Też czekam na te jesień, żeby pójść do bukowego lasu. Po niedzieli ma ustatkować się pogoda u nas, może nie wszystkie liście do tej pory wiatr zwieje z drzew?
Dzięki za zdjęcie mojej ulubionej ławeczki w Twoim ogrodzie. Pozdrawiam i miłego dzionka życzę.
Piękne to Twoje ogrodowe złoto, cenniejsze niz każdy złoty kruszec.
Dzięki za mądre słowa, często będąc młodszym je ignorujemy, a potem z biegiem czasu żałujemy że nie posłuchaliśmy rady. Wspólna robota łaczy , nie musi być pasją u każdego ale jak jest miejscem wspólnych spotkań i rozmów to łączy nieziemsko. Ja przez zdrowie zaczynam spuszczać ze swej hardości i otwierać się na pomoc innych, choć nie zawsze im to wychodzi tak kabym chciała. Ale rodzinę mam wspaniała i to trzeba szanować.
Kasiu kobiety mają mnóstwo pracy oprócz pracy zawdowej więc powinny korzystac z mniej obciążonych pracą domową mężów. Poza tym dla słabszej fizycznie kobiety szarpanie sie z cięzkimi pracami jest niebezpieczne dla zdrowia a mąz najczęściej bez wysiłku jest w stanie ta prace wykonac. Ja jestem za podziałaem na prace męskie i zeńskie zdecydowanie bo przecież nie jesteśmy obdarzeni jednakową siłą fizyczną i ten kto ma jej więcej powinien wykonac cięższe prace. A wspólna praca w ogrodzie pewnie zbliża bardziej niż wspólne wczasy w najlepszym ośrodku wypoczynkowym i cieszy przez wiele lat gdy o wczasach już dawno się zapomni.Rodzina oczywiście jest zawsze na pierwszym miejscu i trzeba sie cieszyc ze sie ją ma i dbac o nią, fajnie ze możesz powiedziec że masz wspaniała rodzinę , to chyba najważniejsze .Pozdrówka przesyłam.
U mnie dziś pada a w nocy był dośc mocny wiatr, sporo liści z drzew zerwał.Jeśli przestanie padac to moze zrobię jakieś zdjecia ale teraz będzie juz tylko coraz smutniej. Miłego dnia Haniu.