciebie, Sylwii, Kasi, Gosi, Kondzia, Bogdzi, Irenki, Ewci, Małej Mi i dkuuugo by tak jeszcze wymieniać. To się nazywa prawdziwie ogrodowiskowy ogród
. Od Ciebie, Sylwii, Kasi, Gosi, Kondzia, Bogdzi, Irenki, Ewci, Małej Mi i dkuuugo by tak jeszcze wymieniać. To się nazywa prawdziwie ogrodowiskowy ogród 

Zauważyłam, że lubimy dużo takich samych roślin jak bratki, hortensje, miskanty, bodziszki, chryzantemy.
 Zauważyłam, że lubimy dużo takich samych roślin jak bratki, hortensje, miskanty, bodziszki, chryzantemy. 

I pytanie czy będziesz chciała tych dużych szyszek to nazbieram .???/
 I pytanie czy będziesz chciała tych dużych szyszek to nazbieram .???/

Moje ogrodówki to prawda że ładnie rosną .Traktowałam je po macoszemu wsadzałam daleko z tyłu ogrodu raz podlałam raz nie a one chyba dlatego tak ładnie poszły sobie w kwiaty i już .Czytam odlądam  wysyłam dostaję i tak czas leci .Pozdrawiam cieplutko choć za oknem biało !!!!!
 Moje ogrodówki to prawda że ładnie rosną .Traktowałam je po macoszemu wsadzałam daleko z tyłu ogrodu raz podlałam raz nie a one chyba dlatego tak ładnie poszły sobie w kwiaty i już .Czytam odlądam  wysyłam dostaję i tak czas leci .Pozdrawiam cieplutko choć za oknem biało !!!!!