Narzekasz na pokazywanie tego samego.. też już mi sie tak wydaje. A jednak u Ciebie pokazałaś tylko 5 fotek, ale za to jakie wrażenie zrobiłaś .. mam jednego psi zęba a tu taki łan
![](/images/emoticons/icon_smile.gif)
Wrażenie takie samo jak zobaczyłam u ciebie pierwszy raz różaneczniki
Magnolia też ogromna, a różaneczników na foto brak..
U mnie też już susza .. pochmurno ale nie pada.. poprzednia całą niedziele lałam wodę... nawet znaku nie ma, a i tak podlałam tylko to co najcenniejsze i najwrażliwsze. I tak sobie cały czas myślałam o twoich suszach
![](/images/emoticons/icon_sad.gif)
Pracochłonne, drogie i radość potrafi odebrać skutecznie.
Tak zaniedbałam ogród, że niestety dwa czy trzy różaneczniki chyba tez mi wypadną, chyba że sie za nie wezmę. Na razie survival rośliny uprawiają jak i ja.
Wywalam cały szpaler Elmshornów, te najokazalsze. Nie zaczęły kwitnąć a już listki żółkną, z wielkości się położyły i połamały. Wydały na siebie wyrok, większość już wycięta. Nie mam cierpliwości do róż.. denerwują mnie. Może kilka rh zasuszyłąm, ale reszta w tym roku była ładna. Niestety do życia potrzebują światła, tam gdzie wywaliłam wcześniej drzewa to dały pokaz, a tam gdzie cienisto to były mizerne. Wiec pora na drzewka kolejne... niestety busz mam za duży. Ogród rośnie szybciej niż nam sie wydaje
Małe to było pielenie, a duże to cholera wie c oz tym zrobić i jak sie tego pozbyć .
A teraz czekam na kilka fajnych fotek... dawaj mi tu te z okna
Firany poprawisz
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.