Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Przetacznik 15:22, 12 gru 2012

O to jeszcze ciekawiej, bo patrzyłam na zdjęcie Twoich sikorek i włączyłam sobie w internecie jemiołuszki bo o nich też wspominki gdzieś w powyższych postach znalazłam i stwierdziłam, że podobne to chyba musi by to samo , a jednak nie. NO bo oczywiście nie spodziewałam się, ze są jakieś czubate odmiany sikorek : ) ( to musi być po nocne - po pracy nierozgarnięcie, wybacz)
Przetacznik 15:29, 12 gru 2012

Aniu asc, jakże ja Ciebie rozumiem z tymi stresami o jaka cudna i dla mnie byłaby wizja przenieść się w inny świat zawodowy, ale... jest wiele ale... Póki co przekierujmy myśli w inne rejony : )
Bogdzia 15:43, 12 gru 2012

asc napisał(a)
Przerwa... chwilowa..by odreagować inne stresy.... muszę chyba jak Kondzio pieprznąć robotą i szukać czegoś innego.... inaczej wyląduję w wariatkowie.... sorki...... ale mam dość. Zbieram się w sobie i próbuję znaleźć coś pozytywnego i miłego.... najłatwiej u Ciebie

Andzia nie zlośc się na robotę bo coraz więcej ludzi jej nie ma i dopiero wtedy jest zmartwienie. Odpocznij , polataj po wątkach i spowrotem wracaj. i tak masz dobrze ze Ci żaden kierownik nad głowa nie stoi .
jotka 15:45, 12 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

Przerwa... chwilowa..by odreagować inne stresy.... muszę chyba jak Kondzio pieprznąć robotą i szukać czegoś innego.... inaczej wyląduję w wariatkowie.... sorki...... ale mam dość. Zbieram się w sobie i próbuję znaleźć coś pozytywnego i miłego.... najłatwiej u Ciebie

Andzia nie zlośc się na robotę bo coraz więcej ludzi jej nie ma i dopiero wtedy jest zmartwienie. Odpocznij , polataj po wątkach i spowrotem wracaj. i tak masz dobrze ze Ci żaden kierownik nad głowa nie stoi .

Oj, racja, racja ..coś o tym wiem
Bogdzia 15:46, 12 gru 2012

Przetacznik napisał(a)
Aniu asc, jakże ja Ciebie rozumiem z tymi stresami o jaka cudna i dla mnie byłaby wizja przenieść się w inny świat zawodowy, ale... jest wiele ale... Póki co przekierujmy myśli w inne rejony : )

Myślę Weroniko że Ty potrzebujesz czasu na marzenia , na fajne zajęcia bo jestes marzycielka i bardzo romantyczną osóbką a Ania bez twardej chłopskiej roboty i tak by długo nie wytrzymała, zreszta ona tyle kasy na roślinki potrzebuje że musi na nie pracowac w pocie czoła.
eliza3 15:47, 12 gru 2012

Jemiołuszka piękna, do mnie jeszcze nie zawitała i pewnie nie zawita... U Ciebie przy lesie jest mnóstwo ptaków, a różnorodność gatunków do pozazdroszczenia... z wielką przyjemnością je oglądam. U mnie w środku wsi gości mniej, ale te które przychodzą są mile widziane i też cieszą.
Grubodziób dzisiaj nie przyszedł, ale może jeszcze zajrzy.

Trochę się zmartwiłam, gdy przeczytałam, że paczki które wysyłałaś do Australii w tajemniczy sposób nie docierały do odbiorcy... moja paczka do Anglii też wczoraj poszła, mam nadzieję, że dotrze, bo wnusia czeka.
Bogdzia 15:48, 12 gru 2012

jotka napisał(a)

Oj, racja, racja ..coś o tym wiem

Z tego co słyszę od znajomych kierownicy jacyś nerwowi się porobili i gnębią ludzi , pewnie też nie mają łatwo i dostają po łbie od tych co wyżej stoją.
Martek 15:48, 12 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

...odpisac tym co mnie pamietali ...
Oj jakie zarty ,a dalas o sobie zapomniec Bogdzia ??? ))))))))))))))))))
Klawiatura sie zbunotowala i nie mam ogonkow
jak by ktos smial zapomniec o Bozence ???
Pozdrawiam 12.12.12

Marto , zacznę myślec że może jestem zbyt natrętna i moze powinnam na forum bywac raz na tydzień? Sądząc po ilości stron byc może tak powinno byc? Dałaś mi duzo do myslenia, ale jeszcze dziś trochę pobuszuję a jutro nad tym pomyśle. Pozdrówka.

Bogdziu kręcisz karuzelą ogrodowiczanie by mnie chyba zlinczowali gdybym coś takiego sugerowała ))))
Dziękuję za miłe słowa.M uważa inaczej ,nie przejmuję się tym bardzo,ale miłe to nie jest Babka co mi wyliczyła to jego koleżanka,ale nie sądzę ,że się na mnie zaczaili oboje...?)))))))))))))))
Przetacznik 15:49, 12 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

Myślę Weroniko że Ty potrzebujesz czasu na marzenia , na fajne zajęcia bo jestes marzycielka i bardzo romantyczną osóbką a Ania bez twardej chłopskiej roboty i tak by długo nie wytrzymała, zreszta ona tyle kasy na roślinki potrzebuje że musi na nie pracowac w pocie czoła.

pośmiałam się i od razu lepiej : )
Urszulla 15:51, 12 gru 2012

Kurcze z paczkami żeby były kłopoty.......tu jak za dawnych czasów.......można podobno obserwować na internecie gdzie się dana paczka aktualnie znajduje......nie korzystałam z tego.....ale w tym wypadku?

Dla ptaszków teraz ciężko....a Wy zapewniacie im full wypas