Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Gabriela 22:19, 23 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Pamiętam . Widzias nowe zimowity kupiłam pełne tzn miałam juz takie ale dokupiłam po 3 zł cebulka , taniutko dziś były. Masz Castoramę w pobliżu??????????Te jesienne krokusy może masz w cieniu bo u mojej siostry już dawno kwitną ale u niej w pełnym słońcu , a ja ich wogóle nie mam. Pozdrawiam Gabrysiu.

Mam Castoramę i wszystko co w Krakowie. Wybiorę się po żółte, zwykłe narcyzy do wsadzenia między liliowce i nową papierówkę. I czekam na angielskie cebule czosnków, ponoć dużo większe mają być od sprzedawanych u nas. Ano, zobaczymy czy warto było.
Bogdzia 22:28, 23 paź 2013

Katkak napisał(a)
Bogdziu, ależ pięknie u Ciebie, a jesień zachwyca I tyyyyyyle miejsca, prze-pięk-nie

Kasiu a gdzie Ty te miejsce widzisz , przecież to mój największy problem ze miejsca brak a ja ciągle mam ochotę na sadzenie nowych roślinek. Wiem że jest troche trawnika ale on musi już taki pozostac zeby było minimum przestrzeni , bez niej sobie ogrodu nie wyobrazam. Pozdrawiam serdecznie.
GorAna 22:28, 23 paź 2013

Ach Bogdziu, ta jesień u Ciebie
Pozdrawiam
Bogdzia 22:29, 23 paź 2013

Gabriela napisał(a)

Mam Castoramę i wszystko co w Krakowie. Wybiorę się po żółte, zwykłe narcyzy do wsadzenia między liliowce i nową papierówkę. I czekam na angielskie cebule czosnków, ponoć dużo większe mają być od sprzedawanych u nas. Ano, zobaczymy czy warto było.

No to jutro zajrzę zobaczyc co kupiłaś .
Bogdzia 22:30, 23 paź 2013

GorAna napisał(a)
Ach Bogdziu, ta jesień u Ciebie
Pozdrawiam

Aniu na szczęscie jeszcze jest i nawet dośc kolorowa bo w słoneczku złota jakby więcej. Miłego dnia jutro życzę.
Gabriela 22:37, 23 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

No to jutro zajrzę zobaczyc co kupiłaś .

Jutro, to ja nie mam najmniejszych szans, dopiero chyba w piątek dam radę. Muszę się odkopać z zaległości po powrocie.
malgorzata_s... 22:42, 23 paź 2013

Bogdziu miłego sadzenia cebul i ślicznego dzionka jutro życzę.
Bogdzia 22:44, 23 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Bogdziu miłego sadzenia cebul i ślicznego dzionka jutro życzę.

Dzięki Małgosiu i wzajemnie pieknego dnia.
mira 22:58, 23 paź 2013

Bogdziu ale się uśmiałam z Twoich zakupów a to w kontekście ostatniej naszej wymiany o cebulach - miało nie być juz
rozumię zakup i zobaczymy czy się powstrzymam bo castoramę mam blisko - na razie oglądam zdjęcia z maja i stwierdzam, że ogród jest upstrzony kolorami i musżę to jakoś ogarnąć i nie sadzić cebul tulipanów jakie się nawiną - no ale jak takie okazje się trafiają to jak przejść obok

pozdrawiam i fajnego sadzenia życzę
Bogdzia 09:56, 24 paź 2013

Gabriela napisał(a)

Jutro, to ja nie mam najmniejszych szans, dopiero chyba w piątek dam radę. Muszę się odkopać z zaległości po powrocie.

No tak po wyjeździe trzeba wrócic do codzienności . Mam nadzieje ze będą jeszcze cebulki jak już zajrzysz do Castoramy , w mojej było ich bardzo dużo.