Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:20, 07 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko trochę wcześnie nam ta wiosna nadchodzi. Czy tak już zostanie, czy nagle mróż ściśnie?

Marzenko trudno powiedziec. Po prognozach wydaje sie ze może luty minie bez zrobienia szkód a co bedzie potem nie wiadomo. Mnie sie wydaje ze dopiero w maju może zima nam znów narobic kłopotu , lepiej zebym nie miała racji. Pozdrówka.
Bogdzia 19:21, 07 lut 2014

monteverde napisał(a)
Poczytuję o waszym spotkaniu fajnie, pozdrawiam

Też sie cieszę choc i kłopotów mi nie brakuje ale co zrobic.Pozdrówka Aniu.
Bogdzia 19:23, 07 lut 2014

anna_g napisał(a)
Bogdziu - znowu miałam chwilę przerwy i znowu mam zaległości... trudno być na bieżąco na O. Wpadam więc tylko na szybko pozdrowić i dobrego dnia życzyć

Ja ostatnio też mało tu bywam i chyba nie zanosi się na zmiany. Pozdrawiam serdecznie Elu.
Bogdzia 19:25, 07 lut 2014

an_tre napisał(a)
Chociaż nie nadążam z twoim galopującym wątkiem ale lubię tu zaglądać, bo zawsze znajdę coś ciekawego i miłą gospodynię
pozdrówka i miłego dnia Bogdziu

Aniu dzięki za miłe słowa.Wątek wyraźnie zwalnia ale to chyba dobrze bo i Wam i mnie odpoczynek się należy. Miło po ciężkim dniu przeczytac dobre słowo. Dzięki serdeczne.
Bogdzia 19:26, 07 lut 2014

dajana napisał(a)
To tak jak ja Bożenko pozdrowienia serdeczne posyłam

Dajanko równiez serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 19:34, 07 lut 2014

Pszczelarnia napisał(a)
A ja czekam na program z Mają u Ciebie. I na kwitnięcie Twoich skarbów. Co roku czekam.

I tak sobie myślę, że 'Mieszko' wysadzę od fińskich różaneczników. Bo róż i czerwień, to może fajne ale na dużej przestrzeni a nie w kąciku, jak u mnie.

Ewo myśle ze masz rtacje ze chcesz odsadzic Mieszka bo taka żywa czerwień moim zdaniem nie zgodzi się z różowym a on jest piękny i dobrze jeśli będzie rósł w miejscu gdzie bedzie błyszczał jak gwiazda bez konkurencji innych. Co do Mai to program który u mnie krecili był to pierwszy kręcony w HD a Tvn na razie jeszcze nie nadaje w HD wiec pewnie trzeba jeszcze poczekac.Mnie się wcale nie spieszy.Pozdrówka.
Bogdzia 19:35, 07 lut 2014

ewa004 napisał(a)
Byłam i macham

Ewo odmachuje , dzięki że wpadłas.
Bogdzia 19:36, 07 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)

Ula, la. ale mi miło sie zrobiło.....

Cwana sierotka dziś siedzi na strychu i zamyka wstrętna wełnę.. synuś przyjechał pomóc.. więc dziadostwo już w ścianach. teraz profile.. chłopaki kawusia, a ja myk komputer... w brudnych ciuszkach... oj będę sie drapać po tyłku

Kończ już z tą wełną bo jak czytam to i ja mam ochotę po tyłku się podrapac
Bogdzia 19:38, 07 lut 2014

paniprzyroda napisał(a)
Bogdziu, śnieg zaczął się wreszcie topić, tylko żebyśmy niespodzianki nie mieli z nawrotem zimy. Ptaki zaczynają śpiewać Pozdrawiam ciepło.

U mnie wczoraj zaczął topniec a dziś znów było zimno i lodowisko mam na kostce ze strach wyjsc z domu.Ptaki i u mnie śpiewaja ale zięb na razie prawie nie widac , jeszcze wiosna nie przyszła.Pozdrawiam Mariolko . Będziesz u Małgosi?????
paniprzyroda 19:43, 07 lut 2014

Bogdziu, pogoda jak u mnie, droga przy lesie w śniegu i zmarznięta. U Małgosi nie będę, pisałam do Niej na pw