Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

Martek 13:00, 05 lip 2011

Witajcie raz jeszcze .
Takie śliczne wszystko na tych fotach i w dodatku sucho !
Pozdrawiam Hanię ,Anię ,Jotkę ,Marię ,Grażynkę ,Zbyszka ,Elę i lecę coś przekąsić .
Hania chciałabym mieć tyle energii i mocy w sobie jak TY ! Postaram się mimo deszczu pozrywać porzeczki bo opadną ...
Zbyszku no musi kiedyś zaświecić słońce bo 3 tygodnie nie będę spała ,że wysłałam syna na ten skautingowski obóz ...właściwie surwiwalowy ;(
Martek 13:08, 05 lip 2011

Trochę nadziei wpuszczę na wątek może słońce się zlituje nad nami wszystkimi
Martek 13:11, 05 lip 2011

Utrwaliłam chyba najwięcej razy ten fragment działki u Danusi i Witka.Policzę w wolnej chwili .Ciągle coś do zrobienia i nie mam czasu na relację .Jak pozbieram ślimaki to może mi w końcu się uda spokojnie zrobić tą wrzutę
zbigniew_gazda 14:47, 05 lip 2011

Martek napisał(a)
Utrwaliłam chyba najwięcej razy ten fragment działki u Danusi i Witka.Policzę w wolnej chwili .Ciągle coś do zrobienia i nie mam czasu na relację .Jak pozbieram ślimaki to może mi w końcu się uda spokojnie zrobić tą wrzutę

Czekamy Marto czekamy na wrzutę.
Danusza 14:49, 05 lip 2011

Martek napisał(a)
Trochę nadziei wpuszczę na wątek może słońce się zlituje nad nami wszystkimi

u mnie zadziałało! słońce od rana zebrałam pożeczki czerwone i fasolke szparagową oraz...pierwsze ogórki z rabaty!
isia33 14:50, 05 lip 2011

No nie wyrabiam z czytaniem zaległości, nie ma mnie pół dnia, a tu tyle postów. Staram się ograniczać czas komputerowy na rzecz dzieci bo mnie rodzina ochrzania, że tylko komp i komp. A Wy w tym czasie zostawiacie mi tyle plusików, że ho ho. Tyle razy widziałam ogród Danusi a za każdym razem dostrzegam w nim coś nowego
Martek 15:27, 05 lip 2011

Po zarwanej nocy mam tylko siłę na przeglądanie wątków .Ale wiecie co właśnie widzę za oknem słońce ...Szok normalnie
Zbyszku pozbieram się jakoś i wrzucę .Większość zdjęć powiela się.Zbyt dużo emocji na raz nie pozwoliło myśleć tylko aparatem ,ale też nie dało szans na porozmawianie z każdym z osobna .
anula_wn 15:34, 05 lip 2011

Martek napisał(a)

No tak Martek, nie spałaś całą noc, napisałaś powitanie i .... poszłaś spać, co....? przyznaj się
hihi
a tak poważnie, to u nas (tfu tfu) nie pada!!! jeszcze chłodnawo, jeszcze pochmurno ale nareszcie nie pada!!! no i będzie można w końcu skosić trawkę, bo jak by tak dale poszło to nie koszenie, a żniwa by były
miłego dzionka
ps. ja pomidorków w ogrodzie nie mam, a szkoda! może w przyszłym roku skuszę się na kawałek warzywnika, tylko gdzie ja go wcisnę.....;/
a dzieciaki sobie poradzą ! nic im nie będzie, oby tylko suche ubranka i śpiwory miały to będzie dobrze!

Aniu ,a co ja myślisz cybork jestem ???))

absolutnie !
tak zalotnie zaczepiłam....bo reszta spała....a niby skowronki, hehe
grazynadoman... 21:08, 05 lip 2011

Zebrałam dzisiaj ogórki są gorzkie, dlaczego?- a Wasze jakie są.......
zbigniew_gazda 21:19, 05 lip 2011

Martek napisał(a)
Po zarwanej nocy mam tylko siłę na przeglądanie wątków .Ale wiecie co właśnie widzę za oknem słońce ...Szok normalnie
Zbyszku pozbieram się jakoś i wrzucę .Większość zdjęć powiela się.Zbyt dużo emocji na raz nie pozwoliło myśleć tylko aparatem ,ale też nie dało szans na porozmawianie z każdym z osobna .

Znam te emocje doskonale .