U mnie nie widzę suchych ,ale za to dwuletnie roślinki jak malwy czy łubin mają nieładne obślizłe listeczki ,dziś jednak jeszcze sobie daruję prace polowe bo wietrznie i się czasami mocno chmurzy.Muszę nadrabiać zaległości w domu przez te fora całe)))))))))))))
Ojejku ! To co widziałam wczoraj w wiadomościach to koszmar.
Ja kiedyś wracam z mężem z Kazimierza W.I nagle zerwał się taki wiatr ,że wyrywał duże gałęzie ,a te potem tańczyły nam przed masą i szybą w samochodzie.Normalnie modliłam się,żeby w nas ,któraś nie uderzyła .I powiem ci Danusiu ,że jedna z nich poleciała prosto na nas ,ale szybko wiatr uniósł ją wysoko i tak wisiała nad nami z minutę -zamarłam ,ale modlitwy zostały wysłuchane
Ale chodzi mi jeszcze o to ,że np.ktoś chce zobaczyć jak wyglądają maki ,wpisuje sobie nazwę rosliny ,klika na grafikę i tam jest mnóstwo zdjęć w tym pewnie i te ,które umieszczamy.Kwiaty kwiatami ,ale jeśli ja umieszczam na zdjęciu siebie przy palenisku ,a ktoś będzie szukał pod hasłem paleniska -grafika to duże prawdopodobieństwo ,że mnie ujrzy ))
Także wrzucanie zdjęć z podobizną lub dziećmi warte jest przemyślenia
Tak samo z samymi hasłami ,wystarczy napisać kosiarka ,żeby w komputerze pojawiły się strony z takim hasłem i lepiej w taki post nie opowiadać ,że mąż pierogów nie lepi)))))))))