Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

hanka_andrus 14:42, 23 lut 2012

Dzwoniła siostra z lu buskiego,że już pojawiają się gęsi w przelocie.Wczoraj jeden klucz ,i niby jedna jaskółka jeszcze wiosny nie czyni,ale jednak takie informacje podnoszą na duchu.
Zbyszku, wiatr szybko ten śnieg zlikwiduje, temperatury już masz chyba z plusem?U mnie dziś cały dzień słońce....suszy tę wodę,co to ze śniegu się wytopiła.Frodo nie chciał wracać do domu......tylko z nosem przy ziemi wędrować by chciał..
hanka_andrus 09:12, 24 lut 2012

Dla skowronków dziś nie specjalna pogoda .....pada deszcz na Pomorzu.A jak u Was?.
A już myślałam,że bardziej podeschnie,a tu.......znów kałuże!
Kwiatki dla was!Spod śniegu! ...ciemiernik....

jotka 09:30, 24 lut 2012

A ja moge tylko dodać, że jeszcze wieje
Ale bądźmy dobrej myśli
Ja w tym tygodniu jestem teatromanką, więc wieczorami nie myślę o niesprzyjajacej pogodzie. Oddaję się uczcie duchowej i już!
Przedwczoraj był Andrzej Poniedzielski ze swoimi piosenkami (uwielbiam tego smutasa z Kieleckiego), a dziś A.Andrus, M. Czubaszek, aktorzy Piwnicy Pod Baranami, .... W takim towarzystwie łatwiej czekać na wiosnę. Jeszcze parę dni i marzec, a to juz dobrze wróży

Pozdrawiam i miłego weekendu życzę bez wzgledu na pogodę
hanka_andrus 09:49, 24 lut 2012

O Artur Andrus u Ciebie!Pomachaj mu łapką ode mnie! Chociaż to nie mój krewny.....ale tez go lubię i humor Czubaszkowej,a Piwnica pod Baranami.....miodzio!
an_tre 11:29, 24 lut 2012

hanka_andrus napisał(a)
O Artur Andrus u Ciebie!Pomachaj mu łapką ode mnie! Chociaż to nie mój krewny.....ale tez go lubię i humor Czubaszkowej,a Piwnica pod Baranami.....miodzio!
Haniu, a ja już kiedyś miałam ciebie zapytać czy jesteście spokrewnieni lubię jego sposób wyrazu i swoisty humor P
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
an_tre 11:32, 24 lut 2012

jotka napisał(a)
A ja moge tylko dodać, że jeszcze wieje
Ale bądźmy dobrej myśli
Ja w tym tygodniu jestem teatromanką, więc wieczorami nie myślę o niesprzyjajacej pogodzie. Oddaję się uczcie duchowej i już!
Przedwczoraj był Andrzej Poniedzielski ze swoimi piosenkami (uwielbiam tego smutasa z Kieleckiego), a dziś A.Andrus, M. Czubaszek, aktorzy Piwnicy Pod Baranami, .... W takim towarzystwie łatwiej czekać na wiosnę. Jeszcze parę dni i marzec, a to juz dobrze wróży

Pozdrawiam i miłego weekendu życzę bez wzgledu na pogodę
Jolu chętnie bym tam z tobą zabawiła artyści kabaretowi, których lubię A Marię Czubaszek szczególnie za trafne riposty o naszych gwiazdach, trochę ostre, ale nie pozbawione humoru i nie obraźliwe
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
jotka 11:55, 24 lut 2012

Aniu, zabieram ze soba grono przyjaciól, bo taka gratka zdarza sie raz do roku z okazji rocznicy urodzin kabaretowej sceny Czarnego Kota Rudego przy Teatrze Polskim. Też żałuję, ze nie możemy tam być razem, bo lubie przezywać miłe chwile razem z bliskimi.

Haniu, oczywiście, że pomacham Andrusowi, ale i wielu innym wspaniałym artystom, którzy uświetnia ten wieczór. A na razie zmykam, bo przyjemność dopiero wieczorem, a na razie obowiązki .
Joanka 12:39, 24 lut 2012

Witajcie skowroneczki

Co do pogody u nas, mogę tylko powiedzieć że jest pochmurno, pewnie będzie padać.....
Leżę już trzeci dzień w łóżku i zamiast lepiej robi się gorzej

Jotka przyjemności życzę Lubię Piwnicę pod Baranami, zwłaszcza, że moja koleżanka gra tam na skrzypcach
hanka_andrus 13:40, 24 lut 2012

an_tre napisał(a)

Haniu, a ja już kiedyś miałam ciebie zapytać czy jesteście spokrewnieni lubię jego sposób wyrazu i swoisty humor P

Nie ,Aniu, nie jesteśmy nawet znajomymi,A mój ,,pseudonim" powstał od panieńskiego nazwiska skróconego o kilka liter.Też lubię TEGO A,Andrusa.
zbigniew_gazda 16:36, 24 lut 2012

Witajcie pod wieczór. Pogoda pod azorkiem . Co chwilę pada deszcz ale 7 na plusie i śnieg szybko ucieka.Dzisiaj malowałem kwietnik dla storczyków . Drewniany jest kupiony przez internet. Jolu baw się dobrze a dla Joanki dużo zdrówka.