Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Kindzia 21:31, 17 paź 2013

Wcale nie słodzę...żebyś nie myślała...ale masz jak na pocztówkach retuszowanych...

można oglądać...pokazuj Bogdziu
marzena 21:37, 17 paź 2013

Bogdziu, cudowne widoki, buki są pzrepiękne jesienią
agniecha973 21:37, 17 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Siedziałam wczoraj w salonie i patrzyłam na te drzewa , była mgła i takie cienie się robiły, rudy kolor i cienie , ślicznie to wygladało , nawet zdjecia zrobiłam ale na zdjeciach wogóle tego nastroju nie było. Buki to cudne drzewa bardzo je lubię i już od tylu lat nie moge sie nimi nacieszyc.Zobacz ile tego złota na ziemi leży a ile jeszcze na drzewach jest.Pozdrawiam Marzenko.

Uwielbiam buki, zawsze mnie doładowują, nawet na zdjęciach, a już spaccer po takim lesie to cudowne uczucie.
Anita1978 21:41, 17 paź 2013

No, widoki piękniaste!
elzbieta_g 22:09, 17 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Siedziałam wczoraj w salonie i patrzyłam na te drzewa , była mgła i takie cienie się robiły, rudy kolor i cienie , ślicznie to wygladało , nawet zdjecia zrobiłam ale na zdjeciach wogóle tego nastroju nie było. Buki to cudne drzewa bardzo je lubię i już od tylu lat nie moge sie nimi nacieszyc.Zobacz ile tego złota na ziemi leży a ile jeszcze na drzewach jest.Pozdrawiam Marzenko.

boskie te widoki, aż mi cieplej się zrobiło a siedzę pod kocem tyle pięknych liści ale moje dzieciaki miały by szaleństwo. pozdrawiam
Urszulla 01:40, 18 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

To prawda
u nas w górach same bukowe lasy
świetnie się przebarwiają,
dlatego tak czekamy na długą ZŁOTĄ POLSKĄ JESIEŃ.
hanka_andrus 07:40, 18 paź 2013

Też czekam na te jesień, żeby pójść do bukowego lasu. Po niedzieli ma ustatkować się pogoda u nas, może nie wszystkie liście do tej pory wiatr zwieje z drzew?
Dzięki za zdjęcie mojej ulubionej ławeczki w Twoim ogrodzie. Pozdrawiam i miłego dzionka życzę.
kasiek 08:22, 18 paź 2013

Piękne to Twoje ogrodowe złoto, cenniejsze niz każdy złoty kruszec.
Dzięki za mądre słowa, często będąc młodszym je ignorujemy, a potem z biegiem czasu żałujemy że nie posłuchaliśmy rady. Wspólna robota łaczy , nie musi być pasją u każdego ale jak jest miejscem wspólnych spotkań i rozmów to łączy nieziemsko. Ja przez zdrowie zaczynam spuszczać ze swej hardości i otwierać się na pomoc innych, choć nie zawsze im to wychodzi tak kabym chciała. Ale rodzinę mam wspaniała i to trzeba szanować.
Bogdzia 09:32, 18 paź 2013

kasiek napisał(a)
Piękne to Twoje ogrodowe złoto, cenniejsze niz każdy złoty kruszec.
Dzięki za mądre słowa, często będąc młodszym je ignorujemy, a potem z biegiem czasu żałujemy że nie posłuchaliśmy rady. Wspólna robota łaczy , nie musi być pasją u każdego ale jak jest miejscem wspólnych spotkań i rozmów to łączy nieziemsko. Ja przez zdrowie zaczynam spuszczać ze swej hardości i otwierać się na pomoc innych, choć nie zawsze im to wychodzi tak kabym chciała. Ale rodzinę mam wspaniała i to trzeba szanować.

Kasiu kobiety mają mnóstwo pracy oprócz pracy zawdowej więc powinny korzystac z mniej obciążonych pracą domową mężów. Poza tym dla słabszej fizycznie kobiety szarpanie sie z cięzkimi pracami jest niebezpieczne dla zdrowia a mąz najczęściej bez wysiłku jest w stanie ta prace wykonac. Ja jestem za podziałaem na prace męskie i zeńskie zdecydowanie bo przecież nie jesteśmy obdarzeni jednakową siłą fizyczną i ten kto ma jej więcej powinien wykonac cięższe prace. A wspólna praca w ogrodzie pewnie zbliża bardziej niż wspólne wczasy w najlepszym ośrodku wypoczynkowym i cieszy przez wiele lat gdy o wczasach już dawno się zapomni.Rodzina oczywiście jest zawsze na pierwszym miejscu i trzeba sie cieszyc ze sie ją ma i dbac o nią, fajnie ze możesz powiedziec że masz wspaniała rodzinę , to chyba najważniejsze .Pozdrówka przesyłam.
Bogdzia 09:34, 18 paź 2013

hanka_andrus napisał(a)
Też czekam na te jesień, żeby pójść do bukowego lasu. Po niedzieli ma ustatkować się pogoda u nas, może nie wszystkie liście do tej pory wiatr zwieje z drzew?
Dzięki za zdjęcie mojej ulubionej ławeczki w Twoim ogrodzie. Pozdrawiam i miłego dzionka życzę.

U mnie dziś pada a w nocy był dośc mocny wiatr, sporo liści z drzew zerwał.Jeśli przestanie padac to moze zrobię jakieś zdjecia ale teraz będzie juz tylko coraz smutniej. Miłego dnia Haniu.