Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

Martek 13:17, 09 lut 2011

Dana co robiłaś z HORTENSJAMI?Cięłaś?
Danusza 13:24, 09 lut 2011

tak suche wycinałam
Martek 13:28, 09 lut 2011

U mnie nie widzę suchych ,ale za to dwuletnie roślinki jak malwy czy łubin mają nieładne obślizłe listeczki ,dziś jednak jeszcze sobie daruję prace polowe bo wietrznie i się czasami mocno chmurzy.Muszę nadrabiać zaległości w domu przez te fora całe)))))))))))))
Danusza 13:30, 09 lut 2011

no ja lecę obiad pitrasić , mąż pomaga siostrze swojej ściane stawiac bo wichura wepchnęła jej do domu(
Martek 14:13, 09 lut 2011

Ojejku ! To co widziałam wczoraj w wiadomościach to koszmar.
Ja kiedyś wracam z mężem z Kazimierza W.I nagle zerwał się taki wiatr ,że wyrywał duże gałęzie ,a te potem tańczyły nam przed masą i szybą w samochodzie.Normalnie modliłam się,żeby w nas ,któraś nie uderzyła .I powiem ci Danusiu ,że jedna z nich poleciała prosto na nas ,ale szybko wiatr uniósł ją wysoko i tak wisiała nad nami z minutę -zamarłam ,ale modlitwy zostały wysłuchane
zbigniew_gazda 16:21, 09 lut 2011

marta_hawraj napisał(a)
Zbysiu zjadłeś ciacho ,a tak szczypiesz))))))))))

Nie panimaju . Kogo szczypię. To tylko skromna uwaga do nas wszystkich. A ciacho wyśmienite!!!
Jewka 17:02, 09 lut 2011

marta_hawraj napisał(a)
Wszystko co piszemy można na tę chwilę poczytać w internecie ,nasze zdjęcia pewnie też można zobaczyć ,sprawdzę w wolnej chwili

Bez zalogowania można wejść na forum i przeglądać wszystko, zdjęcia, posty, nawet mapę ogrodów. Nie można tylko NIC DODAWAĆ.
monteverde 17:42, 09 lut 2011

to bardziej prywatne informacje piszcie w wiadomościach)
Martek 18:13, 09 lut 2011

ewa_gmur napisał(a)

Wszystko co piszemy można na tę chwilę poczytać w internecie ,nasze zdjęcia pewnie też można zobaczyć ,sprawdzę w wolnej chwili

Bez zalogowania można wejść na forum i przeglądać wszystko, zdjęcia, posty, nawet mapę ogrodów. Nie można tylko NIC DODAWAĆ.

Ale chodzi mi jeszcze o to ,że np.ktoś chce zobaczyć jak wyglądają maki ,wpisuje sobie nazwę rosliny ,klika na grafikę i tam jest mnóstwo zdjęć w tym pewnie i te ,które umieszczamy.Kwiaty kwiatami ,ale jeśli ja umieszczam na zdjęciu siebie przy palenisku ,a ktoś będzie szukał pod hasłem paleniska -grafika to duże prawdopodobieństwo ,że mnie ujrzy ))
Także wrzucanie zdjęć z podobizną lub dziećmi warte jest przemyślenia
Tak samo z samymi hasłami ,wystarczy napisać kosiarka ,żeby w komputerze pojawiły się strony z takim hasłem i lepiej w taki post nie opowiadać ,że mąż pierogów nie lepi)))))))))
Martek 18:15, 09 lut 2011

Muszę się zapytać pana Michała czy ja mogę bez utraty i tworzenia kolejnego wątku zmienić swój nick