Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

isia33 07:00, 23 lip 2011

Oo wawik, jak wcześnie na nogach. Co Ty robisz o tej porze? Pogoda za oknami taka, że nie chce się wychylić nosa z domu, a my idziemy na wesele. Nie byłam na żadnym weselisku od 6 lat, ale jakoś strasznie nie chce mi się iść. Chyba zrobiłam się strasznie zgnuśniałą mamuśką. A może ta niechęć to oznaka dobrej zabawy?
wawik 07:10, 23 lip 2011

Pogoda zapowiada się dobra, to i weselisko będzie super.
zbigniew_gazda 07:30, 23 lip 2011

isia33 napisał(a)
Oo wawik, jak wcześnie na nogach. Co Ty robisz o tej porze? Pogoda za oknami taka, że nie chce się wychylić nosa z domu, a my idziemy na wesele. Nie byłam na żadnym weselisku od 6 lat, ale jakoś strasznie nie chce mi się iść. Chyba zrobiłam się strasznie zgnuśniałą mamuśką. A może ta niechęć to oznaka dobrej zabawy?

Będzie dobrze .Przed wyjściem z domu wypij sobie 5 jaj surowych .Wiesz jak się to robi : dziurki w jajku wykonać na obydwu biegunach i wyssać całą zawartość . I tak po kolei. Gardziołko będzie nasmarowane i gotowe do śpiewu a i w główkę tak nie pójdzie.
Acha - jak się wystroisz to zrób zdjątko i nam pokaż się. Szampańskiej zabawy.
zbigniew_gazda 07:31, 23 lip 2011

Witam skowronki. Chłodno jest 13 stopni ale pogodnie. Miłego dnia.
hanka_andrus 07:43, 23 lip 2011

Witam,Po wczorajszym przejaśnieniu,dziś już śladu nie ma.,ale cieszę się ,że u nas takich gwałtownych burz nie ,jak w Mazowieckiem .Najwyżej krwawe zachody słońca

isia33 07:48, 23 lip 2011

Zbyszku, dzięki za radę, ale nie ma szans na te jajka, brrr. Poza tym po epizodzie ciążowym odrzuciło mnie od wódeczki. Gardziołka nie przygotowuję, ale nogi tak, oj tak.
anula_wn 09:32, 23 lip 2011

Zbyszku, dzięki za życzenie pogody może będzie , bo jak nie to mi się dziecię zanudzi nad morzem...
Haniu, zgadamy się i umówimy się pod koniec sierpnia zatem a krwawe niebo bombomwe!!!
Wawik - kto rano wstaje-temu chce się spać ja znam taką wersję, hihi
Iwona, po prostu pogoda zniechęca do wyjścia, więc dlatego Ci się nie chce iść, Ale faktycznie jak się nie chce-to potem dobra zabawa jest! zatem udanej imprezki !

A u nas od wczoraj mży i mży...nici z prac ogodowych, że o relaksie tamże nie wspomnę ...co za lato....
miłego dnia mimo wszystko ! pogody ducha !!!
Danusza 09:35, 23 lip 2011

witajcie skowronki! u mnie pada nie wszyscy mają szczęście do słoneczkamiłego dnia
Joanka 09:58, 23 lip 2011

Cześć skowroneczki

U nas zimno i deszczowo. Już chciałam pakować walizę i wracać do Danuszy ale czytam, że i tam mokro Cholerka.... coraz mocniej pada... A tu robota na dworze na wsi czeka......

Danuszko jak tam Fred? Tęsknimy za nim baaaaardzo......
jotka 10:03, 23 lip 2011

Martek napisał(a)

Wspaniale pojaśniało dzięki Waszym zdjęciom, jeszcze poproszę parę ciepłych słów na rozgrzewkę, bo łamie w kościach

Adin ,dwa ,tri ...słowa które leczą

Rozbawiłaś mnie Marta dziękuję