Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

Martek 11:45, 03 lip 2011

Witajcie Skowronki .Zdążyłam obejrzeć relację i przyjechała mama ,także proszę wybaczcie ,że nie dorzucam moich wrażeń ze spotkania ,chociaż w telegraficznym przekazie uczyniłam to na wątku ze "Święta Róż"
Pozdrawiam Cię Haniu ,Zbyszku i Sebciu "
Haniu nie zaczynaj dnia od piwa !))) Chociaż ta prezydentura może faktycznie trzeba będzie się upić i jakoś do przodu !!!)))))))))
hanka_andrus 14:46, 03 lip 2011

No właśnie Marto,poprosiłam kawę i ciasteczka ,a zięć stawia piwo!Dziś ma urodziny.........to chyba jako toast to potraktuję!
Wszystkich witam i zawiadamiam ,że czytam relacje z naszego szczytu,i stwierdzam jedno.......internet zbliża,ale spotkania w rzeczywistości jeszcze bardziej!
grazynadoman... 18:02, 03 lip 2011

Witam serdecznie, weszłam na Wasze forum zobaczyć co słychać. Miałam drugiego wnuka u siebie ,, harmider totalny, Wnukowie jeden 7 , drugi 8 lat.. Teraz jest cisza, że aż dzwoni.

Moje rozrabiaki w ogrodzie
monteverde 21:04, 03 lip 2011

fajne chłopaki Grażynko, to akurat taki wiek na 100% niespożytej "kochanej" energii )))
hanka_andrus 06:49, 04 lip 2011

Witajcie!W nocy padało,trzeba wyjść z psem,zobaczyć jak na dworze?
Wybierającym się do pracy......... szybkiego powrotu do ogrodu,ja do swojego chyba między chmurami wlecę.
Miłego dnia........
ell 08:32, 04 lip 2011

Witajcie Kochani!
Od czasu jak rok szkolny się skończył, to mogę sobie spokojnie pospać. Do września nie będę Was budzić , ale widzę, że na Zbyszka i Hanię można zawsze liczyć - Wasze psiaki mają dobrze!
zbigniew_gazda 08:42, 04 lip 2011

Witajcie .Nie pada - może się przepowiednie nie sprawdzą ? Idę kończyć u córeczki robotę płytkową.
Jesteśmy z Barim po porannej zaprawie. Życzę Wam dużo słoneczka .

anula_wn 09:56, 04 lip 2011

a u nas leje, leje i leje..... i tak od piątku (z przerwą w sobotę, no bo u Danusi było przecież spotkanie ogrodowiczan, więc się niebo zlitowało!)
ciekawe kiedy w końcu się wypogodzi, ani skosić trawki, ani nic porobić.... ehh
jotka 10:28, 04 lip 2011

W czasie deszczu dzieci się nudzą ... a ja "na okrągło" wymyślam zabawy domowe dla moich prawie czteroletnich wnuków. Wnuczęta powiadają, że u babci jest fajnie, ale powoli brakuje sił i pomysłów. Dzisiaj wracają Ich Rodzice po 5 dniach wypoczynku i tęsknoty a więc teraz ja będę wypoczywać i pójdę na działkę .... nawet jak będzie padać
No i będę likwidować plusiki i czytać co się działo na Ogrodowisku

Przestało chwilowo padać więc ubieramy sie i idziemy na spacer i upust energii
Miłego dnia życzę
Martek 05:48, 05 lip 2011

Witajcie Skowronki
Od nocy do świtu taki pięk
ny leje deszczyk ,a Wy co ? Śpicie jeszcze ? Szkoda dnia Śpiochy.Kwiaty pięknie rozkwitają ,niebo tak mocno szare obudźcie się wyjdźcie z domu czas na nasze kochane działeczki podziwiać budzącą się przyrodę ...
Ok nie rzucajcie tylko we mnie pomidorami lepiej zjedzcie to w końcu potas
Dziś chyba przebiłam Skowronki i Sowy .Nie zmrużyłam oka w nocy ,wróciłam po 5 - tej z odprowadzania syna do autokaru i myk do komputera tak pięknie szumiał ...
Leje i to coraz mocniej ,dzieci w oczekiwaniu na autokar zmokły ,a przed nimi jeszcze chyba trochę deszczu się zapowiada .Jak dojadą pokonają jeszcze 5 km pieszą na miejsce obozowiska by tam zacząć urządzać obóz .Latryna ,stawianie namiotów itd...jak na harcerzy przystało To teraz chyba rozumiecie czemu nie mogłam spać ))
W tym moim średnio zabawnym tekście była nuta prawdy .Kwiaty kwitną coraz nowsze sadzonki zdradzają swój koloryt .Szkoda tylko ,że nie da się ich podziwiać z leżaka w pogodny ,słoneczny dzień...
Pozdrawiam ciepło i wskakuję do łóżeczka